BEYAZ ELBİSEYLE BEYAZ AYAKKABI SORUNSALI !

 


Beyaz elbisenin altına bembeyaz ayakkabı giymek doğrumudur sizlere sormak istiyorum arkadaşlar.

Bence bembeyaz ebisenin altına şayet bir gelin değilseniz ne Tülin Şahin gibi ne de Ece Erken gibi beyaz deri ayakkabı giyilmemeli diye düşünüyorum.

2 elbisede Cengiz Abazoğlu etiketli. Bu tarz elbiselerin altına her rengi yakıştırabilirim de bir beyazı ne yüreğim ne de gözüm kabul edemiyor. İnce bantlı gümüş renkli bir seçim yapmak varken beyaz giymek tam manasıyla bir zevksizlik örneği.

Mesela Monaco Prensesi Charlene 'de beyaz Armani Privé elbisesinin altına beyaz giymiş ama en azından saten kumaştan seçim yaparak işi kurtarmış.

Birde Cengiz Abazoğlu 'nun saten kumaşlarından birtek banamı gına geldi acaba. Hiçbir kıyafette sevemiyorum şu saten denen kumaşı. Hele baştan aşağı saten oldumu bütün kıyafetler gözümde bir başka kötü görünüyor. Dünya artık sateni bıraktı sayılır. Artık haute couture de bile sateni çok az görüyoruz. Mesela Tülin Şahin 'in elbisesinin üst bölgesine bayıldım. Şahene bir işçilik var. Keşke eteği beyaz şifon ya da tülden olsaydı. O zaman çok daha kaliteli bir görüntü ortaya çıkardı. Tabi ben ne modacıyım ne de bu işin piriyim. Sadece sesli düşünüyorum o kadar.

Tülin Şahin 'in artistik pozunu ne yazık ki delicesine ortamdan kaçmak isteyen parmaklar yemiş bitirmiş mahvetmiş :)

Yorumlar

  1. bende sevmiyorum beyaz ayakkabıyı ama bazzı beyaz ayakkabılar o kadar güxel oluyoki insanın acaba diyesi geliyo...metal tercihimdir her zaman....bide şu tülin şahinin çıkmış parmaklarından bendede var..ayak tabanlarım aşırı derecede terler benim burnu açık hangi ayakkabıyı giysem yarım saatsonra aynı durum bendede olur bu yüzden tercih etmemek lazım yada tabanlık dediğimiz pedler var onlardan kullanabilirdi..

    YanıtlaSil
  2. Bu aralar beyaz giydiğimde pembe yada nude giymeyi tercih ediyorum. Ama metalikher zaman doğru secim.

    YanıtlaSil
  3. Ben de sateni hiç sevmem, soğuk geliyor bana. Beyaz elbise altına beyaz ayakkabıyı da tercih etmem. Zaten genelde beyaz ayakkabı tercih etmem istisnalar dışında. Bir sürü farklı ve elbiseyi canlandıracak renk varken neden beyaz tercih edilir anlamam.

    YanıtlaSil
  4. Beyaz elbisenin altına beyaz ayakkabı giymek bence kolaycılık. Tülin Şahin'in yerinde olsam o elbisenin altına turkuaz ya da kobalt mavisi bir Louboutin giyerdim.

    Saten hakkında söylediklerine de katılıyorum. Benim yanından bile yaklaşmadığım bir kumaş türü. Çok ucuz bir etki yaratıyor. bence saten sadece gecelik, pijama ve astarlarda kullanılmalı :)

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle aynı fikirdeyim.Sanki öyle bir kural var.Ben de beyazla gümüş renginiseviyorum(lamemi diyorlardı gümüş rengine hep karıştırıyorum hangisi lame hangisi dore:-()

    Hele ki Tülin'ciğimden bunu beklemezdim ya neyyseee....

    YanıtlaSil
  6. evet canım lame gümüş dore altın rengi oluyor.

    YanıtlaSil
  7. Tülin Şahin'i çok severim ama ayak parmakları hiç dekolte ayakkabıya uygun değil, her fotografta ayakkabıdan 1 metre önde gidiyorlar, bence açık ayakkabıda ısrar etmesin :)

    YanıtlaSil
  8. bende çok severim tülin şahin i. hem mesleğine olan aşkını ve çalışkanlığını, profesyonelliğini, karakterini kısacası hemen hemen herşeyini severim ve beğenirim. ama tek bir kusuru var benim gözümde. ayakkabı seçimleri genelde kötü oluyor. bu kadarcık kusur kadı kızındada olur artık :)

    YanıtlaSil
  9. Bence hiçbir şeyin altına beyaz ayakkabı kullanılmamalı, çok itici.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.