TÜRK SOSYETESİ KONSERE BÖYLE GİDER !!

Bu gibi haberler yapılmalı ki bizim gibi modaya gönül veren ama işin yanlışını ve doğrusunu bilmeyenler öğrensin..Bizim dergilere bakarsanız herkes şık ve alımlı. Yok efendim işin aslı inanın ki öyle değil.

Konumuz Elton John konseri ve konseri dinlemeye gelen seçkin davetlilerimizin kılık kıyafetleri. Öyle isimler var ki sanki mal beyanında bulunuyorlar. Anladık şekerler hepinizde her model Chanel ve Hermes var.(pampişler demediğime dua edin)

Önce Küçükçiftlik 'te bir konsere nasıl gidilir örneğini vermekle başlamak istiyorum.



İşin doğrusunu yapanlar Aslı Kuseyiroğlu, Romina Hakko, Özge Ulusoy, Serdar Bilgili'nin kız arkadaşı, Uzay Kozak ve Aslı Gökçek. Elde marka çanta olmadanda, makyaj kutusuna batmadanda, mücevherlere boğulmadanda rahat ve spor bir şıklık içinde olabilirsiniz. Şayet marka kullanmadan duramıyorum derseniz en azından minik ve çapraz asılacak çanta modellerinden seçin. Bu bir konser yahu. Hemide Küçükçiftlik 'te !! Ne öyle kokteyle gider gibi takıp takıştırmalar. Hepsi birbirinden komik !

Acilen adab-ı muaşeret konusunda ders alması gerekenlerin tümünü alttaki resimde görebilirsiniz.



Hele bir hanım var ki Pucci elbise giymesini geçtim resmen Bottega Veneta clutch ile gelmiş. Arzu Sabancı 'nın ve Revna Demirören 'in Chanel çantaları, Emine Hataylı 'nın LV 'si ve incileri say babam say..Ama içlerinden beni en çok şaşırtanı normal hayatında bile bu kadar süslenip püslenmeyen Sanem Tezman oldu.

Söylemeden de edemiyeceğim..HT Kulüp 'ün moda sayfasını kim hazırlıyor bilmiyorum ama acilen değiştirilmesi lazım. Haftanın Şıkları bölümünde o kadar gereksiz ve olmayacak seçimler yapıyorlar ki resmen küçük dilimi yutacağım sonra da gidip kendilerine beni ne hale soktunuz diye manevi tazminat açacağım :)

Yorumlar

  1. İyi ki bu yazıyı hazırladın sevgili Pelin.
    Bende HT Kulüp ile igili aynı düşüncelere sahibim.
    Zaten o siteye her baktığımda neden Modavesosyete'yi bu kadar sevdiğimi hatırlıyorum.
    Bir defa sen bağımsız ve dürüstsün çünkü çıkar kaygın yok.
    Ama onlar çıkarlarını düşündükleri için kimseye rüküş demeye cesaret edemiyorlar.
    Sen olmasan Cemiyetin aslında ne kadar rüküş ve nerede nasıl giyineceğini bilmeyem kadınlarla dolu olduğunu anlamayacağız.

    İyi ki varsın.

    derya

    YanıtlaSil
  2. serra tokar o vücut ve boyla nasıl o şort giymiş anladım. hadi minyon olursun ama fıstık olursun lafım olamaz. kendilerini herhangi bir kategoriye dahi sokamadım o denli kötü :)

    deryacığım canım benim biliyordum senin bu haberimi seveceğini. çok utandırdın yine beni :) tüm güzel iltifatların için bininci kez teşekkür ederim sana.

    YanıtlaSil
  3. o şortu giymiş anlamadım ı ne güzel yazmışım bravo bana :)

    YanıtlaSil
  4. Yine bir yaraya parmak basmışsın Pelin :) Ben de anlamıyorum, hadi bilmiyorlar diyelim, akıl var mantık var, bir konsere neden özel bir davete gidilir gibi gidilir ki? Orada da rahat olamayacaksan nerede olacaksın? Kaldı ki artık trend de doğallık, abartmadan şık olmak vs. Açıkçası benim çok hoşuma gidiyor en afili Hollywood ünlülerinin bile günlük hayatlarında "çabasız bir şıklık" göstermelerini. Bizde maalesef hala oturmamış bir şeyler var.

    YanıtlaSil
  5. Sanem Tezman'i normalde cok begenirim fakat isiktan mi, flash'dan mi artik bilemiyorum, uzerine krema surulmus bir portakal'a benzemis sac ve ten rengiyle! YC

    YanıtlaSil
  6. sanem tezman beni şoklardan şoklara sürükledi. inanılır gibi değiller; mal beyanından daha güzel benzetme olamazdı pelncim!

    YanıtlaSil
  7. ortada öyle şık bir davete gidermiş gibi bir hava göremedim revna hanımın kıyafetinde ne varki beyaz pantolon ceket gayet abartı diil. sanem hanımında ayağında babet var galiba normal bir pantolon giymiş ellerdeki çantalar marka olabilir ama sırıtmıyor siz chanel demesiniz anlamam ben yani...bu hanımlar çok zengin ve sosyete zaten o kadar da marka giyinicekler normaldir victoria beckham sokakta chanelle dolaşıyor o güzelde sanemin nesi var kadın gayet cici hanım hanım görünüyor kimsede tuvalet giymemiş yani

    YanıtlaSil
  8. Konuyla alakasız olacak ama sanırım blogda hiç adı geçmemiş olan Rose Byrne'nın çok hoş bir tarzı olduğunu düşünüyorum :)Dikkatini çekti mi diye merak ettim.

    YanıtlaSil
  9. nagehancığım evet farkındayım. yalın çizgilerde ama rafine seçkin bir stili var. fırsatını bulursam bu konuyu ele alacağım. sizlerden gelen her türlü fikre açığım. teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  10. ipek hanıma katılıyorum bende kimse zümrütler elmaslar takmamış sanem babetle yahu bir pantolon üstündeki eldeki çanta marka ama hoş o kadar marka elbette olucak normal bu insanlar uyurken bile marka giyiyordur revna hanıma zaten hayranım çok hoş bir kadın giyinmesini bilenlerden bir hermes bir chanel abartılmadan heryerde kullanılır bayanlar marka kokmuyordu sokakta bunların bin katını yapanlar var hele victorıa markette bile hermesli yahu hemde göz tırmalayor hanımlar şık ama yerine göre şık bence

    YanıtlaSil
  11. Bottega Veneta clutch beni de bitirdi :))

    Bu arada sevgili arkadaşım Feryal Gülman'dan sonra geçen gün nihayet seni de rüyamda gördüm. Ayça'nın doğumgününe davet etmişsin beni, ben de gelmişim. Alışveriş merkezi rezidansı gibi bir yer. Asansör kapısı doğruca daireye açılıyor falan. Hadi buraya kadar normal diyelim. Sonuçta seni, kişiliğini ve yaşantını zaten moda, alışveriş v.s. eksenindeki yorumlarından, anlattıklarından tanımaya çalışıyoruz. Dolayısıyla bunlar bilinç altında böyle alışveriş merkezli, Ayça'lı bir rüya yaratabilir. Ama monte edilmemiş durumda, koyu lacivert banyo dolapları ile bateri zili, korno gibi bilimum bakır enstrümanın bulunduğu odayı ısrarla göstermen ne demek oluyor onu anlayamadım :)) Bana bir şey mi demeye çalışıyorsun :)) İşlerin yoğunluğundan klinik vaka olmaya doğru son sürat gidiyorum galiba!

    Evren

    YanıtlaSil
  12. Revna Demirören'in kızının babetlerinin markası nedir Pelin? O modeli çok görüyorum ve almak istiyorum.
    Melis

    YanıtlaSil
  13. Peliiinnn,
    Ben Sanem'i çok beğendim ama yaaa... Beyaz bilekte pantolonu, babeti ve doğal görünümlü maşalanmış saçıyla o kadar da abartı değil aslında.Belki üzerine dantell bluz değil de daha farklı daha casual bişey geçirseydi tam olurdu ama hoş kadın beğeniyorum ben onu o yüzden bana dantel gömlekte pek batmadı.

    YanıtlaSil
  14. evren rüyaların her seferinde daha bir esrarengiz oluyor. şu dolaplar sakın benim evin salonunu düzenleyecek olmam olmasın ?! :)
    bir sonrakinide paylaşmamazlık etme sakın merakla bekliyorum :)

    valla siz ne derseniz deyin benim için küçükçiftlikte ki bir konsere bu kadar süslü püslü gitmek görgüsüzlüktür. benim zevkimi beğenmek zorunda değilsiniz zaten. evimden bakkala nasıl elimde hermes le çıkmazsam bazı yerlerede böylesine gösterişli gidilmez. yani ben onca yıl avrupa da yaşadım böyle şeyler görmedim. biraz elitist bir yaklaşım oldu kusuruma bakmayın ama ne düşünüyorsam o. aslında ben paris ve londra gibi 2 zengin şehirde uzun yıllar yaşadım ama oralarda istanbul daki kadar lüks arabada görmedim. ne alaka diyeceksiniz dimi..çok alakada benim şu an anlatacak mecalim yok :)

    sanem tezman ın kendisini ve stilini ne kadar beğenirim daha önceki haberlerimden biliyorsunuz. ilk kez beğenmedim. saçları yapılmış, full makyaj, danteller falan fazla gösterişli geldi bana. yani olay sırf dantel bluz değil. giyebilrisin dantel bluz ne varki. genel havasında fazla bir kokoşluk gördüm bu kez. yoksa favorilerimdir o benim. ayrıca babetlerinede hasta oldum :)

    sevgili melis babetler fazla belli olmuyor ama üstünde tory burch tarzı bir toka var sanki.

    YanıtlaSil
  15. Beni bizim sosyetiklerin her daim utulu, kolali, jilet gibi halleri cok rahatsiz ediyor, acayip yapay duruyor. İs marka gimekte degil dogal olamamakta. Bembeyaz gozalti makyajli fondoten manyagi olmus, dolgulu botox'la birbirine benzeyen yuzleri mutemadiyen fonlu masali saclarla cok cogu birbirini ayni zaten.
    Siz hic yurtdisinda alisveris merkezine tum malvarligini ustune gecirip, Louboutin ve YSL tribute ile alisverise giden sosyetik gordunuz mu?

    YanıtlaSil
  16. @Melis,
    Yelda'nın babetleri bence %90 Tory Burch'ün Classic Reva Ballet modeli gibi.Ama yine de yanılmış olabilirim Pelinin dediği gibi toka tory tokalarından.

    YanıtlaSil
  17. Çok teşekkürler
    Melis

    YanıtlaSil
  18. Bence uygunsuzluk en basta topuklu ayakkabidir. Saatlerce ayakta duracaksın. Ne topuklu giyiyorsun!

    YanıtlaSil
  19. Merhaba, ben Emine Hataylı Han :) Yazıları geç yakaladım ama bundan sonra hep takipçinizim. konsere geliş kıyafetler yazılmış aslında çok da doğru yorumlar yazılmış yalnızca şunu belirtmek isterim ki ben o konsere Ergo-Hatko sigorta tarafından temsilci olarak gelmiştim, hatırlarsanız konseri de Ergo sponsorluğunda olduğundan Ergo bölümü de ayrıydı yanı konunun içinde iş de vardı. Ve benim işim Taksimde ben eve gidip giyip gelemezdim toplantıdan çıkıp geldiğimden inci kolyemle gelmiştim :)...

    YanıtlaSil
  20. Emine hanım merhaba :) Biz sizin verdiğiniz ayrıntıyı bilemeyiz ama :) Ne görüyorsak ona göre yorumluyoruz. Postuma ve okuyucumun yorumlarına önem verip yorum yaptığınız için şahsım adına teşekkür ederim :) Keşke herkes sizin gibi kendine güvenmeyi ve kendiyle barışık olmayı başarabilse. Çok sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.