H&M ve VERSACE İşbirliği !

 


H&M 'in her sezon lüks markalarla yaptığı işbirlikleri devam ediyor. Bu sefer sırada Versace var. Şu ana kadar en fazla ses getireni kuşkusuz ki Lanvin oldu. Bunda hayranlık uyandıran pazarlama tekniklerinin özellikle altını çizmek gerekiyor. Gerçekte hepsi en fazla 1 sezon dayanan taklit Lanvin'lere bende dahil herkes bayıldı. Sadece 1 adet t-shirt aldım o ayrı :)

Donatella Versace 'nin dediğine göre H&M için Versace 'nin ikonik parçalarının benzerleri de hazırlanacakmış. İkonik Versace dendimi benim aklıma anında 3 elbise geliyor.



Elizabeth Hurley 'in giydiği çengel elbise, Jennifer Lopez 'in yeşil seksi elbisesi ve Carrie Bradshaw 'un Paris Plaza Athenee 'de sevgilisini beklerken uyuyakaldığı Versace Mille Feuille elbise.

Bu 3 ikonik elbiseyi H&M için yeniden düzenleyecek mi bilmiyorum. Ama yapsa çok manidar olur. Mille Feuille elbiseyi belki mini versiyonuyla düzenleyebilir.



Yine Donatella 'nın dediğine göre reklamlarda 90'ların Versace 'si işlenecekmiş. Hmmm burda duruyorum ve Survivor Taner usulu Oh Yeahhh demek istiyorum. 90 'ların Versace reklamı demek bolcana seksi erkek demek. Hemide en çıplağından ve en tüysüzünden :) İşte şimdi merakım tavan yapmış durumda..İkonik elbiselerinden yaparmı yapmazmı bilemem ama şayet şu seksi yavrusları kullanırsa tüm dişilerin esaslı bir sevaba gireceği kesin :)




Donatella şimdiden aderanali yükseltmek için H&M için hazırladığı birkaç parçayı meraklılara sundu bile.

Gördüğüm kadarıyla H&M için büyük olasılıkla Versace/Versus karışımı bir koleksiyon hazırlayacak. Versace 'nin tek renkli minileri, derileri, zımbaları, Versus 'un çok renkli minileri, pilili eteklerinden oluşan genç bir seri olacaktır.

Lanvin kadar her bedene değil de daha çok sıfır bedene yakınların rağbet edeceği bir koleksiyon olacaktır.

Lanvin 'de ki lüks bohem havayı Versace 'nin seksi çizgisinde bulmak zor olacaktır.

Donatella 'nın 180 derece dönüş yapıp yıllar önce markasına layık görmediği H&M 'i şimdi yere göğe sığdıramaması da çok ilginç. Bunda Lanvin/H&M ortaklığının göstermiş olduğu büyük başarının payı olsa gerek. Yine de tükürdüğünü yalamak Donatella 'ya yakışmadı. Demek ne olursak olalım büyük lokma yemeyip büyük laf etmemek gerekiyormuş.

Versace for H&M Sonbahar koleksiyonu 17 Kasım 2011 tarihinde, Bahar koleksiyonu ise 19 Ocak 2012 tarihinde 300 H&M mağazasında aynı anda satışa sunulacak. Bu koleksiyonun yanısıra Versace 'nin ev tekstili seriside yer alacak. (ıyyyyy..Versace 'nin arap işi oryantal çizgisinden nefret ederimmm)

Uzun lafın kısası şimdiden uzun kuyruklar için hazırlıklarınızı başlatın derim. Mesela sabır katsayınızı dengede tutmak için uzman bir doktora, 10 dakika içinde alışveriş yapabilmek için de ufak ufak alıştırmalara başlasanız iyi olur.

Yorumlar

  1. Super haber teshekkurler de, ben sheyi anlamadim, Donatello daha once ne demiski hm le ilgili? Ilgimi cekti))

    YanıtlaSil
  2. bir kaç sene evvel bir röpörtajında H&M ile işbirliği yapıp da markasını ucuzlattırmayacağını söylemişti. :)

    YanıtlaSil
  3. Uzun bir yorum yazmistim iphonada kayboldu :( diyodum ki Versace soyle mini mini seksi elbiseler yapsinda bizde alip giyelim! Lanvini HIV begdnmemistim ben. Bir gozluk slip cikmistim 2 saat kuyrukta bekleyipte :( umarim Versace soyle uzun yillar giyilmelik guzel biseyler yapar!! Artik modelleri yine senin sayende goruruz Pelin!!

    YanıtlaSil
  4. hmmmm o zaman ishbirliyi yapmasaydi daha iyi olurdu)) chok teshekur ederim)))

    YanıtlaSil
  5. ille de Carrie'nin otelde giydiği elbise. ne yazık o kıyafetle Paris'te salınamamıştı Carrie'cik:)

    YanıtlaSil
  6. valla haklısın :) ben bilinçaltıma atmışım hatırlamadım hiç :))

    YanıtlaSil
  7. şimdi işin içine carrie nin o muhteşem elbisesini soktuysan bu konuya parmak basmak isterim efendim o elbiseyi internet aleminde 3 gün 3 gece yanlış isimle arayıp sonra çookkk önemli moda editörü arkdaşımın uyarısıyla versace olduğunu anladığımda inanamadım..benim için versace donatella gibi yapay ve pahalı idi...oysa o elbiseyle tüm tabularımı yıktı...hm işbirliğide bence pek gerekli değil o kadar röportajdan sonra ucuz olmayı verseymiş o zaman...

    YanıtlaSil
  8. çok haklısın. bende bilmesem hayatta bu bir versace dir demezdim o sıralar. şimdi şimdi versace atelier ile beynimize işlenen farklı bir versace var. eğer aklıma şak diye erbakan kıravatı gelmediyse demekki donatella gerçektende markayı farklı bir level a taşımış.

    YanıtlaSil
  9. Bence lux markalar öyle kalmalı böyle işbirliklerini sevimsiz sadece ticaret olarak görüyorum. Tabi lanvin icin yoksa versace zaten bayağı bulduğum tam futbolcu eslerine göre bir marka. Carrienin elbisesi ise koca bir istisna.

    YanıtlaSil
  10. bende aynı senin gibi düşünüyorum lovely ciğim. hatta lanvin işbirliğine epey tepki gösteren yegane blogtum :)

    YanıtlaSil
  11. hm de versace satislari basladi hic begendim fiyatlar hm gore cok yuksek ayrica marka oldugu yerde durmali herkes her markayi giymek zorunda degil bence

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.