Bu Gerçekten DEMET AKALIN mı ?!!

 


Oh la la demek istiyorum !! Demet Akalın ki frapanlar ve rüküşler listemde her daim sağlam bir yere sahiptir. Ama geçtiğimiz haftalarda çektirmiş olduğu bu resim tüm dengemi bozabilecek güçte !!

Yerli Mario Testino'muz Nihat Odabaşı 'nın merceğinden çıkma kusursuz bir Demet Akalın var karşımda..Son zamanlarda gördüğüm en güzel ve klas Demet Akalın !

Piyasanın en afilli kadınları Nil Karaibrahimgil, Atiye, Hadise, Gülşen ve Gülben Ergen 'in Nihat Odabaşı 'ndan vazgeçememelerinin sebebi sırf bu resimle bile pekala anlaşılabilir.

Lakin Atiye ve Hadise ile frekanslarının tuttuğunu sanmıyorum çünkü hiçbir resimlerini beğenmiyorum. Ama geri kalanlar ki özellikle Demet Akalın ile yakalanan uyum ortada.

Yorumlar

  1. Pelincim,
    Konuyla oldukça alakasız olacak ama ben son zamanlarda Sertap Erener'i bir beğeniyorum.Ona o küçük belli belirsiz dokunuşları kim yaptı meraktan çatlıyorum.Bunu bulsan bilsen sen bilirsin Pelinim:-) Biz de öğreneleim de ilerde lazım olur(şahsım için diyorum yani)O saç rengi, o yüzündeki ufak estetikler ne alımlı olmuş valla çok beğendik kendilerini sesinden sonra:-))

    YanıtlaSil
  2. eveeeet bende farkındayım. yani kimseye çirkin demek güzel birşey değil ama sertap erener güzel bir kadın değilken şu an barz şekilde güzel bir kadına dönüşüverdi. ilerki günlerde bunun konusunu yapacağım canım. valla minik kuşlar bana serdar eren in adını fısıldadı. güzel bir yanak dolgu ve gözaltından geçtiği belli. valla ne yapmışsa yapmış süper yapmış yapanın ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Demet Akalin... ne diyelim kelimelerin her anlamda kifayetsiz birakan birisi:)Bu cekiminde degisiklik yapipta atik mayo giymedigine ayrica sevindim, HALLELUJAH!!

    YanıtlaSil
  4. Her ne kadar avam bir tip olsa da, eski bir manken ve model ne de olsa. Nihat Odabaşı ile arasındaki uyumu buna bağlıyorum. Ama bu fotoğrafın başarısı bence styling'i yapan kişi her kimse onda.

    YanıtlaSil
  5. şoktaymm,styling ve Nihat Odabaşını kutlıyorum !!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.