PARIS FASHION WEEK Couture ÜNLÜLERİ

Bu sefer nedense defilelerden çok kimler gelmiş kısmı daha bir ilgimi çekti. Daha sonra couture de sizlerle beğendiğim parçaları ayrıca paylaşacağım. Ama şimdi hangi ünlü gelmiş, neler giymiş bunları konuşalım :



Emmanuelle Alt 'ın yalın çizgisine bayılıyorum. Yine makyaj yok ve sçları çok doğal.

Caroline Sieber 'nin siyah beyaz elbisesi hoşuma gitti. Dikkat çekici ama bir o kadar da abartısız.

Elisa Sednaoui 'nin şeker pembesi elbisesi çok şık.

Jackie Kennedy Onassis 'in kızkardeşi Lee Radziwill 80lerinde ama çok şık. Keşke kopacak kadar ince olmasa.



Olivia Palermo 'nun Charlotte Olympia clutchına dikkatinizi çekerim. Atelier 55 'den almak kısmet olmadı ama çok sevdiğim arkadaşım Burçin Londra 'dan aldı. Ne yazık ki dönmesine daha 3 haftacık var ! Cicişimle hala kavuşamadığıma uyuz oluyorum !!

Olivia 'nın dore papişleri sarı elbiseyle pekala uymuş.



Daphne Guinness 'in beyaz elbisesi başlıbaşına bir olay. Bu kıyafetleri ve takıları bir başkası taksa, makyajı başka biri yapsa mıçımla gülerim ama Daphne 'de herşey kusursuz ve şahane görünüyor.



Katie Holmes 'a son günlerde birşey oldu. Ne yaptıysa bence devam etsin. Son dönem kıyafetleri bir harika. Üstelik yüzünde de bambaşka bir güzellik var. Saçlarının rengine bayıldım.



Cate Blanchett 'im canım benim birtanem ! Nasıl seviyorum bu kadını anlatamam. Armani defilesinde üstünde kırmızı bir Armani ile adeta buzlar kraliçesi. Ama tapılası bir kraliçe !



Carine Roitfeld 'in kıyafetine bayıldım. Böyle bir eteğe böylesine cesur bir gömlek seçimi yapmak Carine ' e has birşey. Nasılda yakışmış hayran kaldım.

Emmanuelle Alt bu sefer beyazlar içinde yine rafine bir şıklık sergiliyor.

Anna Wintour tam bir teyze. Bu kadının kılık kıyafetinden sıkılan birtek benmiyim acaba merak ediyorum. Yine aynı ayakkabılarını giymiş. Sanırım yatarkende çıkartmıyor.



Milla Jovocich 'in beyaz bluz altına siyah sütyen giymesi bana Deniz Marşan 'ı anımsattı. Kıyafeti rezalet ama o güzelliği var ya....İşte o bakışlar ve makyajının güzelliği bana herşeyi unutturuyor.

Diane Kruger her zaman ki asaletinde.



Anna teyze yine sıkıcı.

Amanda Peet klasik bir Valentino davetlisi.

Olivia Palermo 'nun Valentino elbisesi çok yakışmış. Charlotte Olympia 'nın Bebel model papişlerinin kaba topuklarına hastayım. Sevgili Burçin 'e birde bu ayakkabıların siparişini verdim. Şu an Londra mağazada herşey yarı fiyatına haberiniz olsun.



Anne Hathaway galiba mevsimleri karıştırmış. Bu kavurucu Paris güneşinde siyahlar bir yana siyah çorap ve siyah ruganları içime fenalık getirdi. Ama elbise çok yakışmış. Zincirli mini çantası biraz alakasız geldi ama genel romantik havada fazla sırıtmamış.

Alexa Chung tam anlamıyla bir hediye paketi gibi. Bu kadının bir stil ikonu sayılmasını geçtim adına çanta yapılmış olması bile büyük bir skandaldır. Üstelik sevimsizde bir havası var. Isınamadım ben bu kadına bir türlü.

Chanel 'in Boy model çantaları henüz satışa çıkmadı ama şimdiden Poppy Delevigne kullanmaya başlamış bile..

Elle Fanning için bu tarz davetler çok erken değil mi ?!

Anna Mouglalis 'in o kimseyi iplemez özgür kadın havalarına hastayım. Bir kadına bu tarz havalar ancak bu kadar yakışabilir. Yine elinde sigarası üstünde güzel bir Chanel elbiseyle tipik bir Mouglalis görüntüsü.

Vanessa Traina, Julia Restoin-Roitfeld ve Caroline Sieber üçlüsünden tek dikkati çeken şeffaf elbiseyi cesurca kullanıpda hakkını veren Sieber oluyor. Lütfen bu Chanel elbiseyi Feryal Gülman 'dan uzak tutun !!



Milla Jovovich kızı Ever Gabo ile Jean Paul Gaultier defilesinde. Bu sıcacık poza bayıldım.

Tıpkı Blake Lively 'nin Chanel 'e yakışmaması gibi Anne Hathaway 'i de Valentino ya yakıştıramıyorum. Fazla zorlama geliyor bana. Tıpkı bu beyaz Valentino elbisede olduğu gibi. Gördüğüm Anne Hathaway değil de sanki bir başkası. Hissedilir bir uyumsuzluk var.

Carine Roitfeld yine çok şık. Carine, Chanel 'e verdiği stil danışmanlığı hizmetiyle yıllardır özlemini kurduğu işi yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Chanel defilesininde tüm konsepti Carine 'e ait. Place Vendome 'u alıp resmen podyuma monte etmiş. Hayran kaldım.

Tabi bunca ismin arasında gözlerim Anna dello Russo yu aramadı değil.

Yorumlar

  1. Carine Roitfeld ruhuma iyi geldi , çok teşekkürler. Ozlemisim...Tüm yazıyı zevkle okudum ellerine saglık ..

    YanıtlaSil
  2. Bayildim ben bu yaziya! Cok guzel yazmissin Pelin. YC

    YanıtlaSil
  3. Daphne Guinness'in yuzukler harika! Chanel'in Boy koleksiyonunu da cok begendim. Agustosta satisa sunulucakmis simdiden sabirsizlaniyorum. Cantani gule gule kullan Pelincim. Mutlaka bi kac resim koy bizim icin. Bende alsammi diye dusunup sonunda Alexander McQueen Brtiannia clutch da karar kildim. Yuzunu gostermesen de cantayla bi kac modelin foto bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. sevgili elle ben şu ne aldım ne giydim konularında çok beceriksizim yahu. :) ama fırsatını bulursam elbette en azından denerim :)

    teşekkürler yc ve yeşim :)

    bazen yorumlarınıza dışardayken onaylıyorum ama iPhone ile hemen cevap yazamıyorum. ama muhakkak daha sonra cevap yazarım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.