VOGUE 'un Stil ve Moda Danışmanı da ÇAKMA Giyermiş !




SAGAZA Madrid twitter da gururla açıklama yapmış : Ece Sükan Kostüm By SAGAZA Madrid !! diye.

Bir önceki haberimde Ece Sükan ve Emilio Pucci çakması kıyafeti için ne dediysem hepsini geri alıyorum. Üstüne de birçok şey söylemek istiyorum ama kendimi tutuyorum !



Hadi bu tarz çalışan birçok marka var. Bu ne ilk ne de son olacak. Ama söz konusu kişi Türkiye VOGUE 'un Stil ve Moda Danışmanı ünvanına sahip olunca işin rengi değişiyor. Modanın A'dan Z'ye herşeyini bildiğini iddia eden, moda aşkıyla yanıp tutuşan biri nasıl böyle bir hataya düşer ? Elbette sponsorlardan seçim yapmak zorunda ama hiçmi anlamadı bunun bir Pucci çakması olduğunu ?!

Anna dello Russo 'nun Giovanna Battaglia 'nın Emmanuelle Alt 'ın çakma kıyafet giydiğini düşünsenize.

Galiba bazı insanları gereksiz yere gözümüzde büyütüyoruz.

Yorumlar

  1. Ahanda tam yazacaklarımı sıralayacaktım Sn.Sükan hanımla ilgili ama sağolsun TUTURELLA tüm düşünce ve duygularıma tercüman olmuş:-)) Karakaş hem de kalınkarakaş:-))Hiç hazetmiyorum bu kadından, samimi bulmuyorum ve tarzını da sevmiyorum.Birileri şans eseri işte baştacı oluveriyor.

    YanıtlaSil
  2. Ayrıca Sagaza Madrid'de ayıp etmiş yani Pucciden model çal bide Vogue Stil Danışmanına giydir.Şimdi diyeceksiniz herkes herkesten çalıyor zaten o zaman böbürlene böbürlene ortalarda dolaşmasınlar nolur yaw:(

    YanıtlaSil
  3. herhangi biri giyse sasirmazdim ama bu tam bir fiyasko, bence de yurtdisinda bu yasansa skandal kabul edilir.

    YanıtlaSil
  4. Hiiiiii.. Tanrım flash flash!! Ece karizmayı çizdi derim bn buna.

    YanıtlaSil
  5. Ne desem bilemedim! Hic hos degil saskinim!

    YanıtlaSil
  6. Ece Sükan kim Vogue da Stil ve moda danismani olmak kim? lütfen arkadaslar böyle sans eseri bir yerelere gelmis insanlari kaale bile almayalim!!!!

    YanıtlaSil
  7. rezalet, diyecek başka birşey bulamıyorum.
    Hadi adı sanı pek duyulmamış bir marka olsa, duymamış, görmemiş, fark edememiş diyebiliriz ama Pucci yahu bu. Üstelik de en iddialı parçası. Bilmiyorsa mesleki yetersizlikten muzdarip demektir, bilip de giyiyorsa daha da vahim, hem ayıp, hem bulunduğu konumun raconuna ters, hem de insanları aptal yerine koyuyor demektir. her iki durumda da rezalet.

    YanıtlaSil
  8. ağzıaçıksakızçiğneyenleresinirolankız05 Haziran, 2011

    istanbul fashion weekte en ön sırada ekoseli gömleği ve deri şortuyla "çakkıdı çakkıdı" ağzı açık bir şekilde sakız çiğneyerek defile izleyen bu kadının çakma pucci giymesi beni şaşırtmadı. Yakışır!

    YanıtlaSil
  9. ...BOSUNA DEMEMİŞLER KOYUNUN OLMADIĞI YERDE KEÇİYE ABDURRAHMAN ÇELEBİ DERLERMİŞ ...
    ACABA ŞAKŞAKCI ÇOK BİLEN MODA YAZARLARIMIZ NEREDE BU SKANDAL OLURKEN?
    CAHİL EV KADINI BLOGGER İFTİRALRINA DEVAM EDİYOR:)
    BAK MODA VE SOSYETE SEN BU İŞİ BİLMİYORSUN COK OLDUN:)HAKAAN ESİNLENMEDİ TAMAM MI?
    DÜNYADA OLUR BOYLE SEYLER.ECE SÜKANDA ÇAKMA GİYEBİLİR.
    HERKES GİYİYOR HİÇ Mİ GORMEDİN OSCAR TORENINDE VALENTİNO GORUNUMLU TERZİ NURİYE ELBİSESİ BÜTÜN STARLAR MODA EDİTÖRLERİ BUNU YAPAR NE KADAR CAHİLSİN BİR KEZ DAHA ANLADIM:)

    YanıtlaSil
  10. benim hayretler içinde kaldığım asıl konu moda anlamında böylesine bir skandal varken hiçbir blogun bunu konu etmemesi. ne kadar etliye sütlüye karışmayı sevmezmişiz hayretler içindeyim. bloglarda yandaş medya olmuşda haberim yokmuş !

    YanıtlaSil
  11. Bence çoğu kişi olayın farkında bile değildir de ondan ses etmemişlerdir :) yoksa yani normal bi insan böyle bir hatayı yapabilir ona sözüm yok ama burnundan kıl aldırmayıp, moda benim diyen bir kadının en büyük hatasıdır!

    YanıtlaSil
  12. elbisenin bir benzerini de koton da gördüm bugün :)))
    zümrüt

    YanıtlaSil
  13. şaşırmam :) koton, zara, top shop, mango gibi birçok firma hep bu tarz çalışıyor zaten. bazen işe de yarıyor doğrusu :)

    YanıtlaSil
  14. mayniciğim bence herkes farkındadır emin ol. blog kardeşlerimin hepsi yeri geldiğinde hafiye gibidir :) bu dışarda yaşanacaktı varya gazetelere bile haber olurdu :)

    YanıtlaSil
  15. Şok oldum.. Ama elbisenin orijinali enfes görünüyor, çakması çok başarısız :(

    YanıtlaSil
  16. @...BOSUNA DEMEMİŞLER KOYUNUN OLMADIĞI YERDE KEÇİYE ABDURRAHMAN ÇELEBİ DERLERMİŞ ...
    ACABA ŞAKŞAKCI ÇOK BİLEN MODA YAZARLARIMIZ NEREDE BU SKANDAL OLURKEN?
    CAHİL EV KADINI BLOGGER İFTİRALRINA DEVAM EDİYOR:)
    BAK MODA VE SOSYETE SEN BU İŞİ BİLMİYORSUN COK OLDUN:)HAKAAN ESİNLENMEDİ TAMAM MI?
    DÜNYADA OLUR BOYLE SEYLER.ECE SÜKANDA ÇAKMA GİYEBİLİR.
    HERKES GİYİYOR HİÇ Mİ GORMEDİN OSCAR TORENINDE VALENTİNO GORUNUMLU TERZİ NURİYE ELBİSESİ BÜTÜN STARLAR MODA EDİTÖRLERİ BUNU YAPAR NE KADAR CAHİLSİN BİR KEZ DAHA ANLADIM:)

    -Oscar torenlerinde, dunya starlarinda boyle birsey gormezsiniz. Onlarin uzerinde defilede cikan sov parcalarinin unlunun uzerine, hatlarina veya tercihlerine gore modifiye edilmis ama yine bizzat orijinal tasarimcinin veya moda evinin elinden cikmis halini gorursunuz. Sizin cehaletiniz uzucu...

    YanıtlaSil
  17. Senden kaçmamış =)))
    kesinlikle her kelimene katılıyorum. hele bu pucci'yi emmanuelle ya da giovanna giymiş olsaydı, tam bobiler.org'da ki "onlarda bizde" durumu söz konusu olabilirdi :))
    hani gözden kaçmış diyip affetsek dicem ama bi dakika, kadının işi bu değil mi? olmamış, soyun ece.

    YanıtlaSil
  18. 21:30 saatli sevgili adsız. o karşılık verdiğin arkadaşta hicivle karışık aslında bizim demek istediğimizi diyor merak etme :)

    çiserencim soyun bölümünde koptum harikasın :)

    YanıtlaSil
  19. -Oscar torenlerinde, dunya starlarinda boyle birsey gormezsiniz. Onlarin uzerinde defilede cikan sov parcalarinin unlunun uzerine, hatlarina veya tercihlerine gore modifiye edilmis ama yine bizzat orijinal tasarimcinin veya moda evinin elinden cikmis halini gorursunuz. Sizin cehaletiniz uzucu.
    YA BEN HİCİV YAPTIM :)COK BİLMİŞ MODACILARA MODA YAZARLARINA BLOGGERLARA...HEPSİ ŞAKŞAKCI HEPSİ YANDAŞ... KENDİLERİNDEN HARİÇ HERKESİ CAHİL GORENLERLE DALGA GECMEK İÇİN YAZDIM.PELİN HNM BENİ ANLAMIS:)

    YanıtlaSil
  20. sevgili aslı çağlar
    gerçekten karakaşlı olan birine karakaşlı demenin nesi kötü ki ? ama diğerinde haklısın fazla kaçmış.nasıl benim gözümden kaçmış anlamadım. çoğu yorumu iPhone dan onayladığım için olmalı.
    bir önceki postumda kendisini övdüm çünkü üstündekini gerçek bir pucci sanıyordum. yazımda belirttiğim gibi çakma olduğundan şüphelendim ama ece sükan a konduramadım. ortada bir emek yok tersine emeğe saygısızlığın daniskası var.
    ece sükan herhangi biri değil. ülkemde moda ve stil dendimi akla gelen ilk isimlerden biri. o yüzden isminin ağırlığını ve en önemlisi sahip olduğu ünvanın adamı olmalı.
    sende bahsettiğin için seninde yorumunu yayınlayamıyorum. sevgiler

    YanıtlaSil
  21. hiç hoş bir durum değil gerçekten ! yalnız nasıl bu kadar hızlı bir şekilde bu çakmalar üretiliyor şaşırıyorum daha yeni sezonundan (sonbahar-kış 2011-2012) çünkü bu elbise Pucci'nin !!

    YanıtlaSil
  22. pucci olayı mahkemeye taşısın yani iyi ingilizcesi olan biri pucci ye mail atsa keske...ben atardımda ingilizcem olayın rahvetini anlatmaya yetmez ciddiye almazlar cat pat ingilizcemi:) kanıt var dedlıl var.boylece dunya capında skandalımız olur turk moda danısmanı cakma giydi diye:)

    YanıtlaSil
  23. hayretler icinde okudum buradaki yorumlari. ne kadar kiskanc insanlar var bu ulkemizde. ece sukan in bilerek veya bilmeyerek giydigi bu pucci taklidi kiyafet ne ece'nin avrupa ve amerikada defalarca ispatlanmis moda kariyerine golge dusurur ne de bir skandal olarak nitelendirilir. tabii ki hos olmamis ama her insan hata yapabilir. nedir bu kadar buyutulecek anlamdim. ama asil sasirdigim, buradaki dusmanca yorumlar. zavallilar, hic birsey olamayinca meyve veren agaci taslamaktan baska isleri olmayan ezikler. ha ha..

    YanıtlaSil
  24. sevgil adsız asıl ben senin yazdıklarına inanamıyorum. yani senin dediğin VOGUE un moda ve stil DANIŞMANI çakma giyebilir öyle mi ? aaa bak yazık kızcağıza nasıl böyle bir hata yapabilir üzülmesin arka çıkalımmı dememiz lazım. Güzel şeyler için öveceğiz göklere çıkaracağız kötü hatta skandal nitelikte bir olay oldumu yine öveceğiz..Bu nasıl bir mantıktır biri açıklasın lütfen.

    Kadının bir misyonu var. Sevelim sevmeyelim beğenelim beğenmeyelim Türkiye de moda dendimi akla gelen ilk isimlerden biridir Ece Sükan.

    Ve ben, kendi halimde bir blog yazarı olarak Pucci 'nin tüm yaz koleksiyonunu şak diye tanıyor ve biliyorsam Ece Sükan tüm markaların sezonunu bilecek ya da en azından çizgisinden tahmin edip kusura bakmayın ben sadece bir sunucu değilim aynı zamanda Vogue 'un moda ve stil danışmanıyım dolayısıyla bu modeli giyemem çünkü şu markanın şu modeline çok benziyor diyebilecekti..

    Ne alakası var bunun kıskançlıkla. seninkine bebek ağzıyla çocuk dili denir !

    YanıtlaSil
  25. adsızın yazdıklarını okudumda tartışmalara pek şaşırdım. ne kıskançmışız? ece bizim arkadaşımız mı neden nesini kıskancaz. ne çekememzlik olcak. vala kendisini hiç sevmem cunku yapmacık kasıntı, sürekli poz veren gacılara tahammulum yoktr, ama hakkını veririm oyle de güzeldir, eh kendince akıllıdır.
    ama bu işten bavulla kıyafet ve yanında bavulla para götürüyorsa.. bu kadar da eşşek olmayacak. hayatta yaptıgı tek sey bunları araştırmak , bunları giymek olan insan bunuda beceremiyorsa, çıksın sadece podyumda yurusun daha fazla yaklaşmasın modaya. eften püften bir tasarımcının çakmasıda değildir giydiği. Blogunda bunu paylaşman çok ii olmuş hele ki hiçbir yerde bahsi geçmezken.

    YanıtlaSil
  26. abartmayalım diyen arkadas itayda cakma dg alınca yada pariste havalalnında ckam lv ile yakalnırsan nasıl bşr muamele gorursun ben soliim hırsız muamelesi...hala abartıyor muyuz?

    YanıtlaSil
  27. Sagaza MAdrid hep çalıyor, dünyada tek diye sattığı üstü siyah altı pembe elbiseyi Diane Kruger de gördüm:) Arkadaşımın kına elbisesiydi hemde, yuhhhh,Zelia Hanım çok biliyor...

    YanıtlaSil