SANEM TEZMAN Demek BABET ŞIKLIĞI Demek

 


Geçenlerde bir yazı okudum. Erkeklere kadınlarda en itici gelen görünümü sormuşlar. Yarısından çoğu kadınlar babet giymesinler demiş. Hele etli ayaklara giyilen babetlerden nefret ediyorlarmış. Oldu güzelim başka ?!! Victoria Beckhamgillerden nefret ediyorum !!

Bense babetleri çok severim ve fırsat buldumu rahat etmek için sık sık kullanırım. Tercih ettiğim markalar Chanel ve Tod's. Özellikle Tod's 'un üstüne tanımam. Hemen sezon başında almam indirimi beklerim. Nasılsa o kadar çok model oluyor ki indirimde de olsa mutlaka beğendiğim bir tane bulurum.

Sanırım ünlüler arasında babet modeli en güzel kullanan ve kendine yakıştıran isim Sanem Tezman. Çeşitli kombinelerle hem rahat hem de şık olmayı başarıyor.

Gördüğünüz gibi son 1 aydır giydiği çeşit çeşit babetleri tüm kıyafetlerine yakıştırmayı bilmiş. Sanem Tezman babetlerimi daha daha nasıl kullanırım diye düşünenlere en güzel örnek olsa gerek.

Yorumlar

  1. Ben sanem Tezmanin sofistike tarzina bayiliyorum. Bir "ice queen" havasi var ama cok yakisiyor. Babet hastasi olan ben bu haber'le pek bi memnun oldum Pelincim:) Emegine saglik!

    YanıtlaSil
  2. turk erkeklerinin her biri tarz olarak birer brad pitt birer david beckham oldugundan elbette pabucumuza karisma haklari var :P ben babetlere bayilirim acickcasi, topuklu ayakkabi kadar da seksi olabiliyor bence gayet.

    YanıtlaSil
  3. sanem tezman'ın soldan ucunce resimdeki babeti lanvin begenenlere duyurulur

    YanıtlaSil
  4. pelin hanım arada tatlı gossipler yapmadan olmaz. Sanem hanım ın en son resimde taktığı kırmızı hermes çantanın şöyle bir hikayesi var ralf tezman sanem hanımın eşi o çantayı karısana doğumgunu için almak istemiş çanta nişantaşındaki hermes te olmayınca. Paris mağazası aranmış çanta orda varmış buarada derin mermerci paris mağazasının hatırı sayılır müşterileri arasındaymıs herneyse ralf tezman çantayı derin mermercinin adını kullanarak almış ve derin in çok yakın arkadaşı olduğunu söylemiş mağazanın müdürüne , derin bunu duyunca çok sinirlenmiş...

    YanıtlaSil
  5. biliyorum okudum bir yerde. ama doğrumudur bilemeyiz. bazen alakasız gossipler üretilir.

    ralf tezman ın bu kadar salak olacağına ihtimal vermiyorum vermek istemiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. pelin hanım yukarda hazır birileri derin'den bahsetmişken sizce derin'e göre sanem biraz gölgede kalmıyor mu . Diceksiniz belki aralarında böyle bir çekişme yokki fakat demek istediğim ralf tezman ın biri eski diğeri yeni ilişkisi hatta karısı olunca ister istemeden bir kıyaslama olabiliyor , bana sorarsanız derin daha ağır basıyor derim .

    YanıtlaSil
  7. stil olarak soruyorsun sanırım. sanem in casual stilini daha çok beğeniyorum. derin ise kırmızı halıda çok iyi. ikiside genç, şık ve güzel kadınlar. ben kıyaslamayı doğru bulmuyorum. çünkü biri evlenmiş Tezman olmuş işi bitirmiş. konuşulacak birşey kaldığını düşünmüyorum artık :)

    YanıtlaSil
  8. Pelin hanım bu güzel blogu paylaştığınız ve süper ötesi postlar için tekrar tekrar teşekkürle. Benim bir sorum olacak TOD's hangi dönemlerde indirime giriyor? sevgiler öptm

    YanıtlaSil
  9. teşekkürler sevgili boncuk :) bana mail adresini yazarsan sana tarihleri atarım. her seferinde bana haber verirler çünkü.

    YanıtlaSil
  10. ama gerçekten çok kötü ya babetler katılıyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.