KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Feryal Gülman dün katıldığı bir davete, YSL 'nin 2011 'in ilkbahar-yaz koleksiyonundan siyah bir tulum seçmiş. Yine sezonun en hit parçalarından biri. Tulumdaki tek espri yaka kısmı. Doğrusu 1.950 dolar değerinde ki bu tulumu kendisine çok yakıştırdım. 4 bin 500 dolar değerindeki Hermes Medor Clutch ile güzel bir eşleşme yapmış.

Hazır laf Feryal Gülman 'dan açılmışken dün konuk jüri olduğu Bugün Ne Giysem ? programı hakkında da konuşmak isterim. Öncelikle Feryal Gülman çok şıktı. Roland Mouret tarzında gayet sade ama çarpıcı bir kıyafeti vardı. Ekran 4-5 kilo fazla gösterir derler. O zaman kendisi sandığımdan da zayıf. Saçları ve makyajı dört dörtlüktü. Ama ben herşeyden önce gülümsemesini ve yarışmacıları kırmadan eleştirme yapmasını sevdim. Zarif ve kaliteli bir kadın.

Özellikle son yarışmacı vardı ki ben şahsen kıyafetini beğenmiştim. Ivana Sert 'in o herşeyi biliyor pozlarına deli oluyorum. Kızın kıyafetini batırdı da batırdı. Yok şu olmamış yok şunu şöyle giyseymiş olurmuş yok etek çok uzunmuş. Tabi kendisi maksi eteğin ne olduğunu bilmediği için anlamasını beklemiyorum ama yakışmış birine olmadık laflar etmesi bana nerdeyse televizyonumu kırdıracaktı.

Nur Yerlitaş 'ın şımarık hallerini çok seviyorum ve gülüyorum. Bazen hal ve hareketlerini ciddi anlamda Miss Piggy 'ye benzetiyorum :)

Hakan Akkaya 'nın ismini daha çok yeni duydum. Yeni yeni ısınıyorum. Genelde beğenilerimiz birbirini tutuyor. Ivana ile atışmalarına ise bayılıyorum :)

O kadar kötü giyinen ve şık giyindiğini sananlar var ki resmen şaşkınlık içinde kalıyorum. Çoğunun ilk çıktığı ve hangi elbiseyi giyeceklerini anlattıkları kıyafetleri seçtiklerinden daha şık oluyor. Yahu kızım boşver o elindekini bak üstünde ki ne kadar şık çık işte bununla beğenirler diye kanıra kanıra bağırasım geliyor ama ne fayda..Gidiyorlar olmayacak en rüküş en paspal seçimleri yapıp çıkıveriyorlar jürinin karşısına. Seyredip de vaohhhh süpeeerr dediğim bir tane bile çıkmadı daha. Ama son zamanlarda seyretmekten en keyif aldığım program. Denk gelirseniz sizde seyredin derim.

Bugün de İzzet Çapa konukmuş. Çok sivri bir seçim. Kaçırmamaya çalışacağım.

Yorumlar

  1. Programı sadece bir kere izleme şansım oldu ve sinirimden saçımı başımı yolabilirdim. Allah aşkına biri bana Ivana'nın kim olduğunu söylesin ! Kızın etek boyuna kısa deyip,tüm Türkiye'ye poposunu gösteren kimdi acaba ? Tırnaklarını da benim gibi yaptıracaksın seninkiler çok demode demesin mi o yarım yamalak Türkçesiyle.. Hatırladıkça sinirleniyorum..

    YanıtlaSil
  2. ben bu ivana'nın kocasına hayret ediyorum asıl!hangi koca bu kadar dekolteye aynı anda izin verebilir,hiç mi kıskanmıyo ya...feryal gülman'ın bu halini bende sabah blogumda yazdım,uzun zamandır en beğendiğim görüntüsü bu oldu,ve clutchını çok doğru tutup poz vermiş bence,dikkat edin,tulumlarda genelde aynı şey oluyo:)at kuyruğuyla daha bir genç geldi gözüme.bu gün ne giysemi fırsat buldukça izliyorum,stres atıyorum diyebilirim,hakketen o hallerde oraya ben şıklık nedir bilirim edasıyla çıkmak büyük bir özgüven işi bravo onlara:))))))

    YanıtlaSil
  3. işte bende buna çok sinirleniyorum. böylesine komik ve rüküş giyinen biri moda ikonu diye program yapmakla kalmıyor birde öğüt veriyor yaaaa !! ay ne günlere kaldık !!

    arzkoc kocasının bir pöportajını okudum. adam dekolte giyinmesinden gayet memnun hemde gurur duyuyor. vardır böyle adamlar. gördünüzmü benim karım taş taş geberin çatlayın kıskançlığınızdan demeye bayılırlar. Ivna gerçekten çok güzel bir kadın. Ona lafım yok. ama tavsiye verecek bir isim asla olamaz. dün bir kızcağızın kolyesine laf ediyordu. kendisinde de anlamsız devasa bir kolye. yahu kızın aklına ben. deseya siz benimkine laf edeceğinize kendi taktığınıza bir baksanız. kimbilir kaç kişiyi memnun edecekti :)

    YanıtlaSil
  4. Yaaa kime nereye anlatsam bilemedim.
    Biliyorum artık Ezelde izlemiyorsun ama yinede yazıcam.
    Dün gece final resmen altüst etti beni. Beni bu kadar derinden sarsan bi durum yaşamamıştım.
    Hele o badeye söyledikleri(eyşan&ezel çiftini desteklesem bile) ve aliyle vedalaşma sahneleri,
    yumuşak karnıma yedim yumruğu. Hönküre hönküre ağladım,resmen katıldım ağlamaktan:(
    Biliyorum çok saçma kurgu vs ama gerçekten neye patladım bilmiyorum.
    Resmen bi kırılma noktasıydı.
    Belki de ne kadar hastalıklı da olsa eyşan&ezel aşkı gibi bir aşka günümüzde yaşamamızın imkansız olmasına üzüldüm:(
    ne twitterımda ne de eşe dostada anlatamıyorum ki..
    Buraya no name olarak yazayım dedim..

    xoxo

    YanıtlaSil
  5. Ay konuyla alakasız olacak ama Feryal Gülman 2-3 kez rüyama girmişti benim geçen senelerde. İstinye Park'ta buluşup erkek arkadaşlarımıza (!) parfüm alıyormuşuz güya. Ben kendime de Tresor alıyorum falan. Ve asıl "analyze this" dedirten şey: ikimiz de lise öğrencisiyiz!!! Eşim o tarihten beridir "arkadaşın Feryal" diye dalga geçer benimle ne zaman bir yerlerde resmini görsek :)

    Evren

    YanıtlaSil
  6. Ben sunu anlamadım feryal gulman sosyetikti birden medyatik olmaya karar verdi. Jüri olduğunu burdan öğrendim ama haftasonu dergisine röportaj vermiş. Hani helloyu falan anlarımda haftasonu gibi basit bir dergi çok saçma degilmi? Kadına birden bir haller oldu:)

    YanıtlaSil
  7. Birde röportajda bazıları elbiseleri aynen podyumdaki gibi giyiyor birsey katmadan gibi bisey diyoki tam komedi:)

    YanıtlaSil
  8. MISS PIGGY BENZETMENE BAYILDIM PELİNCİM.AYNEN BEN DE NEDENSE SEVİYORUM NUR YERLİTAŞI:-))

    BU ARADA FERYAL GÜLMANI BEN YİNE BEĞENDİM BU TULUMLA:-))

    YanıtlaSil
  9. evet ezel i seyretmeyi bıraktım ama son sahnesini seyrettim. survivor varken final günü için şanssız bir gün seçmişler :) tabi uzun ara verdiğim için beklediğim etkiyi yaratmadı. yoksa herşeye kolaylıkla ağlayan bir tipimdir :) iyi ettin anlattın paylaştın :) zaten en büyük aşklar hep imkansız aşklar oluyor. tüm arızalar aşksa bizim hissettiklerimiz nedir diye düşünmüyor değilim :)

    evren koooptuuumm :) bilinçaltında gizli bir feryal gülman durumumu vardır nedir. belki ikinizde bir önceki hayatlarınızda gerçekten lise arkadaşıydınız kimbilir :))

    sevgili lovely artık sosyetik isimlerde normal sanatçılar kadar ünlüler. düşünsene. her haftalık dergi, aylık dergi, aynı grubun gazete ekleri, tv röpörtajları derken normalde belli bir kesimin bilmesi gereken isimleri sanki bir tv yıldızlarıymışçasına tüm türkiye biliyor takip ediyor. hepside ünlü olmayı seven insanlar. yoksa ne diye sayfa sayfa röpörtaj versinlerki. bir sanatçıdan daha fazla kamera görüyorlar. güzel görünmek ve bunu göstermek için binlerce dolar harcıyorlar. bazılarına sırf sosyetik dergide görünmek yetmiyebiliyor. feryal gülman da bu kervana katılmış demek ki. dediğim gibi şöhreti ve tanınmayı seven insanlardan bahsediyoruz. şaşırmamak gerekiyor.

    papisciğim yok bu tulumla bende çok beğendim. genç ve enerjik görünüyor. :)

    YanıtlaSil
  10. uzun zamandır blogunu cok ama cok begenerek ve eglenerek takıp edıyorum bayılıyorum gercekten senı okumaya daha once bu yarısmadan bahsettıgını hatırlıyorum ben de turkıyeye gelınce ızlemeye basladım 4-5 gundur ızlıyorum gercekten eglenıyorum ızlerken asıl benım sasırdıgım bunlar turkıyenın en sık kadını olmak ıcın yarısıyorlarmıs agzım resmen acık kalıyor secımler karsısında medenı cesaret ıyı guzel de ınsan bı aynaya bakar cıkmadan neyse baska bı konu ıcın yakında maıl atıp bı sey danısmak ıstıyorum sana

    YanıtlaSil
  11. azz tüm dediklerine katılıyorum artık bu ne cesaretiyse bilemiyorum artııkk :)

    mailini bekliyorum..

    YanıtlaSil
  12. Tulum guzel olmus. Saclar makyaj falanda 20lik genc kiz gibi. Ama o dizlerin hali ne oyle? Sanki saatlerce dizlerinin ustune oturmusta sonrada ayaga kalkip fotograf cektirmis gibi duruyo Feryal Gulman!!

    YanıtlaSil
  13. ay miss piggy benzetmene bayıldım :)

    YanıtlaSil
  14. pelin versace for h&m den haberin var mı onunla ilgili bi haber bekliyorum senden:D

    -ezgi

    YanıtlaSil
  15. haberim var ama herkes şu an bu haberi yapıyor. biraz zaman geçsin ben başka bir şekilde yapacağım :)

    YanıtlaSil
  16. Pelin nerelerdesin? umarim hersey yolundadir. Bizi alistirdin hergun 2 veya 3 postlarina, dunden beri giriyorum sanki sayfa donmus. iyi ol onemli olan bu, sadece merak ettim ses olmayinca.

    YanıtlaSil
  17. yolunda merak etme :) sadece yaz tembelliğindeyim :) yarın bolca yazım olacak :)

    YanıtlaSil
  18. hakan akkaya ne zaman modanın dahi cocugu oldu bırı bana acıklarsa sevınırım.ben sizin aksinize ivana serti begeniyorum.türk halkına hitap eden bir kadın tipi ve tarzı var...sacma bir porogram bellı kı ajanslardan secılen kadınlar yrısmacı...kocası neden ivanayı kıskansın ne sacma bir dusunce anlayamadım dogrusu.

    YanıtlaSil
  19. O koldaki sarı çiçekler ne?

    YanıtlaSil
  20. MERHABALAR-COK TESADÜF KUZENİM ARZU SABANCI İLE İLGİLİ HABERLERE BAKAYIM DERKEN BLOGUNUZU BULDUM VE İNCELEME FIRSATI BULDUM-YORUMLARI OKUDUM-sUANDA BU YAZIYA YAZMA NEDENİM HERKESİN DÜŞÜNCELERİNE KATILDIGIM VE GERCEK OLAN ŞEYİ SİZLERLE PAYLAŞMAK BUGÜN NE GİYSEM-ASLINDA SORULARINDA VAR OLAN BUGÜNE KADAR CILGINLIK NE YAPTINIZ SORUSUYDU VE BEN BURDAYIM YAZDIM EVET ORDAYDIM GERCEKTENDE SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ KIYAFETLERE HAYRET İÇİNDE BAKIP BEN ORDA OLMALIYIM DEDİM-ANKARADAN İSTANBULA GİTTİM-SABAH 6 DA KALK-08.30 DA TAKSİMDE OL-10.00 DA SHOW TVYE GİTMEK ÜZERE AGAC OL-GİT GİT BİTMEYEN BİR YOL BU HEYECAN HADİ GECSİN GİTTİK SAAT 15 DE CEKİMLER BASLASIN 2 GRUP-1.GRUPTAYKEN RİCA ETTİLER 2.GRUP İÇİN TABİ HAY HAY DEDİM CEKİMLER SAAT 18.30-SICAK SAC BAS KALMADI-BURDA SUNU DEMEK İSTERİMKİ İNANIN NE SAC KALDI NE KIYAFET İLE DÜZGÜN CIKMA İSTEGİ-HERKES DE MORAL SIFIR Kİ BİRGÜN ÖNCEKİLER 3 GRUP MUŞ GECE 02.00 DE BİTMİŞ CEKİMLER DÜŞÜNSENİZE HALİNİZİ-NEYSE SAAT 20.30 PODYUM İÇİN YÜRÜ YÜRÜ ÇIK PODYUMA Kİ BEN SN NUR HANIM İÇİN GİTMİŞTİM AMA TEPKİ BU SAÇ NEEE :)))SECİLMEDİM AMA KENDİMİ BİLİYORUM ÖNEMLİ DEGİL ONURUMU KIRMADILAR EN AZINDAN-EVE SAAT 22.30 DA GELDİM ÜZÜLEYİMMİ CILGINLIGIMA SEVİNEYİMMİ-DEVLET MEMURUYUM AİLEM NE İŞİN VAR DEDİLER DİNLEMEDİM-ZOR İŞMİŞ ARKADASIM-NE DEMEK İSTEDİĞİM ANLAŞILMIŞTIR SANIRIM-SEVGİLER SELAMLAR ANKARADAN:)))

    YanıtlaSil
  21. isim benzerliği değil dimi bildiğimiz arzu sabancı dan bahsediyorsun. kendisini çok beğenirim arada belirteyim istedim.

    yaşadıklarını paylaştığın için teşekkür ederim. tahmin edebiliyorum ne kadar meşakatli bir çekim olabileceğini. hiçbir program bizlere sunulduğu kadar kolay çekilmiyor aslında.

    zaten bu tarz programlara çelik gibi sağlam sinirlere ve rahat yapıya sahip kişiler katılmalı.

    bir başka programda yüzünün gülmesini dilerim. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  22. selamlar-tesekkürler arkadasım-EVET ARZU SABANCI zaman zaman bakarım ne yorumlar yapılmış ne yazmışlar diye googleden tarama yaparken sizin sayfada cıktı yorumları okudum sonra anasayfadan basladım hoş blogunuza devam ettim emeginize saglık-
    Dileğinize tesekkürler-birdaha butür programlarda olmak istemiyorum ama baska proje kapsamında tv de olacagım insallah-sevgilerimle
    Aytop

    YanıtlaSil
  23. o kadın hayatında kumaşı 20 cm den uzun etek giymiş mi acaba merak ettim P.s:bacaklar güzel ama

    YanıtlaSil
  24. lütfen bana nur yerlitaş'ı övmeyin o yapmacık hallerde öyle vıcık vıcık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.