PRADA GÖZYAŞLARI

Daha geçen gün bu Prada elbiseyi, Gülşen 'in üstünde fena bir halde görmüştük.



Bu sefer de Süren ailesinin düğününde Abdurrahim Albayrak 'ın eşinin üstünde görüyorsunuz. Elbisenin zaten kendisini sevmedim. Bir de olmadık kişilerin giymesiyle daha da vahim bir görüntü çıkıyor ortaya.

Straplez kesim elbise zaten herkese yakışmamasıyla riskli bir seçimdir. Silikonlarla felaket görünebildiği gibi uygun bir sütyenle giyilmediğinde de ayrı bir kötü görünür.

Yorumlar

  1. Elbise guzelde giyenler mahv etmis;))

    YanıtlaSil
  2. Elbisenin yakışıp yakışmamasını geçtim, bu düğünde giyilecek bir elbise mi allahaşkına?

    YanıtlaSil
  3. KESİNLİKLE HAKLISIN ELBİSE HİÇ AMA HİÇ GÜZEL DEĞİL.KENT PAZARLARINDA ARTIK KUMAŞLARDAN DİKİLEN UCUZ EV ELBİSELERİ GİBİ...BU ARADA ÜLKÜCÜM ELBİSE PRADA YA HER DÜĞÜNEDE GİYİNİLEBİLİR DİYE GİYMİŞ BU TEYZECİMDE AMA GÖZ ZEVKİMİ MAHFETTİ.GÜLŞEN 1000 KAT DAHA İYİYDİ :)))

    YanıtlaSil
  4. Pelincim bu haberi ve ustteki haberi sana ben vermemismiydim? Sanırım belirtmeyi unutmussun

    YanıtlaSil
  5. Hanımefendiye bir Allahın kuluda demez mi be kardeşcazlarım bu sana olmadı diye:-( Ne gÜlşene ne de bu hanıma olmamış.Bari azıcık brozn tene giyin bu renkleri be hanımlarrr, bide kendinizi bu kadar manken gibi inceciksiniz zannetmeyin huuuuuuuu:-))

    YanıtlaSil
  6. aşkolsun lovely carrie. ben bu haberi zaten yapacaktım. bu konularda hassasımdır ve hak yemem. üstteki haber derken neyi kastetiğinide anlamadım. aydınlat beni lütfen.

    YanıtlaSil
  7. Jenny Packham elbiseyi ve Prada elbiseyi diyorum . Jenny icin onceden Blair demiştim sen de "tam o düzeltmeyi yapıyordum ne kadar hizlisin" dedin. Sonra ayni sayfaya dun Aylin sarihanin linkini ekledim. Bu sefer bisi dememissin. Bı gün sonra haberini yapmissin.

    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/06/cambridge-dusesi-nn-kusursuz-sklg.html


    Prada elbisede de tam olarak aynı şey olmuş. Dun linki vermisim bu gün bisey demeden haber yapmissin.

    http://www.blogger.com/comment.g?blogID=6142364784215393588&postID=2852477264544070386&isPopup=true

    Bir önceki link verisimden sonra haberi yapınca "tam o düzeltmeyi yapıyordum" dedin. Pucci cizmede de okuyucunun ismini vermissin onun hatırlatması ile gördüm diye. Yani bu konuda hassas olduğunu biliyorum. En azından haberini kullanan bloglara gazetelere "belki bu haberi zaten yapacaklardır" demiyorsun "keske kaynak gosterseydiler" diyorsun. Kaldı ki commentlerimi yani link verişimi de yayınlamissin yani linkleri haberlerinden bir gün önce verdigimde görünüyor. Hassas oldugun icin en azindan arada bir gun oldugundan insanlar yanlis anlamasin diye birsey diyebilirdin. Cunku linklerim orada duruyor. Bu nedenle unuttuğunu düşündüm söyle pelincim haksız miyim? (Açıklamayı da "aydinlat beni" dediğin icin yazıyorum)

    YanıtlaSil
  8. sevgili lovely tuhaf bir bakış açın var şaşırdım. packham elbisenin Leighton Meester ınki olduğunu senden değil bir ingiliz sitesinden gördüm.

    üstelik aynı elbise değiller dikkatini çekerim.

    HT Kulup ü sırf sen gezmiyorsun hatırlatayım. sadece benden önce gezipte görüp link atman haberi senin bulduğunu göstermez. art niyetim olsa zaten yorumunu yayınlamam.

    pucci çizmede BİLMEDİĞİM bir bilgi verildiği için elbetteki okuyucumun adını verdim.

    hiç farkında olmadığım ama ilgi çekici bir kaynak olduğunda mutlulukla ismini veririm aşkolsun.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.