KİM NE GİYMİŞ ? - Etel Baler

 


Etel Baler 'in kıyafeti çok hoşuma gitti. Taptaze genç tasarımcılardan Nilay Sorgüven imzalı elbisesi, Reed Krakoff marka değişik ayakkabıları, Devi Kroell marka yılan derisi oversize çantası ve Accessorize kolyesiyle harika görünüyor. Bu tarz bir elbiseye seçmiş olduğu ayakkabı modelini çok sevdim.

Etel Baler uzun zamandır Türk genç tasarımcıları destekliyor. Çok önceleri Burçak Ertem 'in kırmızı tulumu ve Müge Ersin 'den yaptığı seçimlerini de çok beğenmiştim. Tüm bu tasarımcıların koleksiyonlarından kendisine en yakışan modelleri ayıklaması ise ne kadar bilinçli olduğunun göstergesi.



Nilay Sorgüven 'in bazı tasarımlarını gençlik dizilerinde görebilirsiniz. Mesela Adını Feriha Koydum 'da Hande 'nin bu gördüğünüz elbisesi çok hoşuma gitmişti. Bu da bir Nilay Sorgüven tasarımı.

Ne yazık ki Nilay Sorgüven 'in henüz özel bir sitesi yok. Ama değişik ve birbirinden güzel tasarımlarını FaceBook sayfasından inceleyebilirsiniz.Tasarımlarını yakından görmek ve satın almak isteyenlerin ise Building, Kumpanya62 ve Akmerkez-Fashion Pop-Up 'a uğramaları gerekiyor.

Yorumlar

  1. Ben de Etel Baler'in elbisesine ve ayakkabılarına bayıldım.Gerçi ben bu kütük topukları pek sevmem ve feminen bulmam ama bu model ayakkabıda da ancak bu topuklar örtüşür.

    Bu arada Pelincim Etel Baler'i ben bir aralar okuduğumda hamile değil miydi? Yoksa balon haber miydi? Bir zamanlar da Etel Baler ile Deniz Berdan kanka değiller miydi? Önceleri çoğunluk magazin dergilerinde ben hep ikisini yanyana görürdüm.Noldu acaba eskisi gibi değiller artık.Ay ne çok soru sordum ayol.Merak işte, konudan konuya:-))

    YanıtlaSil
  2. şekerim hamileydi ve çoktan doğurdu bile :)
    valla o kadarını bilmiyorum. napıyorlar arkadaşlarmı küslermi bilemiyeceğim :)
    ben genelde resimlerde hep ne giyildiğine bakarım ne yazmış diye pek okumam.

    YanıtlaSil
  3. Pelin'cim gercekten nasil bir gozun ve hafiza yetenegin var anlamis degilim, inanilmazsin:) Hani demistin ya sosyetiklerimiz seni mail bombardimanina tutuyor diye, haksiz sayilmazlar hani..Her bir parcanin nereden oldugunu sip diye soyleyip bizi de merakta birakmadigin icin herkes adina tesekkur ederim:)
    Ben Hande karakterinin giymis oldugu elbiseyi cok begendim, it shows us how even a white trash, could turn into an elegant lady with the right outfit..

    YanıtlaSil
  4. neslie süpersin :))))))) hakkaten o OYE mayokini faciası unutulmaz :) hande nin giydiği en güzel parçaydı bu. o yüzden aklımda kalmış.

    YanıtlaSil
  5. etel baleri bende çok beğeniyorum.bazen chanel ve hermes saplantısını fazla abartıyor ama genelde gayet orjinal bir stili var. mesela bu elbiseyi seçmesi bir yana altına seçtiği ayakkabı seçimine tek kelimeyle bayıldım hayran kaldım aşık oldum. doğru aksesuarla elbiseyi daha bir güzelleştirmiş. şahane.

    YanıtlaSil
  6. Yorumlariniza cok tesekkur ederim kizlar:))
    Ben de Pelin'in yazilarina bayiliyorum

    YanıtlaSil
  7. elbise ve ayakkabı uyumuna şapka çıkarıyorum. müthiş zevkli bir seçim.
    yelda e.

    YanıtlaSil
  8. sevgili Etel
    yazıma önem gösterip yorumda bulunduğun için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  9. Ben de begs iykwim bu kizi,gercek ikon bench,"can" siz...

    YanıtlaSil
  10. sevgili seyhan umarım güzel şeyler söylüyorsun :)

    YanıtlaSil
  11. Ben de begeniyordum Etel Baler'i ama yorum yazmasina hayran kaldim.Bu nasil ozguven yaaa?heybe canta cok hos,ayakkabilar olay.Blogu da ilk defa okuyorum ama kiskanmadim desem yalan olur.Heralde unlulerin takip ettigi nadir bloglardan...

    YanıtlaSil
  12. Niye oyle garip cikmis sahi? "ben de begeniyorum bu kizi,gercek ikon bence,"can" siz... Yazmistim

    YanıtlaSil
  13. Canan Ser30 Mart, 2012

    Ben hep soyluyordum Etel baler ikonum diye.Hep yabanci isimleri mi begenicez?Turk isimleri ikon gostermeyi kimse kendine yediremiyor.Bu ulkede Etel Hanim'i begenmeyen tek bir insan evladi olduguna inanmiyorum!!!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.