2012 Resort Koleksiyonlarında BEĞENDİKLERİM !

Yine kocişimin canım karıcığım birtanem benim al kredi kartımı orta yerinden çatlat dediği bir günü hayal ediyorum. Ve işte o gün 2012 Resort Koleksiyonlarından 1 saniye bile düşünmeden satın alacaklarım :



Kırmızı ve pembenin uyumu hayret verici...



Aldatıcı bir desen..Bunu tünik olarak modifiye ederdim altınada bol ve uzun paça siyah bir pantalon çekerdim.



Vionnet tek kelimeyle aşmış..En fazla parçayı Vionnet'den beğendim. Özellikle mavinin en güzel tonunda ki elbise için kalbim normalden fazla atmaya başladı. T formlu sarı, siyah ve beyaz renklerdeki kombin için şimdiden bütçe düzenlemesine girişmeli.



Stella 'nın uyumsuz uyumuna bayıldım.



Sonia Rykiel romantikler için ideal.



Yigal Azrouel yine klas ve çok asil.Özellikle bu 2 parça yemede yanında yat cinsinden.



Zac Posen 'in bu elbisesini giyen davetin yıldızıdır. Tabi benim gibi koca popolular için söz konusu bile olamaz o ayrı :)



Nina Ricci 'nin romantik kesim bu siyah elbisesine hayran kalmamak imkansız.



Nedense Naeem Khan 'ın bu elbisesinde aklıma anında Nicole Kidman geldi. Eski havalı Nicole bunu asla kaçırmazdı.



Renk çok güzel. Sadece kalın bir pırlanta bileklik ve güzel bir küpeyle zerafet timsali olunabilir.



Siyah bir babetle günün her saati hem rahat hem de çok şık görünmek için ideal bir kesim.



Givenchy tek kelimeyle klas klas klas..Beyaz kıyafette hafiften Lacoste havası var. Ama yine de çok hoş. Siyah kıyafet için yalın çizgilerde bir sanat eseri diyebilirim.



Deri etek ve pantalonla kullanabilecek harika bir elbise. Kol kesimi şahane.





Celine sen bir tanesin.




Etekte ki süet eklentiye bayıldım.


Yorumlar

  1. bir fincan türk kahvesi eşliğinde seçimlerine bakıp,ahh ahh diyorum :)

    YanıtlaSil
  2. bende sizin için kolaj yaparken aynı keyfi yaşadım inan :)

    YanıtlaSil
  3. celine ve derek lam diyorum... güzel derlemişsin ellerine sağlık cnm..

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir özetleme yapmışsın öyle ki koleksiyonlara baktığımda dikkatimi çekmeyen birçok kıyafeti şimdi burada koleksiyondan bağımsız tek olarak görünce dikkatimi çekti ve ne güzelmiş dedim:) bu arada pembe arka plan çok güzel olmuş bloguna yani (bence) griden daha güzel:)

    YanıtlaSil
  5. büyük bir zevkti benim için :)istanbul's finest bu yazlık mekan oluyor :) kışın yine kasvete bürüneceğiz :)

    YanıtlaSil
  6. Dknynin o sahene kol kesimli seyinden bulursam kaçırmam!

    YanıtlaSil
  7. post cok güzel ama ara kolleksiyonlar ıcın dahah detyalı haberler isterim:) yakında bende bir blog acmk istiyorum.farklı bir acıdan bakıcam modaya umarım siz gibi basarılı olurum

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederim. açtığında haber vermeni isterim. şimdiden başarılar :)

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten harikalar...

    YanıtlaSil
  10. Sonia Rykel'ın Mavi şifon detaylı elbisesiyle, Zac Posen payet kaplı olan tam benlik.Ayrıca DKNY siyah mini elbise ne kadar havalı ona da bayıldım o da benlik ama ben onu o kadar kısa giyemem ancak mutlaka başka şekilde kombinlerim:-)

    YanıtlaSil
  11. garip koleksiyonlara bakarken hep aman bu da giyilir mi be diyorum sonra sen çıkarıyorsun karşıma aha aşk diyorum :D nasıl beceriyosun bilmem ama sen benim için celine it bag lari tanıttığın gün ölümsüzsün bebeğim celine aşkımı depreştirdiğin için babam seni hiç affetmiycek :P gene bi bütçe araştırması ve kredi kartının çöküşünü seyretmek elbet bi gün celine beni işe alıcak hepsini yüzde otuz indirimle kapıciiimmm :D

    YanıtlaSil
  12. sevgili emel aklıma bir süre önce mail atan bir dertli eşin mailini getirdin. Moschino bir çantaya olan aşkımı dile getirmiştim. birkaç hafta sonra okuyucularımdan birinin eşi çok şeker bir mail attı bana. milano dayım ve o çantayı almakla görevlendirildim. tam 3 saattir moschino nun altını üstüne getirdim o çantayı bulmak için diyordu. :)) çok samimi ve çok şekerdi mesajı.
    yaaaa düşün artık benim minnoşun yaşadıklarını. adamı erken yaşlandırdım valla :)

    YanıtlaSil
  13. tekrr merhabalar blogumu hazırladım blogum daha cok modanın detaylarıyla ilgili tasarımcılara ve tasarımcı olmak isteyenlere ince detaylar sunmak ıcın...umarım begenırsınız işte ilk iki postum.
    http://modadetayi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. bu sirada konu disi ama vogue tr blog'daki bu ayki Defne & Basak Kocabiyikoglu icin ne dusunuyorsun merak ettim Pelin?
    Fashion trend consultant isi yapip bu kadar boooooring giyinen kimse olamaz heralde. Ne bir renk uyumlari var heycanlandirici, ne cok yaratici bir kombinleri. Sahip olmaya calistiklari alan icin fazla siradan buldum tarzlarini

    YanıtlaSil
  15. açıkçası fena değiller. ben bazı parçalarını çok beğendim. ama dediğin gibi bir trend consultant ışığı kesinlikle yok. evet ciciler renkliler ve hoşlar ama o kadar. vogue da ki bu köşenin en galibi hala ezgi kıramer, başak fransez ve siren çarmıklı dır. gönül ister ki bir sonraki aya beliz sarıyer i yapsınlar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.