GÖKÇE BAHADIR 'dan Bir Gelinlik Daha !

 


Resimleri gördüğümde ohh beee nihayet! dedim. Gökçe Bahadır 'ın Bodrum gelinliğini ne kadar beğenmediysem Yunanistan da yapılan düğününde giydiği gelinliği bir o kadar beğendim. Şimdi karşımda gerçek bir gelin var. Ve bu gelin çooook güzel !

Özellikle büyük resimde profilden verdiği resme bayıldım. Büyük ihtimalle bu resim güzel bir çerçeve içinde evlerinin en güzel köşesini süsleyecektir. Yani ben olsam bu resimden başkasını koymazdım.

Buket kullanmaması yerinde olmuş. Çok klas bir topuzla duvak şahane görünüyor. Yanık tenine ve omuz şekline straples kesim çok yakışmış. Etek uçlarıyla dekolte bölgesinde tül fırfırlar kullanılmış ve gelinliğe güzel bir hareketlilik katmış. Ağır makyaj yok. Ağır mücevherler yok. Güzel bir sadelik yakalanmış.

Bu yazın gelinlerinden (sosyete gelinleride dahil) en beğendiğim Gökçe Bahadır oluyor.

Bu birbirine çok yakışan çifte bir mutluluk dileği daha gönderiyorum..

Yorumlar

  1. son yıllarda gördüğüm en güzel gelin ve gelinlik. nefis olmuş nefis. hele şu tepede duran duvakları pek sevmem ama gökçe konuşturmuş duvağı. bergüzar korelin elaket duvağı ve korkunç makyajı geldi bir an aklıma. o ne duvaktı ömrümce görmemiştim öylesini. gökçe kusursuz olmuş tek kelimeyle kusursuz. birtek alinin ayakkabılarını ve asla hiç bir damada yakıştırmayacağım kirli sakalını sevmedim. Allah mutlu etsin çok çok yakışmışlar.

    YanıtlaSil
  2. bence Gökçe'nin her iki hali de çok tatlı, özellikle bu gelinlikli halini görünce diğer gelinliğini daha bir sevdim. Hem gençliğine yakışır deli dolu hem de ağır yapısına yakışır çok zarif bir gelin olma şansını yakalamış.
    Yıllardır çok beğeniyordum ikisini, umarım bir ömür boyu böyle tatlı ve mutlu kalırlar...

    YanıtlaSil
  3. Cok dogal bi gelin,her detayiyla cok sik olmus.Sadece o bodrum gelinligiyle evlenmesi icime sinmiycekti benim de.. Hep boyle mutlu olsunlar:)
    pellora.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. bayıldım, çok sade, güzel, dozunda makyaj, her şeyiyle şahane! kirli sakal artık her türlü düğünde, düğün salonundaki damat da les ottomans'taki damat da kirli sakal trendine uyuyor. ben de sevmiyorum!

    YanıtlaSil
  5. Damat da çok şık ancak ben damadın o ayakkabılarına takıldım.O altı kauçuk görünümlü ayakkabılar o damatlığına olmamış be Ali Sunal'ım:-(

    Gelin kızımızın:) gelinliğe gerçekten çok ho.Kendisini de hep beğenirim zaten sade ama alımlı olmuş.Çok mutlu olsunlar inş.

    YanıtlaSil
  6. O kadar güzel grünüyor ki!
    Ben de ilk etapta Bodrum gelinliğini beğenmemiştim ama sonra Bodrum'a uygun olduğunu düşündüm, bu gelinlikse şahanee!!
    Hep mutlu olsunlar.


    http://wayoutmonster.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. ben bu kızı dizide de beğeniyordum. hele saçlarını. diğer rol yapan kız arkadaş gibi değildi. hani necla. simsiyah takma saçlarına birde kaçak kat çıkan hatun :D koca yanaklı, bol koyu makyajlı, alaturka tip. bu kız tam kendine layık bir gelinlik giymiş. kesinlikle müthiş olmuş. duvak, saç harika ya. Allah mutlu etsin.

    YanıtlaSil
  8. Gelinligi guzel ama neden 2. dugunu Yunanistan'da yapmis?

    YanıtlaSil
  9. bodrum da nikah mykonos ta düğün diye biliyorum ama emin değilim doğrusu.

    YanıtlaSil
  10. gelinlik ayrı ama sacı makyajı hem sade hemde hemde onu muhteseem gostermıs,genelde sade olucaz diye gunluk hallerıyle cıkarlar yada abartırlar ıste bu sac makyaj muhtesem olmus.birde hani gelınlerde bir masumluık asillik olurya yuzlerinde işte onda bunu gorenıldım ornegin ayse ozyılmazelde yada burcu karada yoktu.o saflıgı temızlıgı mutlulugu goruyoruz gokcede

    YanıtlaSil
  11. Ben de şuan çok şükür dedim kısa gelinliği hiç beğenmemiştim çünkü.Bu hali çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  12. ay pelin ne komik yaratıcı okuyucuların var. yarım saattir aklıma geliyor ve gülüyorum. " saçına kaçak kat çıkmış" cümlesine hahah :DD krapeye bu ismin verileceği hiç aklıma gelmemişti :D gökçeyi çok beğendim. saçına kaçak kat çıkan fahriyeyi ise bende kaba buluyorum. hele odun gibi sesi. saçına kaçak kat çıkmış hahahah :DD çılgın kadınlar yaaa

    YanıtlaSil
  13. benim okuyucularım birtanedir :)) haklısın yapılan yorumlar bazen müthiş eğlencelik oluyor. mesela bu kaçak kat tam yerinde müthiş bir tasvir. gerçektende öyleydi saçları. kadına ve canlandırdığı karaktere acaip bir uyuzluk katıyordu :)
    fikrimi sorarsan ben Fahriye Evcen in fiziğini çok beğeniyorum. Gökçe den daha çok beğenirim. Monica özentiliği çok sırıtıyor ama hakikaten güzel bir kadın. sadece enteresan bir şekilde albenisi yok. fazla soğuk ve mesafeli. bunlarda güzelliğine gölge düşürüyor farkında değil.

    YanıtlaSil
  14. evet doğru söylüyorsun garip bir iticiliği var. o tiple tam varoşların prensesi bence. blogsa süper. aynen devam. öpüyorum şekerim.

    YanıtlaSil
  15. fahriye kadar kötü, zevksiz, rüküş giyinen ünlü görmemiştim uzun zamandır. ama yüzünün güzelliğine, yuvarlak ve fit fiziğine bayılıyorum, hem güzel, hem seksi, hem de doğal bir güzelliği var. burnu estetik gerçi ama olsun, makyajsız güzel görünebilen nadir hatunlardan. monica özentiliği lafına bayıldım, evet çok doğru:)

    YanıtlaSil
  16. saçına kat çıkmış ne yaaa. bu kadınlardan korkulur be. ama doğru tipsiz olmak istiyorsanız saçınızı öyle yapın bence de. ben erkeğim bu arada. blog güzelmiş. kadınalrın yotumları da acayip. bazıları kedi gibi valla. insanı çiziverir patisiyle :D

    YanıtlaSil
  17. kız çok şeker de beyaz giyen damat nedir? davetlilerin bile beyaz giymesi hoş değilken damada ne oluyor? Beyaz ceket, yazın lacivertle, kotla, bejle harika bir kombin oluşturur ve erkeğe çok yakışır kanımca ama damatta...? Gelinin belindeki kırmızı kurdele gibi bir şey bence beyaz ceketli damatlık...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.