GÜNÜN ŞIKI : Heves Ekinci

 


Heves Ekinci bana göre tam bir tüvit kadını. Chanel 'in ve Oscar de la Renta 'nın tüvit takım ve elbiselerini en güzel taşıyan isim. İnce vücuduna neyin yakışıp yakışmadığını iyi bilen nadir kadınlardan.

Resimde gördüğünüz gibi şahane bir tüvit elbiseyle. Dozunda bir bronzluğu var. Saçlar her daim düz ve abartısız. Makyajı her daim aynıdır. Gözleri siyah kalemle vurgular, biraz allık ve kıyafete uygun tonda bir ruj sürer. Mücevherlerini ayarında kullanır. Ne az ne de fazla.

Ama ben en çok kullandığı çantalarına hastayımdır. Genellikle clutch kullanır ve her zamanda en güzelini bulur. Tıpkı resimde gördüğünüz gibi. Chanel 'in 2010-11 koleksiyonundan olağanüstü güzellikte Ice Cube modeliyle beni benden aldı bambaşka diyarlara götürdü. Fiyatı yaklaşık 10 bin lira. Kuzu derisinin üstüne buz parçacıkları görünümüyle harika görünüyor. Ve kesinlikle bir timeless parça.

Heves Ekinci 'nin lüks şıklığı hayranlık uyandırıcı.

Yorumlar

  1. ben bu buzlara aşık oldum desem :) müthiş birşey.
    Sibel Y.

    YanıtlaSil
  2. heves hanıma bayıldım doğtusu buz görünümlü çanta süper gördüğüm en güzel çantalardan acaba pelin sen de aldınmı merak ettim blogunu çook beğeniyorum senide pelincim bide sen kendi özelini yzıyorsun ya arada kızını yelkenliyi gıcık listesi inanılmaz samimi bir blog oluyor tadından yenmiyor vallahi arada senden haberlerde beklerim

    YanıtlaSil
  3. Metallic Lambskin And Plexi 'ice Cube' Clutch

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler zuhal :) hayır bende yok ama kuzenimde var. arada alırım kullanırım ses etmez :)
    ben bu kadar parayı tek bir clutch a hayatta vermem. bu bir chanel olsada. :)

    YanıtlaSil
  5. bu zamana kadar aldığın en pahalı çanta ne kadardı böyle soruları sevmediğini bliyorum ama merak ettim hani fiyat araliğı versende olur

    YanıtlaSil
  6. ben günün her saati kullanılacak clutchları tercih ediyorum. birkaç sene önce bir bottega aldım. 6 bin lira bayıldım hala yutamadım :) yine marka olup 1500-2500 arası pekala süper clutchlar var. 10 bin lira vereceksem en azından 4-5 tane alırım :)

    YanıtlaSil
  7. yaaaa hersey bir yana cok eseteık gorumu olunca sıklık mıklık kalmıyor direk o kişiye bakmak ıstemıyorum

    YanıtlaSil
  8. evet haklısın ama heves ekinci yine de yaşına göre epey usturplu yapıyor bu işi. her ne kadar estetikten gözleri ajdavari faltaşı olsada genel görünümü gayet iyi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.