2004 JENNIFER LOPEZ 'den 2011 SELMA ERGEÇ 'e !

Eylül ayı dergi canavarlığına devamm..Sırada ELLE Türkiye dergisi var. Kapakta Selma Ergeç. Üstünde Michael Kors imzalı kendinden kemerli şahane bir elbise. Saçlar uzatılmış ve çok ama çok yakışmış. İlk bakışta Bergüzar Korel havası hissettim. Fotoşop çok şükür bu kez abartılmamış. Hoşuma giden bir kapak yapmış ELLE. Benim için tek eksisi hala yaz temasına devam etmesi ki eylül demek sonbahar demektir.



Özellikle üstünde durmak istediğim konu Selma Ergeç 'in giydiği Michael Kors imzalı elbise. Bu elbisenin taa 2004 senesinde yapıldığını biliyor musunuz ? Jennifer Lopez 2004 senesinin Altın Küre Ödülleri 'ne elbisenin portakal renkli olanını giymişti. Elbise pek bir beğenilmişti ve o zamanlar epey rağbet görmüştü. Ve Michael Kors 2004 'den sonra 2011 senesinde bu modele koleksiyonunda bir kez daha yer veriyor. Sadece yaka kısmını değiştiriyor ve modelin farklı renklerini de sunuyor.



Elbisenin 2011 modelini ilk kez Rachel McAdams giydi. Ardından beyaz renkli olanını Melanie Trump 'ün üstünde görüyoruz. Ve son olarak bordo renkli olanıyla Selma Ergeç. Açıkçası hangisinde daha iyi durduğunu söylemek çok zor. Hepside elbiseye güzel bir hava katmış. Ama illa ki hayır birini seç derseniz o zaman açık saçları ve havasıyla Selma Ergeç derim.

Yorumlar

  1. Selma Ergec saclarini koyulastirinca cok yakismis; Latinlere benzemis biraz.
    Cok hos bir kapak resmi ama kapakta o kadar cok cok yazi var ki. Hele tam bacak ustune gelen kisim var ki hic guzel gorunmuyor.

    YanıtlaSil
  2. Her sene aynı modelı degıstırerek yapıyor demekkı Mıchael Cors Bu elbıse 2011 Pre-Fall beyazıda guzel Ama bencede en cok Selma Ergece yakısmıs Yalnız ben bu elbıseyı gecen ay bır moda dergısınde Feryal Gulmanın ustunde gormustum

    YanıtlaSil
  3. selma e. bence kumral kalmalı, ama muhteşem görünüyor!

    YanıtlaSil
  4. Elle sonbahar havasını selma ergeç'in makyajıyla sağlamayı düşünmüş sanırım.. ben pek yakıştıramadım makyajı, ne bileyim daha farklı tonda bir ruj ve oje olabilirdi.. Yine de diğer 2 alternatiften güzel görünüyor

    bir de güldüğünde yanaklardaki çizgiler rötuşlansaymış demeden de kendimi alamıyorum.

    YanıtlaSil
  5. merhaba pelin; gülben ergen'in "yarı çıplak" isimli son klibinde bu modellere bi hayli benzeyen lacivert bir elbise giydiğini farkettim az önce klibi izlerken. haberin var mı?

    YanıtlaSil
  6. evet ELLE in fazla yazılarını her zaman rahatsız edici bulmuşumdur. Resmen göz yoruyor ve kapak resminin tüm havasını alıp götürüyor.

    sima ben görmedim FG'ın bu elbiseyi giydiğini. Koyu bir Kors hayranı ama bu elbiseye rastlamadım. Nerde gördün hatırlıyormusun ?

    bencede seda. acaip yakışmış çok beğendim.

    evet hilal :) zate selma ergeç 'in tek minik kusuru o çizgileri. ama ben onlarıda ona çok yakıştırıyorum. ben bu kadını herşeyiyle beğenirim. farklı bir havası olmuştur hep.

    çiğdem harikasın. sayende GE klibini seyretmiş oldum. ve evet çok haklısın. mavi elbise resmen kors esinlenmesi. kostümleri kim hazırlamış bileniniz varmı ?

    YanıtlaSil
  7. Canan yaka'yla ayrildigindan beri sanirim suleyman demirel diye biri var onla calisiyor gecenlerde arenada bir konserde giydigi sacma elbiseyi de suleyman demirel denilen tasarimci(!) Yapmis demislerdi magazinlerde

    YanıtlaSil
  8. ha şu süleyman demirel :) bende 2 haberi var ikiside çakma konulu :)

    http://modavesosyete.blogspot.com/2010/08/demet-akalin-vs-lady-gaga.html

    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/05/esinlenmelerin-yeni-prensi-suleyman.html

    elbise mis gibi michael kors çakması :) MK gold yaka ve kemer yapmadı çünkü. yazık çok yazık. birde tasarımcıyım diye geçinirler !!

    YanıtlaSil
  9. aslında haberini yaparım ama yüzde yüz emin olmadan yapmak istemiyorum. acaba GE tivitde yada facebook da resmen bir ad verdimi klibin kıyafetleri hakkında ? GE takipçileri varsa lütfen yardımcı olsun.

    YanıtlaSil
  10. Bu cakmacıların hakıkaten modacı dıye gezmesı ınanılır gıbı degıl Ben bauldum Bazar dergısı Temmuz sayısında Feryal Gulman da oturarak gıymıs elbıseyı

    YanıtlaSil
  11. pelin hanım sizide yanlış yönlendirdim sanırım özür dilerim şimdi tekrardan kontrol ettim tanju babacan'mış şimdi buldum linkide koyuyorum . İsimleri karıştırmışım kusura bakmayın herneyse gülben ergen kıyafetlerini tanju babacan yapıyormuş artık. Selin

    http://www.fancysworld.net/2011/07/gulben-ergenin-tanju-babacan-tasarm.html

    YanıtlaSil
  12. sima gerçekten mi ? bak çok üzüldüm şimdi kaçırdığıma. kesin kzıım kafamı kaıştırmıştır yoksa hayatta kaçırmazdım bu kıyafeti FG 'da :) teşekkürler yardım için :)

    selin hiç önemli değil. ha o ha bu sonuç aynı kapıya çıkıyor :) ama bu beyaz elbise değil konuştuğumuz. bunu TB yapmıştırda klipteki lacivert elbise kimindir onu bilmek lazım.

    YanıtlaSil
  13. Pelincim eminim goz atmissindir. Michael Kors yeni sezonu sahane. Cok daha genc ve seksi bir koleksiyon olmus. Ozellile kullandigi aksesuarlara asik oldum. Kalin gumus choker muktesem!!! Optumm

    YanıtlaSil
  14. İlk etapta okuduğumda biraz sasırdım, cünkü ''Jennifer Lopez 94 senesinin Altın Küre Ödülleri 'ne elbisenin portakal renkli olanını giymişti.'' cümlesi var. İhtimal veremedim cünkü Jlo o zaman 24 yaşındaydı ve ünlü bile değildi :) Biraz arastırınca elbiseyi 2004 de giydiğini buldum işte burda http://www.instyle.com/instyle/package/general/photos/0,,20396039_20327331_20704902,00.html. Belki de siz öyle demek istemediniz ben yanlış anladım ama sadece ben gibi anlayanlar için acıklama yapma gereği duydum :)

    YanıtlaSil
  15. a to z çooookkk teşekkür ederim. peki saatlerce kimsenin birşey dememesine ne demeli :)) elbette 2004 ama elim nedense her defasında 94 'e gitmiş :) teşekkür ederim uyarın için.

    YanıtlaSil
  16. Belki ben ççookkk koyu JLo fanı olduum için dikkat ettim, rica ederim :))

    YanıtlaSil
  17. gulben ergen bence senden danismanlik almali. cok ciddi soyluyorum. o kdr hirsli ve caliskan bi kadin ama bi turlu giyinmeyi beceremiyor, zevk ve stil icten gelmeyince olmuyor tabi.. pek begenmesemde guzel bulurum kendisini ama iste o garip etekler, garip cizme kompleksleri fln ne zaman birazcik sevmeye baslasam geri soguyorum :)

    YanıtlaSil
  18. Gülben kostümleri Tuba Benian.Facebookta da Tuba Benian bunu paylaşmış.

    YanıtlaSil
  19. Bir de bu elbisenin çok benzeri ADİL IŞIK yapmış.Küçük Sırlar Su 23.bölümde giymişti.Kendinden kemerli falan değil ama esinlenilmiş işte:-)

    YanıtlaSil
  20. foodiebites sadece gülben değil daha bir sürü baştan aşağı değiştrimek istediğim ünlü var :) çok kibarsın teşekkür ederim :) evet bende çok beğenirim gülben ergen 'i.

    papişim gördüm ama ben lacivert elbiseyi merak ediyorum. beyazı bulduk ama mavi olan bakıyorumda tam bir sır :) çıkacak bunun arkasından birşey :)

    YanıtlaSil
  21. evet sinem kobal giymişiti bunun çakmasını adil ışıktan bende hatırladım. S. Kobal gibi bir tipe bakıyorum ki nasıl ünlü oluyorlar anlamıyorum? birde selmaya. çok kaliteli bir kız bu. almanya da tıp fak sonrası Oxford edbyt. fak. gitmiş. ist ünv. Çapa acil serviste çalışmış hatta bir ara. Çok kaliteli bir kız. Naif, güzel. saçları yakışmış.

    YanıtlaSil
  22. selma ergec cok zeki bir kızdır cok kulturludur ve evlenıp bosanmıstır buda benden kısa bir bilgi

    YanıtlaSil
  23. ben su 'nun kors çakmasını görmedim yoksa siz başlık yaptığım VB çakmasınımı diyorsunuz.
    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/01/olmadi-adil-isk.html

    YanıtlaSil
  24. Evt aynen yukarıda linkt ebahsettiğin elbiseyi diyorum ben şahsen Pelincim:-)) Su'nun elbise Kors'unkuni de anımsatmış bana işte:)

    YanıtlaSil
  25. aaa ben değil boşandığını evlendiğini bile bilmiyordum :))

    YanıtlaSil
  26. O zaman Victoria da Kors 'dan esinlenmiş oluyor :))))
    şaka bir yana Gülben 'in elbiseyi yapanı çok merak ediyorum. ve delicesine bu müthiş yeteneğin adını istiyorummm !! :)

    YanıtlaSil
  27. selma e.'e daha hafif makyaj daha cok yakismiyor mu sizcede??

    YanıtlaSil
  28. gulben ergen'e twitter'dan sordum kim yapmis elbisesini diye.. bakalim kimi soylicek? ya da cevap vericek mi :)

    YanıtlaSil
  29. süpersiniz :) hem tivitten hem facebook 'dan soru yağmurları. bakalım ne cevaplar gelecek :)

    Pınarcım Selma Ergeç 'e koyu makyajda çok yakışıyormuş meğersem. ben makyajını çok beğendim açıkçası.

    YanıtlaSil
  30. Bu kapağı görünce bugün eve gelen ınstyle dergisinin korkunç kapağı geldi aklıma birde ışın (görmüş). akıllı kadın vesselam :)instyleın kapağında fahriye evcen denen tuhaf kız var? tanıyamadım bir an. zaten çıkaramadım da bu kimdi ya dedim, okuyuna yaprak dökümü vss. o kabaraık takma siyah saç gitmiş allahtan :) herhald eo yüzden tanıyamadım.işte kapakta o var. hemde nasıl bir poz ve renk içinde :)aklıma 80 lerdeki iğrenç kahverengi cam tabaklar, bardaklar geldi görünce. hani herkeste vardı ya, dandik marketlerd ebile satılırdı :)) niye kapak?? o kadar tutulan bir tip mi o kız anlamadım. iç tarafataki fotoğraflarıysa daha berbat. sanki cep teli kamerasıyla çekilmiş, anlamsız bakışlar atmış. seksi top modellerin yandan yemişi derler ya afedersiniz :) aynen öyle. bakışlar avam yaa resmen. basit yani. olmamış işte. zorlama olmuş herşey, hatunda öyle bir tip yok. bevde arkadaşım vardı. şöyle bir baktık, o da hak verdi bana. bir fotoda kollar ve bel öyle inceltilmiş ki diğer fotoya bi bakıyorsun, kollar bebek baldırı gibi :)) Bu nasıl oluyor peki diyorsun :) İnstyle eylüle bence kötü girmiş. derginin içi de iyice arap saçına dönmüş gibi. Elle içimi açıyor hep. ee diyorum ışın akıllı kadın. Vogue'nin kapağını da beğendim.
    leylo

    YanıtlaSil
  31. 02 Eylül 2011 adsız, günün stresini atmışsın :).

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.