KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Ben her ne kadar Feryal Gülman haberleri yapmaktan sıkıldıysam da bakıyorum sizler bu durumdan hiç şikayetçi değilsiniz :)

Sıkı bir Feryal Gülman hayranı olan Havva giydiği bu elbiseyi çok beğenmiş ve bana markasını soruyor..Kardeşinin düğünü için özel diktirmek istiyormuş.

Üstündeki şahane ama gerçekten şahane bir Jason Wu tasarımı. Kesimi olsun rengi olsun olağanüstü güzellikteki bu elbiseyi şimdiye kadar hiçbir Hollywood yıldızının tercih etmemesi büyük bir ayıp.

Feryal Gülman 'a kıyafet çok yakışmış. Monique Lhuillier kazasından sonra kendisini böylesine şık ve hoş görmeyi beklemiyordum. Böylelikle karizmayı kurtarmış oldu :)

Bu elbiseye yakışabilecek en doğru renk gümüş renkleri ki zaten kendisi de öyle yapmış.

Kendisini bir de Günün Şıkı ilan ediyorum.

* Lütfen bu tarz sorularınızı sorarken ek olarak resimde gönderin. Dergileri uzun süreli elde tutmuyorum. Dolayısıyla resim bulmam çok zor oluyor.

Yorumlar

  1. feryal hanımın elindeki şeyin ne olduğunu pek çözemedim
    çantaysa nasıl bir çanta?? değilse ne o??? ceket değil inşallah!!

    YanıtlaSil
  2. Son zamanlarda gördüğüm en güzel hali gerçekten! Rengi tenine çok yakışmış tamamladığı tüm detaylar ile çok hoşuma gitti gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. elinde gümüş renkli bir şal ve yine gümüş renginde minik bir clutch var.

    YanıtlaSil
  4. Yine degisiklik yapmis kiyafette. onunu diktirmis ve sifon olan kisimda degismis !

    YanıtlaSil
  5. evet çözdüm.. sağol pelincim:)
    şala hiç gerek yokmuş ama..

    YanıtlaSil
  6. evet yaptırmış ama bu gayet makul bir değişiklik gibi geliyor bana. elbise hala çooook güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Elbiseye Ba Yil Dim!!!! Cok yakimis... Pelin, mankenin ayakkabilara dikkat cekerim. Senin favori kombinin kirmizi ve pembe :)

    YanıtlaSil
  8. harika bir elbise ve gercekten cok guzel tasimis Ben zaten secimlerini cok begeniyorum Ama anlamadigim sey bazi fotograflarda kilolumu cikiyor yoksa gercekten bu kadar zayifmi?

    YanıtlaSil
  9. yok hanımefendi gerçekten zayıf ama ölçülü dediklerinden. güzel bir vücut yapısına sahip. kemiklerin görünmediği tam kıvamında kadınsı bir incelik.

    YanıtlaSil
  10. aaa Elle ben ayakkabıları fuşya sanıyordum iyimi :) orjinaline baktım kırmızıymış. aaa harika ! sen olmasan atlayacaktım bak bunu :)

    YanıtlaSil
  11. Bu Jason Wu elbiseyi daha once eski modellerden Iman da giymisti, hatta temmuz Turk Instyle da resmi de mevcut. Pembe krokodil clucth la yaptigi kombine bakmanizi oneririm ben bu renge bayildigim begendim sanirim=))
    Blogunuzu ilgiyle takip ediyorum....

    YanıtlaSil
  12. teşekkürler yardımcı olduğun için. hemen anket başlığı yaptım oylama yapabilirsin. keşke adını yazsaydın da özel olarak teşekkür etseydim.
    blogumu beğendiğin ve takip ettiğin için ayrıca teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.