KATE MOSS 'un JOHN GALLIANO Gelinliği !

 


Sanırım hepimiz Kate Moss 'un saçına 3 katlı pasta şeklinde bir topuz yapmayacağından ya da hediye paketi gibi bir gelinlik giymeyeceğinden emindik.

Ne de olsa bahsi geçen kişi Kate Moss. Tam da kendi stilinde hem özgün, hem özgür, hem seksi, hem de nostaljik çizgilerde harika bir gelinlik seçmiş. E işin içinde bu konuların erbabı John Galliano da olunca da zaten aşağı yukarı ben bu tarz bir gelinlik bekliyordum.

Duvağı 1920 ler stilinde. Tek kelimeyle hayranlık uyandırıcı. Gelinliğin taşları olağanüstü zariflikte. Mini buketi çok zarif. Makyajda bir değişiklik yok. Her gün nasılsa öyle. Saçlar biraz daha derli toplu olabilirmiş ama bu da fena değil. Gelinlikle ve duvakla uyumlu bir havada. Gözleri kamaştıracak mücevherler olmaması ince bir zevkin eseri. Ama ben herşeyden çok gelinliğin eteklerinde ki altın nakışlara hayran kaldım. Nasıl bir işçiliktir bu Allahım ?!! Her adım atışta ortaya gördüğünüz gibi muazzam bir görüntü sunar.

Sütyen giymemişse başka birşey de giymemiştir. Ama zaten bu tarz incecik ve şeffaf bir kumaşada en doğrusu giymemiş olması. Yine de ortada hiçbir ucuz ya da basit bir görüntü yok. Seksapelliği bile zarif.

Jamie Hince hakkında konuşmaya bile gerek yok. Hiiiiiç beğenmedim. Ceket felaket, kollar kısa, botları ise kirli. Iyyyykk !

Ama kızı Lila Grace çok şeker. Manasız şekilde yerleri süpüren koca koca eteklerden giydirilmemiş olmasına ayrıca sevindim.


Yorumlar

  1. Gelinlik olağanüstü. Tepeden tırnağa rüya gibi olmuş Kate Moss. Sanırım gelinlik için en uygun stil bu tarz vintage olan gelinlikler. Tam anlamıyla zamansız dedikleri cinsten oluyorlar. Mesela ben bu gelinliği 20 yıl sonra bile bayıla bayıla giyinebilirim. Aşık olmuş durumdayım. Özellikle de eteğine ve duvağına. Yalnız ben gelinliğin John Galliano'ya ait olmasına çok şaşırdım. Galliano'nun bir kaç ay önce yaşadığı tatsız durumdan dolayı Kate gelinliği için başka bir modacıyla anlaşacağını söylemişti. Fikrini değistirmemesine sevindim çünkü o olayda Galliano'nun fazla üstüne gidildiğini düşünüyordum. :)

    derya

    YanıtlaSil
  2. bu sefer tipi düzgün bi adam bulmuş en azından cool.

    YanıtlaSil
  3. hakkaten doğru bir tespit. bu adam fazlasıyla eli yüüz düzgün Kate için :)

    deryacığım john galliano hakkındaki düşüncelerimiz aynı demekki sevindim. adamı bir idam etmedikleri kaldı. neyse. sevimsiz bir konu her açıdan. kate ile özel hayatlarında çok yakınlar. şahsen değiştirmemiş olmasına aynen bende çok sevindim. bu camiada kötü gün dostu görmek çok hoşuma gitti doğrusu.

    YanıtlaSil
  4. bir gelinliğin üstüne dore işleme düşünemezdim ama o etekteki tavuskuşu tüyü detaylarına yapılan işler dediğin gibi ışıl ışıl olmuş. offff duvak takma stili de süper bayıldım, bayıldım:) onlar erdi muradına, biz düştük gelinliğin derdine;)))

    YanıtlaSil
  5. gelinlik mükemmel, royal weddingi bile gölgede bırakabilir :))

    YanıtlaSil
  6. gördüğüm en rahat ve zarif gelinliklerden biri..bayıldımmmm
    ayrıca kate moss çok mutlu belliki, gözlerinin içi gülüyo jamie'e bakarken
    kızı da kate'in %30 küçültülmüş hali :)

    YanıtlaSil
  7. Hmmm hani ben artik galliano giymem demishdi Kate, peki noldu)))

    YanıtlaSil
  8. herşey çok güzelde katein yüzü enkaz gibi olmuş.
    nerde moda çekimlerinde ki kate,
    nerde gelinlikler içinde ki?
    Aabartıcam ama Nebahat ÇEHRE kateden daha diri ve dinamik durmuyor mu?

    xoxo

    YanıtlaSil
  9. kevin sakın natalie portman ile karıştırıyor olmayasın. böyle bir laf etmedi hiç kate moss. üstelik kendisinin kokain skandalında yanında olan birkaç isimden biriydi galliano. o yüzden yaptığının çok hoş bir jest olduğunu düşünüyorum. aferin kate moss 'a !

    ama kate in kullandığı kokaini, alkolü ve çeşitli uyuşturucuları göz önüne alırsak bence sandığımdan çok daha iyi durumda.

    YanıtlaSil
  10. yanlız ben gelın olsam dugunde gunes gozlgunu cıkarmayan damatı orada bırakırım.Komık ve gereksız bluyorum heryerde gubnes gozlugu takılmasını

    YanıtlaSil
  11. oh düğün mevsimi açılı pek mesudum ben :)) önce orenses kate ardından modanın prensesi kate ve şimdide monaco prensesi....tabi yazı bekliyorum senden gelinlik hakkında acaba beğendin mi charlene nin gelinliğini..neyse bence kate gerçekten çok güzel olmuş ama benim en sevdiğim tarafı duağı ve makyajı oldu şunu gelsin şu bizim türk kızlarınada öğretsin gerçi sen şanslı olanlardansın pelin facebooktaki evlilik fotoğrafında ne kadar başarılı olduğun ortada :))

    YanıtlaSil
  12. emelciğim çok teşekkür ederim güzel iltifatın için :) hayatta yaptığım en fazla makyajda odur zaten :) ama gerçekten bende çok memnun kalmıştım. göz makyajım bana aittir bu arada :)

    YanıtlaSil
  13. o zaman bi kere daha tebrikler sana bi ara anlat bizede yahu ben hala kusursuz ten makyajına ulaşamadım da :))

    YanıtlaSil
  14. duvak çok güzel,
    senin makyajını merak ettim ama,göremedim:D

    YanıtlaSil
  15. hmmmm bak fena bir fikir değil. güzel bir sunum bile hazırlayabilirim :)

    facebook tan ulaşabilirsiniz bana. sol kolondaki facebook ikonuna bas beni bul. sonrada istek gönder. bu kadar :)

    YanıtlaSil
  16. pelin hanımcım ben size istek göndrdim ama bir türlü resimlerinizi göremedim çook meraklardayım gelinlik çok şık bayıldım kate güzel olmuş bizim ülkedeki son birkaç düğüne bakıyorum elbise tarzı gelinlikler sade saçlar en son ilkin ündeşi gördüm sade bir gelinlikle bilmem takip ettinizmi o düğünle ilgili bir haber yaparsınız sevinirim çünkü ben ilkin ündeşin gelinliğine bayıldım

    YanıtlaSil
  17. hiçbir yaşam belirtisi olmayan selin senmisin ? :)

    YanıtlaSil
  18. benim ben facebook kullanmıyorum çünkü sevmiyorum hiçbir bilgide girmedim çünkü çıkıcam sadece sizi merak ettim facebook açtım sizi görüp hesabı kapatıcam daha öncede yazdım size ben o yüzden hayat belirtisi yok ha ha

    YanıtlaSil
  19. bu ilkin gündeşin gelinliğini bende beğendim blogunuzda değinmenizi dilerim bugünkü gazetelerde bolca resmi vardı sizi beğeniyorum pelin hanım blogunuz harika ilk kez giriyorum ama müdavimi olurum herhalde

    YanıtlaSil
  20. ilkin ündeş in nerde resmini gördünüz ki. sadece 1 tane basına vermişler o da yarı beline kadar. evet yakası dantel ve gördüğüm kadarıyla çok zarif. ama o buketi tutuşunu bana birisi açıklasın lütfen :)

    sevgili hoşgeldin aramıza..:)

    YanıtlaSil
  21. pelin hanımcım hürriyet kelebek galeride var internetten bakabilirsin hoş sade bir gelinlik ayrıca davetlilerde şıktı hoşbulduk bu arada

    YanıtlaSil
  22. sibel bulamadım linki yazarmısın lütfen

    YanıtlaSil
  23. pelin hanım Http//kelebekgaleri.hürriyet.comtr.haber galerisinde gökhan kimsesizcan haberi. aslında google ilkin ündeş yazıp son yirmidört saat bölümüne tıklarsanız direk resmi önünüze çıkıcak

    YanıtlaSil
  24. merhaba pelin ben istek gönderdim ama profilim azıcık zıpır
    adım zorty zort :)

    YanıtlaSil
  25. pelin hanım gelinlikle ilgili yorum yapmamış ama ben hiç beğenmedim ilkin ündeş gelinliğini. sanki kate middilton havaları vardı. kate moss gelinlik süper bloga bende ilkkez giriyorum va amanın çıkamıyorum şahane bir blog tebrikler

    YanıtlaSil
  26. ilkin ündeş in gelinliği için detaylı birşey diyemiyorum çünkü resimler çok kötü. yarınki dergilerde bulursam detaylı bir resim burda konu ederim.

    ne mutlu ki girip de çıkamıyorsun yeşim. bunu duymak benim için müthiş birşey. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  27. güzeller güzeli pelin hanım beni kabul ettiğiniz için teşekkürler merak ettiğim kadar varmışsınız düğün fotoğrafları yıkılırrrr.

    YanıtlaSil
  28. ne demek..teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  29. ilkin ündeş 'in gelinliğini gördüm. sadece güzel o kadar. o kadar abartıldığı kadarda değil ama.

    ışıl reçber i de gördüm. çok şükür saçlarını toplamış ve gerçekten bu sefer güzel görünmeyi başarmış. ama elbisesi sıradan seksi siyah bir mini. yani haber yapacak oranda birşey yok.

    YanıtlaSil
  30. ışıl reçberi bu sefer beğendiğiniz yani... oleyyy be oh be. haber yapmasınızda olur başka sefere yaparsınız inşallah....

    YanıtlaSil
  31. Ne hikmetse bizim gelinlik firmalarının %90ı ürettiği gelinlikler çok sönük görünümlü sanki bit pazarında satılan elbise niteliğinde adeta

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.