Kızlar Giyinmeyi Annelerinden Öğrenir

 


Bu 2 resmede baktığımda aklıma gelen ilk düşünce bu oldu. Sonra kendi kendime acaba gerçekten de böylemidir dedim. Çevremi gözden geçirdim. Kendi annemi, eşi, dostu, akrabayı ve tanınmış kişileri 2 dakikada tarayıverdim. Evet gerçekten de böyle sanırım. Anne şık ise genelde kızlar da annelerini takip ediyorlar bu konuda.

İşte bu düşünceyi aklıma getirenler. Roberto Bolle gösterisine katılan Bilgün Dereli ve Zeynep Fadıllıoğlu kızlarıyla beraber sade ama zarif bir şıklık içindeler. Zeynep Çarmıklı da çok hoş ve şık görünüyor.

Resimde Bilgün Dereli 'nin kızlarından Emine Boyner'i görüyorsunuz. Giyim kuşam konusunda ablası Ayşe Boyner kadar göze batmıyor. Ama en az ablası kadar sade ve ince bir zevke sahip.

Zeynep Fadıllıoğlu kendisinden beklenilmeyecek ölçüde genç bir çizgiye sahip elbisesiyle muhteşem görünüyor. Kızı Selin Tara evlendikten sonra ne olduysa çok daha şık ve zarif görünmeye başladı gözüme.

Yorumlar

  1. Tereciye tere satiyorum ve senin linkini sana gonderiyorum:) Anasina bak, kizini al:
    http://modavesosyete.blogspot.com/2009/06/yorumsuz.html

    YanıtlaSil
  2. hahaha ters açıdan süper bir örnek eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. evet şekerim son cümlene canı gönülden katılıyorum. gerçek sosyete bu insanlardır.

    YanıtlaSil
  4. Ben de son cumlenize sunu eklemek isterim ki; gercek sosyete olmak yanlis ayakkabi secimine engel degildir:) Zeynep Fadillioglu'nun ayakkabilari nasil egreti bir sekilde gozume batiyor anlatamam..Dahasi Bilgun Dereli'nin elbisesi de gogus kismini coook genis gostermis...Ne diyeyim? Sevmedim...

    YanıtlaSil
  5. bence ZF bu elbiseyle en doğru ayakkabı seçimini yapmış. kalın ve ince bant görünümlü çok ama çok zarif bir seçim. elbette bu benim kişisel düşüncem kimse benim gibi düşünmek zorunda değil. ben yine de üstünden geçmek istedim o kadar :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.