DERİN MERMERCİ Sunar !!

 


Derin Mermerci yaptı yine yapacağını. Son katıldığı davette ablası Yosun Reza 'nın gölgesinde kalmıştı. Öyleki, Yosun Reza 'nın Demi Moore piştili elbisesi bazı gazetelerin manşetinden haber olacak kadar önemli bir husustu ! Meşhur Derin Mermerci karizması ciddi bir yara almıştı :) Bunu temizleyecek tek şey hayran bırakacak bir şıklık sergilemekti ! Hem de hemen !!

Dün gece katıldığı bir davette öylesine hoş ve şık görünüyor ki hayran kalınmaması imkansız. Yetişkin bir kadın edasında, siyah mini elbisesi, 21 bin liralık şahane Balmain ceketi, yine Balmain clutch ı, Christian Louboutin Bocho ayakkabıları, topuz saçı, ustaca yapılan makyajı ve aksesuarlarıyla o özlenen Derin Mermerci şıklığını bizlere bonkörcesine sunuyor.

Yorumlar

  1. offff derin yine yapmış yapacağını ceketi şahane

    YanıtlaSil
  2. kombin mükemmel ama duruş suzan avcı 2011 sürümü:)

    xoxo

    YanıtlaSil
  3. Bnce 1az abartı.. Fazla altın rengi var fazla desen var.. Leopar parca zaten yeterince baskın..

    YanıtlaSil
  4. sevgili nil ben de fazla farklı desende yarattığı uyumu beğendim :) leopar, kolaj ve çizgi desenleri çok güzel yakıştırmış.

    YanıtlaSil
  5. makyasjsız derin i gordukten sonra gercekten çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardırı birkez daha anladım.kısaca güzellik=bakım=para

    YanıtlaSil
  6. Ben Derinín tarzini cok begeniyorum. Birseyler tam uyumlu olmayinca ve kendin tarzin olunca yine guzel durabilirin en guzel ornegi. Pelincim cok blogun olmasa ne yapariz, resmen mutlu oldum okuyunca:)

    YanıtlaSil
  7. bu kadın beni hep sallantıda bırakır ya muhteşemdir ya berbat ortası olunca sinirleniyorum ve bu kadın bende hep ortada fazla leopar muhteşem ayakkabılar uyum güzel ama saçların rengi biraz fazla sarı ve değişim gerekli artık derin mermerciye...

    YanıtlaSil
  8. 15 16 yaslarimdan beri bu kadini cok begeniyorum hep guzel hep sik

    YanıtlaSil
  9. Hersey cok guzel, makyaj haric! Sanki 55 yasindaymis da daha genc gorunmeye calisiyormus gibi durmus. Goz makyaji cok agir, o pembe rujun kiyafetin tarziyla alakasi yok. Giyim'deki hosluktan eser yok Derin'in yuzunde.

    YanıtlaSil
  10. Ne zaman mermercilerin malvarlığının tükendiğinhaberi çıksa derin mermerci zengin bir adamla olduğu haberi hemen sonrasında geliyor. Öyle olduğu ortaya çıkınca paralarının bittiği haberi tekrardan güçleniyor. Deniyorki kızların tüm umutları böyle bir adamla evlenmeleri yoksa neyi var neyi yoksa kaybediyorlar. Tam o andada derin mermerci iddialara yanıt vermek istercesine böyle kombinler yapıyor. Ya yıllardır bu sıralama tesadüf yada kulağıma fisildananlar doğru:) tabi isin o yani bizi ilgilendirmez. Ben ceketin güzelliğine bittim. Kalıp gibi duruyor. İşçiliğe tek laf edilemez.

    YanıtlaSil
  11. http://www.sacitaslan.com/magazin-derin-mermerci-sasirtti_41105.html

    ay görünce paylaşmadan edemedim:)

    YanıtlaSil
  12. ayyyy nolmuş öyle yahu fena görünüyor. son zamanlarda tonlarca makyaj yapmasının gereği bu olsa gerek. bencede yüzüyle oynuyor ve hiçde doğru yapmıyor. fazla para şaşırtabilir insanı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.