GÜNÜN RÜKÜŞÜ - Naz Elmas

 


Ben şimdi ne diyim bilemedim ki. Bu kızın ne kadar güzel olduğunu biliyorum. Kendi gözlerimle görmemiş olsaydım inanmazdım ayrı mesele. Bebek gibi bir yüzü var. Boyu, posu, gözleri, saçları hele dudakları kusursuz. Allah'ın özene bezene yarattıklarından.

Peki resimde ne görüyorum ?! Bakımsız, saçı başı bir tarafta, üstündekinin ne olduğu anlaşılmayan bir kıyafet ve başrolde manasız alakasız koca bir Chanel.

Eminim üstündeki orjinal bir Burberry dir. Ama nedense Naz Elmas 'ın üstünde işportadan alınmış gibi görünüyor. Bunlar yetmemiş bir de ipek tafta eteğin üstüne deri kalın bir kemer. Ve kar beyazı bir Chanel. Çok fena çoook !

Hiç haz etmiyorum güzelliğinin değerini bilmeyenlerden.

Yorumlar

  1. bu sene Ilıca plajında ve Alaçatı'da gördüm. Yüzü güzel ama çok minyon, çocuk gibi bir tip dişiliği yok,ayrıca vücudu tam sınırdaydı hani 5 kilo alsa çok fena olacak durumdaydı. Kıyafete ise inanamıyorum bence şaka. Bu arada plajda da acaip paspaldı artık rahatlık değil paspallıktı resmen. Yine de sempatik bir kız, meslektaşları beachlerden çıkmazken onun Ilıca Plajı'nda arkadaşlarının çocuklarının üstünü değiştirmesi, doğal tavırları takdirimi kazandı.

    YanıtlaSil
  2. NAZ ELMAS GERÇEKTEN KUSURSUZ GÜZELLİKLE AMA AYNI ZAMANDA HER DAİM KUSURSUZ RÜKÜŞLÜKTEDE ...

    YanıtlaSil
  3. katılıyorum Pelincim, Naz Elmas'ı ben de çok beğenirim ve severim. Ancak bu resim gerçekten olmamış, çanta rengi, çapraz asılmış olması, kemer ve burberry'nin direkt insanın gözüne sokulması hoş durmamış. Çok güzel bir kız ama giyinmek ve stil ayrı bir konu işte canım

    YanıtlaSil
  4. Naz Elmas bana her zaman hani şu makyajı akmış, şık giyimli ama bakımsız kadınlar vardır ya, onlardanmış gibi geliyor. Güzelliğini bilmem ama itici olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Cantasi kesinlikle sahte, cok net belli. Bu kadar goz gore gore nasil takiyorlar anlamiyorum, bir de poz veriyorlar. Bu elbette sirf Naz Elmas icin gecerli degil, o ve turevleri icin.

    YanıtlaSil
  6. Bugün çok uyuz bir günümdeyim ve çok sıkıcı bir yorum yapmak üzereyim. önceden uyarıyorum.

    Türkiye'de sinama bir sektör haline gelmedikçe ve buna bağlı olarak bilet parası verip sinemaya giden seyirci sayısı çoğalmadıkça ve buna bağlı olarak oyuncular stil anlamında böyle zavallı, biçare kendi hallerine bırakıldıkça böyle güzel oyuncuları işte böyle kıro, çirkin, özensiz, amorf kılıklarda görmeye devam edeceğiz.

    Hollywood böyle milyar dolarlık bir sektör olmasaydı o stillerine ayılıp bayıldığımız aktrisler de kendi hallerine bırakılırlardı. Bir düşünün kimbilir ne maskara şeyler giyerlerdi Anne Hattaway, SJP, Natalie Portman, Diane Kruger, Kirsten Dunst ve diğerleri... Hepsinin arkasında ordu gibi moda, stil, makyaj danışmanları var.

    Bize çok basit geliyor, göz var nizam var bu da giyilirmiymiş hiç deyip şaşırıyoruz. Ama stil sahibi olmak büyük yetenek, dünya görgüsü ve kültür ister ve sadece Türkiye'de değil dünya üzerinde de bu saydığım özelliklere sahip çok az insan var. Hem zaten herkes zevkli ya da stil sahibi olmak zorunda da değil.

    O nedenle biz ülkemizde daha çoook böyle güzel ve yetenekli ünlülere bakıp giydiklerine ıyyyyyk diyeceğiz.
    içimi döktüm, ohhh

    YanıtlaSil
  7. ülkü süper demişin ellerine sağlık ve ben bu uuz ülkü yü de sevdim :)

    pınar sanmam sahte olduğunu yahu. resimde belli olmuyor ben orjinalini büyüttüğümde daha net görüyorum. kapitoneleri ışıktan kaybolmuş ama var. bana sahte gibi durmadı doğrusu. senin varsa başka bir sahte anlama yöntemin paylaş lütfen :)

    YanıtlaSil
  8. ÇANTAYI ÇIKARSA ÇOK ÇOK KÖTÜ OLMAZ ASLINDA ÇANTA HİÇ OLMAMIŞ HEM KULLANIM ŞEKLİ HEM RENGİ UYMAMIŞ.. AMA YİNE DE GÜZEL KIZ CİDDEN :) ÖZCAN DENİZ BOŞUNA DEMİYOR TÜRKİYENİN EN GÜZEL YÜZLÜ KIZI DİYE :)

    YanıtlaSil
  9. Naz Elmas'ı ben de beğenirim güzel bir yüzü var.En güzel de Haziran Gecesi dizisindeydi zaten.Ama gel gör ki bu kızcağız bence giyinmeyi, neyi neyle giyeceğini, nasıl kombinleyeceğini bilmiyor.Gelsin ben ona biraz yardımcı olurum hem de ücret almadan:-))

    YanıtlaSil
  10. bende naz elması gorunce bırsey paylasmak ıstedım kızlar kendısını bırkac kez vapur ıskelesınde gormustum cok dogaldı ama ekranda gorundugu gıbı hıcbır alımı yok! bıkere mınyon bır tıp boylu falan degıl artı gordugumdede ınanılmaz ozensız gıtımı vardı pespembe bır şeker kız canta! benı benden almıstı bence ınanılmaz basit gıyımı var:) bu postta bunu kanıtlıyo zaten.. sevgiler tülin

    YanıtlaSil
  11. ben burberry-nin de chanel-in de sahte oldugunu dushunuyorum))

    YanıtlaSil
  12. kevin haklısın sahte olabilir çünkü araştırdım ve böyle ne bir üst ne de elbise bulabildim burberry de. tabi bu illaki sahtedir demek değil. ama ne bileyim kafamda ampül yanmadı değil :)

    YanıtlaSil
  13. ya bu kızın nereden orjinal chaneller hermesler burberryler alacak parası olsun ki giyinsin. bir kere de constance ile görmüştüm onun da sahte olduğu çok belliydi. orjinal mi sahte mi diye üzerinde kafa yormak bile yersiz bence. bahsettiğimiz kişi haziran gecesi dizisiyle meşhur olmuş sonra da hiçbir mühim iş yapmamış bir oyuncu. parasızlıktan ekranlara çıkıp ağlayan açelya elmas'ın da kardeşi. sosyete falan değil. hatırlatırım

    YanıtlaSil
  14. yeter vurmayın öldü:)ne kadar kinlenmişsiniz kızlar yaa

    YanıtlaSil
  15. Hahahaha ceren olaya noktayi koydu

    YanıtlaSil
  16. tekrar merhaba pelin,
    sahte olup olmadigi konusunda farkli bir yontemin var mi demissin; ilk yol tabiki urundur, bu resim cok ufak oldugu icin bu canta icin konusmuyorum ama herkes biliyor ki gerek kapalicarsi'da, gerekse sisli'de olsun cok iyi sahteciler var. hatta saniyorum bir ev mi ne varmis sisli'de, adam sadece randevuyla musteri aliyormus. neyse lafi uzatmadan sunu diyecegim cantaya bakarak sahte yorumunda bulunmadim naz elma'a bakarak bu yorumu yaptim. tamam kiz cok guzel, hatta porselen bebebkler gibi kusursuz ama bu yeterli degil ki bakinca son derece bakimsiz hatta paspal. insani ayakkabilari ele verir onlar da paspal bir gorunumde. bir canta icin 3000-4000 hatta 5000lere yakin bjr nedel odeyebilecek gibi havasi yok. Odeyemeyebilir, bu tabiki Ok, ama taklit almayacaksin o zamanda. guzel modelli bir suru cantalar da var; uterque, zara, massimo dutti, h&m vb.
    iyi pazarlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  17. Kinlenmekten değil de ellerinde her şeyin en iyisini yapabilecek fırsat varken kendilerine böyle yazık etmelerine inanamıyoruz bence.
    Silkelenip kendine gelirse Naz Elmas'tan çok iyi şeyler çıkar, özünde malzeme iyi çünkü, güzel kadın:)
    http://wayoutmonster.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. Kişiliğinin çirkinliğinden midir nedir bu kız bana hiç güzel gelmiyor ve gelmeyecek. Hatta mümkünse hiçbir yerde karşıma çıkmasın, gözüm görmesin, o derece :) Giyinmesini de hiçbir zaman beceremiyor, o da ayrı konu :)

    YanıtlaSil
  19. alışveriş cini belli ki birşeyler biliyor ve bendeniz acaba nedir diye meraktan çatlıyor :)

    YanıtlaSil
  20. Bende yazmadan edemedim kendisini 4 sene önce bir klupte görmüşlüğüm vardı affedersiniz ama çok basit ve çingenemsi bir hali vardı takıldığı kişilerin kalitesi de tartışılırdı ve Naz e.bunu hep yapıyor gazetelerdeki resimlerine bir bakın üzerinde manasız burberry desenli kıyafetler

    YanıtlaSil
  21. insanlara bu kadar kolay çingene lıro basit demek hiç hoş diil çok çirkin eleştirinin dozu var beğenmedim çirkin de geç git çingene demek affedersin diyip de yazılacak şey diil hangi insan kaliteli hangi insan kalitesiz o belli olmaz ülkenin en büyük proförsörleri chanel çanta takmıyor üstü başıda o kadar şık diil belki çoğu markalarıda bilmiyorlar ama konuşunca dinleniyorlar ne konuştuğunu biliyorlar kalite orjinal cahanel takmakla olmaz her şık kadın kaliteli kadın diildir okadınlar çook azdır ki pekte kılığa önem vermezler. zaten insan ne kadar kılığına önem verirse o kadar boş demektir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.