KİM NE GİYMİŞ ? - Elif Dürüst

 


Benim gözlerde kesin bir bozukluk var. Elif Dürüst 'ün beyaz büstiyerindeki kanca iğneleri görmediğimi hatta D&G 'nın fırfırlarına benzetmiştim desem inanırmısınız :) Sevgili okuyucum Kız Kıza Toplandık demese hayatta da anlamayacaktım :)

Elif Dürüst her ne kadar sade bir görünüm de olsada üstündeki Balmain marka büstiyerin değeri tam 6.500 eurocuk. Her ne kadar bir Balmain olsa da bir büstiyer için akıl almaz bir fiyat. Zaten Balmain 'in fiyatları inanılmaz şişik ve sinir bozucu bir düzeyde.

Böyle örnekler sayesinde alışveriş konusunda şuursuz olmadığımı anlıyorum ve bu bana tuhaf bir keyif veriyor. Karun kadar zengin olsam da bir büstiyere öldürseniz bu parayı vermem veremem.

Gerçek fiyatı 6.500 euro olsada tuhaf bir şekilde Luisaviaroma.Com da 5.377 euro dan %50 indirimle 2.688 euro ya satın alabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Yazıyı okumasam ve büstiyerin detay fotoğrafı olmasa ben de fırfır zannederdim,doğal yani :)

    YanıtlaSil
  2. Büstiyerin fiyatı haikaten iğrenç. Deri olması bu durumu değiştirmiyor. Yalnız Elif hanım her zamanki gibi çok şık. Zaten yaşına göre muhteşem bir fiziği var. Her şeyi çok güzel taşıyor. Beyaz da çok yakışmış. Ayakkabılarının markasını anlayamadım ama. Louboutin olmadıklarını biliyorum ama ne olduklarını çıkaramadım. Fikri olan var mı? Benim aklım onalarda kaldı. :)

    derya

    YanıtlaSil
  3. kendimi iyi hissettirdin teşekkürler kendimce :)

    deryacım bülent cankurt CL yazmış ama dediğin gibi CL değil. o yüzden yazmadım zaten. herşeyden önce topuk kırmızı değil ve resimde gördüğüm taban kısmında saten yok CL de. vakit bulduğumda özellikle bakınacağım.

    YanıtlaSil
  4. eda taşpınr yapar hemen cengelli iğneli birşeyler :)ona kızıyordum ama bu sacma sapan fiyatları gorunce hak vermeye basladım:)

    YanıtlaSil
  5. Elif Durust'u severim ama bu bustiyerin fiyatini gorunce gecenlerde verdigi bi roportajda Aralik Dernegi'ni baska bi yere tasidiklarini, aradaki kira farkiyla bikac cocuk daha okutucagini soylemis. Ilginc bi ikilem

    YanıtlaSil
  6. inanamıyorum. bugün gazetede somalide açlıktan 3,5 kg olup sadece yaşayan bir iskelete dönmüş çocuğu gördüm. bildiğin iskeletin derili hali. bakamadım içim yandı. birde şu kumaşa biçilen değer... hakketen değse yani. normal bir bluzdan hallice birşey. zalim dünya.

    YanıtlaSil
  7. Bazılarına göre de sizin bir çantaya verdiğiniz 1000 TL uçuk bir rakam ve de aynı Afrika örneğini verebilir o kişiler size karşı =). İnsanlar önce kendilerine bakmadan konuşmuyor mu, ne komik =).

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.