BURCU KARA 'nın GELİNLİĞİ

 


Buğra Gülsoy ve Burcu Kara birbirlerine çok yakışan bir çift. Kısa süreli birlikteliklerinin sonunda dün gece evlendiler.

Burcu Kara klasik bir gelinlik tercih etmiş. Markasını bilmiyorum ama modeli beğendiğimi söyliyemiyeceğim. Burcu Kara 'nın klasik hatlara sahip çok güzel bir yüzü var. Bu yüze İspanyol dantelli bir duvak çok yakışırdı. Oysaki tül duvak kısa tutulmuş ve eteğin ortasında biterek tuhaf bir görüntü yaratmış. En azından etek boyu uzunluğunda olabilirdi. Uçuk pembe kuşağıyla buketin renkleri aynı. Açıkçası pek beğeneceğim bir model değil ama bana ne zaten. 2 genç kalp birbirlerini bulmuşlar ve mutluluklarını evlilikle taçlandırmışlar. Ayşe Özyılmazel faciasından sonra böyle genç ve güzel insanların evliliklerini görmek bir başka güzellik. Mutluluklar demekten başka birşey gelmez elden.

Davetiyelerinde Home Sweet Home resminin Abidin Dino 'ya ait olduğunu sanıpda kullanmaları ciddi anlamda bir skandal ama açıkçası şu anki ruh halim bu mutluluğu bozmak istemiyor.

Yorumlar

  1. bu kadar güzel bi kız.. inanmıyorum yani ne diyeceğimi bilemiyorum cidden.. hem duvak hem etek kabarık olunca bi tuhaf olmuş.. etek bari daha düz olsaydı kabarık duvak hoş olabilirdi.. saçlarını keşke biraz görebilseydik ben hiç sevmiyorum böyle sım sıkı gelin topuzlarını.. yine de mutluluklar çok yakışmışlar..

    YanıtlaSil
  2. pelincim nişan tuvaleti tuvana büyükçınardı belindeki pembe kemeri görünce sanki yine aynı tercihi yapmış gibi geldi bana

    YanıtlaSil
  3. civciv nişan elbisesi gelinliğinden daha çok yakıştırmıştım.

    huysuzum ben seyretmedim dediğin görüntüleri. ah keşke seyretmiş olsaydım. hemen bir bakınmaca görüntülere :)

    YanıtlaSil
  4. selam..

    bildigim kadariyla gelinlik closh butikten. burcu kara sadeyken bile cok guzelken pembe-mavi gelin makyaji ve fazlasiyla klasik bir gelinlikle duru guzelligini ortmustu bana gore.. ama eglenceli bir nikah toreninden sonra cok ama cok duygusal bir ilk dans yaparak ne gelinlik, ne makyaj, ne de yemek dusundurttuler.. cok cok guzel bir ciftler, Allah mesut etsin..

    YanıtlaSil
  5. bence tuvana buyukcinar'dan..ayni kemer cicek uyumu selen sevigen'de de vardi...

    YanıtlaSil
  6. davetiye olayı tam bir felaket...entellektüeliz mesajı vermek isterken nasıl felaket bir durumdur!
    aslında buğra gülsoy iyi eğitimli, donanımlı, duyarlı, ağır bir adam nasıl oldu anlamadım
    ben olsam bu işte bir hikmet var deyip evlenmezdim :))
    mutluluklarr diliyorum
    zümrüt

    YanıtlaSil
  7. Gelinin göz makyajında bir tuhaflık var. Makyöz çok bilinçsiz bir makyaj yapıp kızın gözlerini birbirinden epeyce bir uzaklaştırmış (Eyeliner'ı yarım kullanarak). Suratındaki garip ifadenin sorumlusu göz makyajı bence.

    Bide merak ettiğim bir konu var. bu kız hangi filmde oynadı, hangi başarıya imza attı da yok nişanıydı yok düğünüydü bu kadar gündeme geliyor.

    YanıtlaSil
  8. romantik komedi filmiyle epey sükse yaptı ülkü.
    birde haziran gecesi nde oynadı.
    ama haklısın en çok yavuz bingöl ün sevgilisi diye tanındı.

    YanıtlaSil
  9. bence gayet guzel olmuş,o yorgan vari gelinlikler nasıl begeniliyor anlamadım...cok sevmem burcu karayı ama güzel gelin olmuş gelinligi de güzel ...

    YanıtlaSil
  10. pelincim sözüm meclisten dışarı sen gayet güzel şeyler söylemişsin zaten de diğer arkadaşlara bikaç sözüm olacak bu ne kıskançlık bu ne fesatlık ya Allah aşkına yani biraz olumlu olun dünyanın en yumuşak en güzel en masum görüntüsüdür gelin damat her ne olursa olsun..Kıza neler söylemişler ki adım soyadımdan emin olduğum kadar eminim kız makyajsız güzelliğiyle hepinizi 3le çarpar 5 e böler,biraz sindirin yaa komedisiniz :)) olabilir hata yapmışlar ne var sanat cahili diyenler eminim her gün bir sergi geziodur eminimmm yanii :)) yavaş yaa:)) gelinlik bence herkesin giymeye cesaret edemiyeceği süper eğlenceli tarz bir gelinlik...tarz meselesi,zevk meselesi,bende bu tarz istiyorumm renk katmak beyaza,inşallah banada güzel burcuya yakıştığı kadar yakışırr..sevgiler pelincimm

    YanıtlaSil
  11. Vera Wang 2012 collection dan bir kopya gibi geldi bana daha çok :)hatta şimdi inceledim kesinlikle aynısı yapılmaya çalışılmış sizde hatırlarsınız belki bridal Wars daki sarışının gelinliği :) fotoğrafdaki durusundan öyle duruo bence gelinlik harika

    YanıtlaSil
  12. Gelinlik tuvanam diye hatirliyorum ama emin degilim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.