SERTAB ERENER 'in Olağanüstü Değişimi !

Son günlerde dişi muhabbetlerinin ve sanal alemin en merak edilen konusu bu. Sertab Erener nasıl oldu da bu kadar güzelleşti ? Sertab Erener şu ana kadar bizleri insanüstü sesiyle hayran bırakırdı. Onun sesine hayran olmak o sesle başka diyarlara gitmek sanırım hepimiz için alışıldık bir durum. Ama kabul etmek gerekir ki şu ana kadar görsel olarak Sertab Erener hayranlığı mevcut değildi. Ne saçının rengiyle ne de ne giydiğiyle ilgilenirdik.



Son 4-5 sene içinde müthiş bir fiziksel değişim geçirdi. Elbette ortada ne yoga ne rejim ne de aşık olmanın getirdiği ekstra güzellik var. Belli ki estetiğin nimetlerinden olabildiğince yararlanılmış. Ve en güzeli hepsini bir anda yaptırmamış olmaması. Fiziksel değişimini yavaş yavaş zamana yayarak gözlerimizi alıştırarak uyguladı. Kendini usta ellere teslim etmiş.

Peki Sertab Erener hangi estetikleri yaptırdı ? Minik kuşlarımın, estetik uzmanı arkadaşlarımın ve kişisel araştırmalarım sonucu ortaya şöyle bir liste çıktı :

1. Kaş kaldırma (Kesin)
2. Göz çevresi botoks (Kesin)
3. Yanak dolgu/Elmacık kemiği kolajen (Kesin değil)
4. Burun törpü (Kesin)
5. Dişler (Kesin değil)




İlk göz çevresi botoks. Ardından kaş kaldırma. Yüz kontürünün ahenkli olması için bu aşamada dolgu şart. Ama yanak mı yoksa elmacık kemiği kolajen mi bu konuda kararsız kaldım. Kararı sizlere bırakıyorum.

Burun bölgeside işlem görmüş. Artık burun kenarları daha toplu ve üst bölge dümdüz.

Elbette tüm bu işlemler sonrası dişlere de el atmak gerekiyor. Özellikle yanak bölgesiyle oynandımı dişlere özel ilgi gerekiyor.

Tüm bu işlemler sonrası ten rengine ve yüze uygulanan iddialı bir saç rengiyle karşımızda yepyeni ve bir o kadar güzel bir Sertab Erener çıkıveriyor. Saçının rengi tam da soğan rengi dediklerinden. Müthiş yakışmış. Teni oldum olası güzeldi. Yine de cilt konusunda ciddi bir destek aldığı belli. Adeta 20lik genç kız cildine kavuşmuş.

Star Akademi yarışmasının jüri üyeliğinde Ajda Pekkan gibi bir estetik divasının yanında adeta dur bakalım Ajda bende varım bu kulvarda der gibi.

Peki doktoru kim ? Tam anlamıyla bir devlet sırrı ! Ortada 3 isim geziniyor. Atilla Oymak, Serdar Eren ve Onur Erol. Bugünde tivitır aleminde bir doktorun özel olarak İtalya dan geldiği söylendi. Yüzde yüz emin olmadan kimsenin adının altını çizemem. Şayet bir bilen varsa belki de bu yazı sayesinde öğrenmiş oluruz.

Sertab Erener sadece fiziksel değil moda anlamında da radikal seçimler yapıp genç neslin beğenisini kazanmayı başardı. Eskiden kimin umurundaydı ki ne giydiği. Otantik ve teatral seçimleri fazlasıyla bayık ve naftalin kokuluydu.



Son günlerde genç tasarımcı Burçe Bekrek den giyiniyor. Genç neslin en rağbet ettiği tasarımcının kıyafetleriyle sadece güzel bir ses dinlemiyoruz bir de 2000li yılların modern havasını yakalamayı başarmış bir Sertab Erener seyrediyoruz. Star Akademi ve Harbiye Açıkhava konserlerinde giydiği birbirinden güzel Burçe Bekrek kıyafetlerine bakarsanız ne dediğimi anlayacaksınız. Hatırlarsanız bir anket yapmıştım. Ve bu ankette o zamanlar adını yeni yeni duyurmaya başlayan Burçe Bekrek genç neslin en sevdiği 3 markadan biri seçilmişti. Sertap Erener 'in stil ve imaj ekibinin aklı varsa Burçe Bekrek ile çalışmaya devam ederler. Bu arada minik bir not eklemeden olmaz. Star Akademi programında nedense Sertab Erener 'in kıyafetlerinin Burçe Bekrek olduğu yazılmıyor. Hatta siyah tulum giydiği hafta takılar için Cem Lokmanhekim yazısı koyuldu ama Burçe Bekrek yazısı belirmedi. Cem Lokmanhekim tulum tasarlarmış da haberimiz yokmuş ?! Şu işleri profesyonelce yaptığımız günleri görebilecekmiyim acaba ?!

Yani uzun lafın kısası bu estetik işi doğru ve dozunda kullanıldımı ortaya harika işler çıkabiliyor. Ama ne yazık ki bu işler yanıbaşında bağımlılığıda getiriyor. Bir kere başlanıldıysa ve bir de memnun kalındıysa dur ve yeter kelimesinden nefret etmeye başlarsınız. Umarım Sertab Erener bu hastalığa yakalanmazda birkaç sene sonra bu ne hal diye bir haber yapmak zorunda kalmam !

Yorumlar

  1. göğüslerini de es gecmemek lazım , ama güzel olmuş abartmamak şartıyla imkanı olan her hatunun kendine bakmasını hoş buluyorum bir sertap bir de müjde ar estetik olup ama şişme bot gibi durmayan iki sanatçı işte bu yani

    YanıtlaSil
  2. blogunuzu ıs arkadaslarım ve ben begenerek takıp edıoruz biraz daha modayla ilgili haberler olsa sevınırım :) gun gectıkce estetık fılan yazıyosunuz bız daha cok moda gormek ıstıyoruz:) ve yabancı unluleri:)
    nacizane bi tavsiye :)

    YanıtlaSil
  3. vay vay vaay! benim de plastik cerrah arkadasim estetikten konua cilinca ornek verirken sectigi isimlerden biri sertabdi hep ve biz inanmazdik, olum anlamiyorsunuz cunku kadin akilli, zamana yaydi, bir anda degil yavas yavas ve stratejik yaptiriyor bence diyordu:o ben de yok yeaa kadin les yasamiyor, saglikli takiliyor filan derdim ama star akademide gorunce haliyle hak verdim.

    bu arada bu yazinin ennn guzel kisimalrindan biri BURCE BEKREK! kendisine tapiyoruuz, son koleksiyon cekimleri tamamlandi, gorunce herkes bayilacak:) ve umarim onlaradn sonra sira Styleboom icin cekim yapmaya gelecek-ay yani umarim-, cok heyecanliyiim:)

    YanıtlaSil
  4. el insaf ! 1345 konudan sadece 2 tane estetik var ama ben okuyucumu yine de memnun edemiyorum :) sadece arka arkaya denk geldi o kadar. merak etmeyin moda her daim olacaktır :)

    burçe bekrek ile harika bir stil ilişkisi yaşanıyor umarım kesmez ve hep devam eder.

    YanıtlaSil
  5. ben 15:52 de ki adsız arkadasa katılmıyorum konu bakımından zenginlik her zaman daha tek düzelikten ii dir ki onun ayarını da güzel tutturduğunuzu düşünüyorum arada gezdiğnz tattığınız okuduğuznuz estetik kozmetik bu gibi renklerde olmalı öteki türlü diger bloglardan farklı bi yanı olmazdı ..kısacası çizginizi bozmamanız gerektiğini düşünüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  6. bir de zuhal olcay var sanırım, bu estetik işini iyi kotaranlardan.

    YanıtlaSil
  7. bence blogta konu ayarları gayet guzel.bende tasarımcılarla ılgılı haber daha cok ıstıyorum hadı bakalım:) ama cok memnumum blogtan moda kozmatik hepsi butun dergı cıkartsa moda ve sosyete keske:)

    YanıtlaSil
  8. doktorun italyadan geldigini çok saglam sertaba yakın bi yerden öğrendim.adam nerdeyse her hafta özel olarak sertab için istanbula geliyormuş.zamana yayıp bi önceki müdahalenin sonucuna göre yenisini yapmak için bu kadar sık geliyor sanırım.hatta hollywood ünlüleri bile kendilerini gizli gizli bu doktora emanet ediyorlarmış.ben şahsen bu doktoru tebrik ediyorum, sonuç muhteşem..
    yazan : sabahki twitter kuşu :)

    YanıtlaSil
  9. Bence Burçe Bekrek isminin geçmemesinin Zelia Kaçar ile çok yakından ilgisi var. Zaten Sagaza Madrid'i de hiç sevmem (bkz. star akademi kostümleri); nasıl bu kadar gündeme gelebildi anlayabilmiş değilim.

    YanıtlaSil
  10. Ciddi anlamda çook güzelleşti.
    Bu arada tespitlerinize bayılıyorum:D
    Sevgiler.

    http://wayoutmonster.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Peliniiiimmm,
    Süpersin!! seviyorum seni ben be kadın! Modaya da yer verir, sosyeteye de...E sosyetenin çoğu hatta sosyete olmayanlarımız bile artık estetiksever olduğu için yeri geliyor estetik haberleri de yazıyor.Pelinimiz her telden yazar.Sen böyle devam et Pelinim.Dediğin gibi herkesi memnun etmek imkansız.Bildiğin yolda ilerle güzel arkadaşım.
    Sertab'a gelince, eski fotolarına baktım da hakikatten burun inanılmaz doğal ve güzel olmuş.Hiç anlamadan hallettirmiş ya hatun helal olsun ona.Yapan da çok güzel yapmış işini, belli ki usta ötesi biri.Kaş kaldırma demişsin ya, ilk koyduğun fotolardaki kaşları incecik ve zaten iyice kalkık gibi ya da ben sanırım bu kaş kaldırma nedir tam olarak bilmiyorum.Herneyse uzun lafın kısası sertaba saçı, burnu, kaşı, olgusu, dolgusu pek bi yakışmış.
    Sana da araştırmacı-gazeteci:) ruhundan ve bizim merakımızı en kısa sürede giderdiğinden ayrıca teşekkürler.sevgiler....

    YanıtlaSil
  12. daha yeni geldim eve cevap yazmak için sabırsızlanıyordum.

    o güzel ve bendenizi mest eden övgülerin her birine çok teşekkür ederim. bu blogun içeriği ilk başladığı zamanlardan bugüne kadar birçok değişikliğe uğradı. buda sizlerden gelen olumlu olumsuz yorumlar sayesinde oldu. O yüzden sizlerin düşüncesi çok önemli benim için.

    zuhal olcay da var haklısın burcu ama eskide kaldı birazcık :)

    sevgili günay biliyorum ki biliyorsun :) bence acilen bir açıkartırma düzenle. hemde derhal ! :))

    şu zelia kaçar iddiası bana mantıklı geldi. gerçektende tüm yarışmacıları ve sunucuyu giydirirken sertab ın başka birinden giyinmesine içerliyor olabilir.

    papişim benim her zaman ki enerji dolu sıcacık yorumunla suratıma gülümsemeyi yerleştirdin :) sen çok yaşa :)
    göz çevresi botoks yapılınca kaş kaldırmayı yapmak zorunda kalıyorsun. göz çevresi ciddi anlamda şişiyor çünkü. bir şekilde kaşla göz arası mesafe ayarlanmalı. siyah beyaz resimlerde ki kaş-göz arası bariz belli oluyor.

    YanıtlaSil
  13. cilt nasıl düzgünleştirilebilinir? hangi operasyonla, bilen var mi?

    YanıtlaSil
  14. sevgili adsız google a cilt nasıl düzgünleştirilir diye yazarsan karşına binlerce seçenek çıkacaktır. şayet kafan karışırsa bana geri dönebilirsin belki yardımcı olabilirim.

    YanıtlaSil
  15. merhabalar pelin hanım,
    ben ilk defa sizin blogunuza ilk defa yazıyorum.ve sizin takipçinizim çok da beğeniyorum.
    sizden birşey rica ediyorum.Bildiğiniz gibi Muhteşem yüzyıl da oynayan NUR FETTAHOĞLU kocasından boşanmış ve artık aysan soyadını değil "FETTAHOĞLU" sOYADINI kullanıyor. Sizin Nur Fettahoğlu ile ilgili iki yazınız var biri "1.ismail cem televiyon ödülleri" diğeri "2".antalya televizyon ödülleri"İkisinde de AYSAN yazılı sizden ricam onları "FETTAHOĞLU" OLARAK DEĞİŞTİRMENİZ VE BUNDAN SONRAKİ Nur Fettahoğlu ile ilgili yazılarınızda Fettahoğlu soyadını kullanmanız .Eğer bunu gerçekleştitirseniz size minnetar kalırım
    Şimdiden TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  16. Nur hanımla ya da eski kocasıylamı görüşüyorum acaba ? :)

    YanıtlaSil
  17. evet tekrar ben .
    ben zaten onu kastedmemiştim. sadece bir takipçiniz olarak sizden bunu rica etmiştim. Beni lütfen yanlış anlamayın.ricamı gerçekleştirirseniz çok çok mutlu olurum
    HLYGL

    YanıtlaSil
  18. ben henüz böyle birşey yaptırmadım. o yüzden bilemem ve tavsiyede edemem. en iyisi iyi bir dermatoloğa başvurman. binlerce farklı metot var çünkü :)

    YanıtlaSil
  19. Tam da merak ettiğim konuyu bulmuşsun yine herkese kim bu kadının doktoru diye soruyordum. Umarım dogru cevabı buluruz burdan, yaptıracağımız zaman elimiz de doktor ismi olsun. Bayılorum yazılarına tebrikler

    YanıtlaSil
  20. cilt için doku kokteylleri çok iyi sonuç veriyormuş,sertab örneğindeki gibi :)

    YanıtlaSil
  21. göğüsleri kendi göğüsleri. eskidende huzeldi

    YanıtlaSil
  22. Eskiden Sertap Erener i severdim,ama şimdi pek sevmiyorum ,nedeni ise göz göre göre insanlarla dalga gecıyor..eger gerçekten kök hücre yaptırdıysa sadece neden doktoru bunu söylemıyor ,hatta doktorunu bıle saklıyor??kadınlar artık mutfak masraflarını bırıktırıyor estetık için .. Bari kimseyi kandırmadan estetık var desın de bıkaç kurusu olanlar parasını sertap erenerı güzelleştırdıgını sandıgı şeye yatırmasın..

    YanıtlaSil
  23. Önerebileceğiniz iyi bir cilt doktoru var mı, sertap erener'in cilt rengini parlaklığını verebilecek.
    Sevgilerimle
    :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.