Cambridge Düşesi 'nın Kusursuz Şıklığı !

 



Kate Middleton dün gece katıldığı bir davette, Jenny Packham 'ın uçuk pembe renkli elbisesiyle şahane görünüyor. Elbisenin kendisi hani su gibi akıyor dediklerimizden. İşçilik, pırıltılar ve kristal taşlar birinci sınıf usta işi. Keşke bu kadar ince olmasa. Biraz daha dolgun olsaydı çok daha güzel görünürdü ama olsun..İngiliz aristokrasisinde Diana 'dan sonra mumla aranan klas şıklığı tekrar gördüğüm için hiiiiç şikayetim yok.

Elbisenin havasıyla güzel bir bütünlük yakalamış. Saçları, makyajı her zaman ki gibi çok hoş. Elbisenin pırıltısına gölge düşürmemek için clutch ve ayakkabıyı elbisenin tonlarından seçmesi yerinde olmuş. Clutch ve ayakkabı LK Bennett marka.

Kırmızı halıda kusursuz şıklığın adı Elie Saab 'tır. Bir Elie Saab giyiyorsanız kötü görünme şansınız yoktur. Şimdi buna bir de Jenny Packham eklendi. Jenny Packham giyen birine şu ana kadar kötü dediğimi hatırlamıyorum. Özellikle gecede mücevher gibi parlamak isteyenlerin ilk tercih edeceği marka olmalı.



Bu kıyafetin birebir aynı olmasa da benzerini favori Gossip Girl kızım Blair Waldorf 'da giymişti.

Kate Middleton gelinliğiyle başladığı moda şovuna hatasız bir şekilde devam ediyor.

Yorumlar

  1. Bu elbiseyi gossip girlde Blair da giydi diye hatırlıyordum ki oyleymis :)

    http://www.fabsugar.com.au/Kate-Middleton-Wears-Same-Jenny-Packham-Dress-Leighton-Meester-Blair-Waldorf-Gossip-Girl-17815402

    YanıtlaSil
  2. lovely carrie bende tam o düzeltmeyi yapıyordum. benim okuyucum çok hızlı süpersin :)

    YanıtlaSil
  3. Blogunu daha yeni kesfedip merakla yeni postlarını bekleyen benim Pelin. Beni buraya sen bağladın . Yandin artik benden kurtulus yok ama o senin superligin napalim:) hem umarım en yakın zamanda beymen harvey nichols vakko vogue falan birileri seni keşfeder artık!! Ama şimdiden anlaşalım burayı boslamak yok. Ok? :))

    YanıtlaSil
  4. Gossip Girl ve Jenny Packham demiş Bahar 2011 kreasyonundan bir elbiseyi anmışken diğer örnekleri es geçmek haksızlık olur diye düşündüm. ve aklıma gelen 3 örneği paylaştım, ama bilmem ne dersin Pelin? :)

    Blake Lively, Jenny Packham 2010 sonbahar/kış kreasyonundan bir elbise ile.
    http://www.shoppingthetrend.com/celebrity/Actresses/Gossip-Girl/Gossip-Girl-Fashion-Blake-Lively-dramatic-black-white-Jenny-Packham-dress-with-blue-embellished-belt.html

    Blake Lively, Jenny Packham 2011 bahar/yaz kreasyonundan bir elbise ile.
    http://www.hollywoodreporter.com/news/blake-lively-wears-glam-jenny-188684

    Leighton Meester, Jenny Packham 2010 kreasyonundan bir elbise ile.
    http://www.gossipgirlfashion.net/Spotted-Blair-Waldorfs-Jenny-Packham-Blue-Silk-Gown-Updated-10292424

    YanıtlaSil
  5. sevgili kate neden beni böyle orta yerimden çatlattığını sorabilirmiyim bu elbiseyi blairin üzerinde gördüğümden beri tüm istanbulda aradım ama yok gören duyan bilen varsa allah rızası için söylesin valla çatladım orta yerimden...Hadi gelinliğin bu kadar güzeldi beni benden aldı ama bari şu kıyafetleri bize bırak bak valla çatladım burda ya!!!!

    YanıtlaSil
  6. jenny packham ın her elbisesi resmen kusursuz !

    emel vakko couture de bu modelin aynısı satılıyor. haberin olsun :)

    YanıtlaSil
  7. offfff bittim, bittim:) elbise süper kendisi de süper taşımış;) başka bir Jenny Packham ı ise, sandra bullock ve mine kalpakçıoğlu nun giymişti, o elbiseye de bayılmıştım. süperrr!

    YanıtlaSil
  8. ben bakmıştım ama görememiştim tekrar gidip baksam iyi olucak bu arada şu vogue gerçekten sesimizi duysada alsa seni şu dergiye zira son 3 sayıları oldukça iç karartıcıydı benim gibi bi koleksiyoner bile dergiyi kenara fırlattıysa var bu işte bi gariplik sahi senin görüşünü merak ediyorum sence vogue turkey nasıl gidiyo???

    YanıtlaSil
  9. Aynı elbise olduklarını farketmemiştim :) Blair üstünde bayılmıştım elbiseye ama ben Kate'e yakıştırmadım aşırı zayıflığı ile güzel elbise oduna giydirilmiş gibi duruyor :))

    YanıtlaSil
  10. Bence çok yakışmış, hatta Justjared'de gördüğümde de çok beğenmiş ve acaba pelin ne yazacak diye düşünmüştüm. :)

    YanıtlaSil
  11. şahane olmuş, bayılıyorum Kate'e, onu izlemek çok zevkli olacak:)

    YanıtlaSil
  12. Bir elbise nasıl soner?

    http://www.htkulup.com/multimedia/galeri/407991/10

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.