AJDA PEKKAN mı NEBAHAT ÇEHRE mi ?

 


Benim cevabım Nebahat Çehre 'dir arkadaşlar ! Hele en son Ajda Pekkan 'ın sahne kıyafetinden görünen memesinin ucu resmen midemi bulandırdı.

Tamam O süper starımız anladım da hala gencim güzelim diye yırtınması bendenizi feci rahatsız ediyor.

Hala taşşş gibi hatunsun dememiz için daha ne kadar görmemiz gerekiyor merak ediyorum doğrusu. Hello 'ya verdiği süper klas resimlerden sonra Şamdan dergisine verdiği genç kız havalarındaki resimleri son derece itici ve bir o kadar da sahte.

Ajda Pekkan ne yaparsa yapsın aynı jenerasyondan en büyük rakibi Nebahat Çehre yi çok daha güzel ve asil buluyorum. Çünkü herhangi bir ispat yarışında değil. Orasını burasını açıp da belli bir yaş üstünü geçtim benim gibi genç yaşları bile sinir krizine sokmuyor.

Geçtiğimiz günlerde Muhteşem Yüzyıl 'ın düzenlediği bir organizasyonda son derece şık. Elbise kimin çıkaramadım ama belli ki üstüne göre dikilmiş. Yakışması bir yana taşıyışında ki ustalığa hayran kaldım. Son derece yanlış bir ayakkabı modeli seçse bile bütünlük o kadar hoş ki o kaçmak isteyen parmak uçlarını bile görmeyebilirim.



Arada ki farkı anlamak için aynı gecede Nebahat Çehre 'nin torunu olabilecek yaştaki oyuncularında resmini koymak gerekiyor.

Haksız mıyım ?


Yorumlar

  1. Her zaman NEBAHAT ÇEHRE, NEBAHAT ÇEHRE, NEBAHAT ÇEHRE........Hastayım kendisine....
    Allah aşkına alt resimdeki o genç kızlarımıza, oyuncu
    3larımıza bakın bir de Nebahat Çeh
    renin şıklığına.Nebahat hepsini 10a katlar...

    YanıtlaSil
  2. ajda pekkan konusuna değindiğiniz çok iyi oldu çünkü kendisinden hiç haz etmemekle birlikte giydiği nur yerlitaş yapımı çakma balmain kıyafetlerinide çok komik buluyorum . Okadar para kazanıyorsun bir zahmet şunların gerçeklerini al replicalarını diktirmek yerine. Çağla

    YanıtlaSil
  3. nebahat çehre hem duruş hem zevk olarak kesinlikle alt resimdeki gacılardan çok üstte biyerde..

    özellikle mızmız hatice rolü selma hanımın üstüne iyice oturmuş duruşa bakar mısınız, adamın içini şişirir :)

    YanıtlaSil
  4. çağla çakma balmain olayı burda epey konu olmuştu. bir bak istersen eski konulara. ben de seninle aynı fikirdeyim. madem süper starsın o zaman süper bir şekilde parasıyla gidip orjinalini giyeceksin arkaddaşşş :))

    hilal tam yerinde bir tespit.. mıymıylığı feci şişiriyor beni seyrederken :)

    YanıtlaSil
  5. Nur Yerlitaş for Balmain :) ceket örneğindeki gibi ünlü tasarımların (hem de en bilinen parçaların) çakmalarını yaptırıp giymelerine ben de sinir oluyorum. Bunu yapanlar kalkıp telif hakları, hukuk, bilmem ne mücadelelerinde hiç yer almasınlar o zaman, komik oluyor!

    Evren

    YanıtlaSil
  6. akda pekkan son günlerde beni fazla iğrite ediyor.bakkal usulu sacma sapan serdar tarkan sarkıları...o ajda havasında eser kalmaması...kendını cok fazla modern gorundurme cabası.akpye soyledıgı sacma sozler...ajda pekkan gıbı her donemı yasamıs bır hanımın artık daha ruhanı olması gerekırken modaya el atması vs vs vs...benım ajdamla artık alakası kalmamıstır.

    YanıtlaSil
  7. Ajda Pekkan bence bu yaşta hala saatlerce canlı performans yapabilmesiyle ve sesinin güzelliğiyle anılmalı. Yaşına göre güzel olduğu da su götürmez. Medya sanatçı yönüne (hiç sevmiyorum bu tabiri) dikkat çekeceğine, tarzına, taşlığına vs dikkat çekmeye çalışıyor. Ajda Pekkan'ın moda ikonu olmak gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum, sahnede nasıl daha iyi görünürümün, trendlere nasıl uyum sağlarımın derdinde kadın bence, gençlere yönelik bir müzik yapıyor çünkü. O yüzden abiye bir kostümle sanheye çıkamayacağı ortada, kısacası abartan medya :) Ancak Nebahat Çehre çok daha doğal ve çok daha güzel ve seçkin bir tarzı var.Genç oyuncular siyah, kırmızı gibi garanti renklere koşarken onun farklı bir renkte, farklı bir kesimde elbise seçmesi bile moda gözünün göstergesi.
    Çok uzattım ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim, bizler bile düğünlere, davetlere katılırken, pişti olma ihtimali en az olan renklere, modellere yöneliyoruz, kendi tarzımızı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kadar imkana sahip insanların gidip de siyah straplez vs elbiseler giymelerini gerçekten anlamıyorum. Benim yaşadığım yerde (ki büyükşehir değil) şık bir düğüne katılsak bunlardan bin kat şık kadınlar görürüz :)

    YanıtlaSil
  8. o güpgüzel ve de ipincecik Nur Fettahoğlu kendini ne hale getirmiş:( kıyafetinden basenleri var gibi görünüyor. bir de yılbaşı hediye paketi fiyongu takmış ki evlere şenlik. tam bir hayal kırıklığı.

    YanıtlaSil
  9. alt fotoğraftaki kadrodan sadece saadet ışıl aksoy'u beğendim..
    eee tabi bir de okan yalabık'ı ;)

    YanıtlaSil
  10. tuğçe geberttin gülmekten beni..memintosu ?!! :)))))

    ama birşeyi düzeltmem gerekiyor. o yılmaz güney dayak olayını nebahat çehre açıklamadı. şimdi kim hatırlamıyorum ama eski yeşilçam yönetmenlerinden biri açıkladı nebahat çehre de kabul etmek zorunda kaldı. yoksa kadın bunca senedir bu konuda hiç konuşmamıştı. üstelik keyif duyduğunuda sanmam. üstünü kapatmak ister gibi bir hali vardı.

    YanıtlaSil
  11. Doğru hic böyle düşünmemiştim. Her ikisi icin denilenlere katılıyorum. Kendilerine gelsin bizim 60lik citirlar

    YanıtlaSil
  12. nebahat cehre, yilmaz guney'den dayak yedigini aciklayan kisi yilmaz guney'in en yakin dostlari olan biri ve film yapimcisi Abdurrahman Keskiner'dir... http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/41623-‘guney-nebahat-i-canli-hedef-yapti-haberi.aspx
    nebahat cehre, yilmaz guney'den siddet gordugu sorulara her zaman "hayir" dedi veya sadece o konuda konusmak istemedigini soylerdi ve konuyu kapatmak isterdi. sonra bir programda tekrar ayni soruyu sorarken nebahat cehre oturdugu yerinde bir dakika asagiya bakip, yuzunde boyle uzuntu gibi bir ifade vardi, sessiz kaldi sonra bir anda sanki ne diyecegine sasirip, gulerek "biraz oksandim galiba" dedi... gerci nebahat cehre, yilmaz guney'in yuzunden baska insanlarin tasinamayacagi seyler cekti ama ayni zamanda birbirine delicesine asiktilar. bosaninca bile yilmaz guney ona pisman ve uzuntulu mektuplar yazdi. vallah bence nebahat cehre'nin yilmaz guney'e cok buyuk saygisi var, o yuzden onun icin ne kadar mumkun oldugunca yilmaz guney'in hakkinda iyi seyler soylemeye calisiyor. kim bilir, belki de ona her zaman ve bugune kadar hala cok asiktir, sadece siddeti dayanamadigi icin kocasindan ayrildi ve belki hem ask ve nefretin arasinda kaldigi icin bazen kocasindan sevgiyle bahseder, bazi zamanlarda biraz daha sert konusur...

    YanıtlaSil
  13. şahsen ben yılmaz güney olayında gayet asil davrandığını düşünüyorum. sonuçta bunlar normal insanlar değil. yılmaz güney ayol ?! NÇ de karısıydı boru değil hani :) fatoş güney de herhangi biriyle evlenmedi sonuçta.

    YanıtlaSil
  14. ben fatoş güney'e saygı duyarım kendisine... yıllarca yılmaz güney'le evli kaldı, bir çocukları oldu, üstelik fatoş hanım çok zamanlarda hem annelik hem de babalık yaptı çünkü kocası hep hapishaneye atıldı yaa. böylesine f.güney'i takdir ediyorum oysa kendisi ne zaman röportaj yaptıkça pek ısınamıyorum. soguk bir duruşu var ve herhangi bir şeyi anlattıkça biraz duygusuz ve hissiz anlatır. ustelik nebahat çehre'nin hakkında çok sert konuştu bir keresinde, su röportajını okursanız...
    http://www.magazinkolik.com/Magazin/6453/Fatos-Guney-MAHSUN-KIRMIZIGUL-YILMAZ

    YanıtlaSil
  15. AJDA PEKKAN mi NEBAHAT CEHRE mi ? sorusuna gelince bence KESINLIKLE nebahat cehre. yani ajda pekkan da hos bir bayana benziyor ancak cok fazlasiyla genc olmaya calisiyor. mesela sayisiz estetikleriyle ve acik kiyafetleri bence cok fazla oluyor. nebahat cehrenin daha dogal guzelligi var ve kendisinin yasina gore uygun giyiyor ve ayni zamanda giydikleri cok şık ve zarif. ajda pekkan gibi abartmiyor yani..

    neyse..

    ben fatos hanim'dan daha cok nebahat cehre'yi tercih ederim, NC daha cok sevimli bir insana benziyor. yilmaz guney'e delicesine asikti ve ne guzel ki kocasi da ayni zamanda ona oyunculugu, hayati, okumayi, turkiye'nin halkini ogretti, Keskiner'in dedigi gibi "cok tutkulu ve siddetli bir asklari vardi"... keske yilmaz guney diger hatalarini yapmasaydi, cok guzel olurdu. Sizce nebahat cehre hala yilmaz guney'i cok seviyor mudur fakat sevgisini yasadiklarin yuzunden gizlemek mi istiyordur?

    YanıtlaSil
  16. Tabi ki de Ajda Pekkan.Nebahat Çehreyi çok severim çok hoş şarap gibi kadın ama fanatik bir Ajda fanı olarak Ajda diyorum ve onu eleştirmek kimseye düşmez.O bir süperstar ve bu tür yaş vb. takıntılarla değil yaptığı başarılarla anılmalıdır.Bir çok kişiye her zaman fark atar ve hala güzellikte 1 numara barbie gibi ve her daim böyle kalacak.Kardeşi Semiramis Hanımı da güzellikte es geçmemek gerekiyor tabii

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.