KİM NE GİYMİŞ ? - Aslıhan Koruyan Sabancı

 


Adını gizli tutmak isteyen sosyetik bir okuyucum Aslıhan Koruyan Sabancı 'nın bu elbisesinin markasını bilip bilmediğimi sormuş.

Üstünde ki güzel mi güzel şirin mi şirin bu elbise bir MOSCHINO Cheap & Chic marka.

Aslıhan Koruyan Sabancı 'ya da çok yakışmış. Zaten kendisinin her daim sade ve zarif bir stili vardır. Bu seçimi beni hiç şaşırtmadı.



Adsız bir okuyucumdan gelen yorumla bu elbiseyi Gökçe Bahadır ve Ali Sunal 'ın Bodrum 'da ki nikahında damadın kızkardeşi Ezo Sunal 'ın da giydiğini görüyoruz.

* Son günlerde beni çok şaşırtan sosyetik isimlerden soru bombardımanı mailler alıyorum. Şu kıyafeti nerde bulabilirim, şu kişinin üstündeki nedir gibi çeşitli sorular oluyor bunlar. Şaşırmamın sebebi ise daha önce bu isimlerden çoğunu birçok kez eleştirmiş olmam. Çok hoşuma gidiyor bu tarz mailler. Her türlü soruyu bana sorabilirsiniz. Ünlü olun olmayın farketmez. Blogumdan keyif alan biri olun bana yeter :)

Yorumlar

  1. Gökçe Bahdır-Ali Sunal Bodrum nikahında damadın kız kardeşi aynı elbiseyi çok güzel bir şapka ile kombinleyerek giymişti...

    YanıtlaSil
  2. fenomen oldun ben bile o kadar işimin arasında ne yazmış diye bakmadan geçemiyorum ki sosyetik eleştirdiğin isimlerin tek derdi güzel eleştiri almışmıyım .Yorumların değerlendirmelerin güzel sen bu alemi kapmışsın hangi stil hangi modacıyı çağrıştırmış emek verip bir de bulabiliyorsun sen bu işi prefosyonel (doğru yazdım mı )yapsana bacım sevgiler

    YanıtlaSil
  3. aslıhan koruyan'a çok yakışmış
    aynı şeyi ezo sunal için söylemek zor meyve sepeti tadında durmuş

    YanıtlaSil
  4. ııııııııh beğenmedim.
    Elbise belki güzel ama saçları çok kötü.

    YanıtlaSil
  5. harika bir gaz verdin teşekkürler sevgili adsız :) aslında profesyonel teklifler aldım ve hala da alıyorum ama hiçbiri heyecanlandırmadı beni henüz.

    bir diğer adsız ; hakkaten meyve sepeti gibi görünüyor süpersin :)

    YanıtlaSil
  6. ayva çiçek açmış yazmı geleceeekkk ..elbiseyi görünce içimden bu türküyü söylemek geldi

    YanıtlaSil
  7. ben de blogunuzun sıkı bir takipçisiyim =))gerçekten elit ve özgün bir blog.. stil ikonası olarak gezinen kişilerin ne denli boş oldukları ortada.. sizin gibi kişilerin sadece blogger olarak kalmasını istemiyoru(M)z. =)))

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederim e-pack. sizlerden gelen bu güzel sözler öylesine mutlu ediyor ki beni anlatamam. :)
    bugün feci gaz aldım şimdi kimi nasıl yazsam acaba ellerim kaşınıyor resmen :)))))

    YanıtlaSil
  9. o güzelim ezo kendine ne yapmış öyle anneannem gibi olmuş. hadi şapkayı anladık altına düz renk elbise giyseydin be ezo. cık cık olmamış.

    YanıtlaSil
  10. uzaktan ilk goruste stella mccartney'nin turunclarina benzettim!!

    ezo sunalla annesi biraz konsept karmasi yasamislar bence. ruhsar diye bi dizi vardi yillar once ordaki anne-kiz'i andiriyorlar

    ezo sunal o sapkayla korkarim kendini kraliyet dugunune gidiyor fln zannetmis, gul sunal'a ne akla hizmet marina'da yaz dugunune tayyor giymis onu hala anlamadim

    YanıtlaSil
  11. bademlimon28 Temmuz, 2011

    bu kadar bilgiyle bence bu işte önemli bi yerlerde olmalısınız :)) mesela bugün ne giysem de jüri olmalısınız :)) hepsinden daha çok biliyorsunuzdur gibi geliyor bana :)) sizin bildiğiniz markaları hengisi biliyordur acaba :)) bu blogtan ne çok şey öğrenmişim onu farkettim :)) bu arada yıllardrı hep heyecanla takip ettiğim bloglar oldu.. ama bi süre sonra aynı heyecanı vermiyolar ve bırakıyorum takip etmeyi..ama bu bloğu yıllardır yeni keşfetmiş gibi takip ediyorum :)) üstelik her gün google a yazarak giriyorum ne her günü günde 5 kez en az yeni bi post vardır belki diye :)))

    YanıtlaSil
  12. bademlimon çok kibarsın teşekkür ederim. sayende mutlu mutlu yatağıma gidip uyuyacağım :)

    aslında geçenlerde TV8 den aradılar. bir programda ünlülerin kıyafetlerini yorumlamamı istediler. ama tatilde olduğum için gerçekleşemedi. belki birgün sizlere süpriz yapabilirim kimbilir :)

    YanıtlaSil
  13. Ay Peliiiinn,
    Burdaki tüm yorumlar duygularıma, düşüncelerime tercüman olmuş.Ban abak sakın öyle bedavaya kabul etme teklifleri.Çok ciddiyim.Çünkü bence de sen bu işi birçok profesyonelim diye geçinenden dah aiyi biliyorsun.Hiç mütevazı olma lütfen.Burda bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa sen bu işi hap yapmış, yutmuşsun demektir.Şekerim öperim güzel yanacıklarından:-))

    YanıtlaSil
  14. yok be şekerim ne parası. teklif gelmesi kendi başına güzel zaten. sevindirik oldum para mara aklıma bile gelmedi :) hem ne parası yahuuu :))

    YanıtlaSil
  15. Bu bloğa günde 5-10 kez girip, sürekli olarak yeni post var mı diye sabırsızlanmakla kalmayıp 2008 den başlayarak tüm postları okumaya başlayacak kadar bağımlı olmuş biri olarak sanırım benim de bir yorum yazma zamanım geldi:) Umarım içinizdeki bu heyecanı(gördüğüm kadarıyla blog yazarları bir süre sonra kaybediyor) hiç kaybetmezsiniz Pelin hanım, biz de sizi zevkle takip etmeye devam ederiz:)) Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  16. sevgili sibel çok teşekkür ederim. bu şevkimi kaybetmem şimdilik imkansız çünkü modaya delicesine aşığım. ama vakit en önemli sorunum. şu ara yaz ve tatil yapmaktan başka önemli bir işim yok :) vakit olunca kafamda rahat olunca sizlere bir sürü post yapmak çok keyifli oluyor.

    YanıtlaSil
  17. ezonun kafasindaki limonlarda coook komik olmus hiç begenmedim hele o yeşil ayakkabılar facia

    YanıtlaSil
  18. ama ben böyle tanınmadan bilinmeden çok daha mutlu ve rahatım. istediğimi yazıyorum özgürüm rahatım. şayet bilinirsem ha birde isim yaparsam o zaman yandaşlık kaçınılmaz be şekerim öyle değil mi :))

    yine güzel temennileriniz çok ego okşayıcı teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.