HAZIRLANIN MÜTHİŞ BİR DAVETE GİDİYORUZ !

2011 Paris Couture Haftası 'nın partileri meşhurdur. Bu sene de Natalia Vodiavona, Valentino Garavani 'nin şatosunda (Chateau de Wideville) şahane bir parti düzenledi. Partinin teması White Fairy Tale Love Ball. Moda dünyasının tüm ağır topları davete katılmış.



Bu gecenin resimlerini ve yorumlarımı yazacak vakit bulamamıştım. Ama resimler yerine öyle güzel bir video buldum ki tüm resimleri bastırır. Buram buram lüks ve ihtişam kokuyor.

Gecenin en rüküşü Anne Hathaway. Natalia Vodianova çok güzel. Olivia Palermo, Carine Roitfeld, Anna dello Russo ve Giovanna Battaglia gecenin en şık ve en ihtişamlı olanları.

Videoyu seyrederken eminim sizde benim gibi kendinizi o ortamın içindeymiş gibi hissedeceksiniz. Valla seyrederken ben kendimi öyle hissettim. Üstelik ne giydiğimi bile hayal ettim. Kol detayına hasta olduğum şahane bir Jenny Packham. Kusura bakmasınlar beyaz giyemem. Hem ben assolistim bana kural mural işlemez :)



PS : Bu davete Ece Sükan da katıldı. Acaba ne giydi çok merak ettim. Bir Thierry Mugler ya da Valentino giyecekti. Acaba hangisini seçti ? En iyisi kendisine sormak galiba.

Yorumlar

  1. Hmmm ya Anne Hathaway-a neden rukus dedin anlamadim)))Bence cok guzel gorunuyor,ayrica elbiseyi de guzel dashidigini dushunuyorum)))

    YanıtlaSil
  2. teni zaten fazlasıyla beyaz birde bembeyaz pudra sürmüş ve elbisede bembeyaz olunca bana mumya gibi göründü. gerçi gecenin temasına uygun bir görüntü ama hoşuma gitmedi işte :)

    YanıtlaSil
  3. Alemde Natalia rüküş Anne çok şık görünüyordu. Ama videoda tam tersi görünüyor. Yani videoda herkesin arasında hathaway ın kıyafeti biraz ucuz durmuş. Mükemmel bir çekim; müzik çok hoş. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.