2011 MTV MÜZİK ÖDÜLLERİ - Şıklar ve Rüküşler

Bu sene nedense MTV Müzik Ödüller 'nde çok fazla A sınıf ünlü yoktu. Beklenen isimlerin yansıra Hollywood 'un ağır toplarınında katılmasını beklerdim ama ne yazık ki sadece Katie Holmes ve Zoe Saldana var o kadar. Tuhaf !

Gelelim şıklarıma ve rüküşlerime :

ŞIKLAR



Gecenin en büyük süprizi Beyoncé 'den geldi. Hamile ! Zaten son zamanlarda artık tamamdır, kariyerimde zirvedeyim, istediğim yerdeyim, evlendim ve sıra bebeğe geldi diye demeçler veriyordu. Meğersem bu demeçleri verdiğinde bile çoooktan hamileymiş. Ortadan da kaybolmamıştı. O kadar usturuplu kıyafetler seçmiş ki hiç kimse anlamadı. Tam ters köşeye yatırma örneği. Seçtiği kıyafetlerde durumuna uygun, klasik göbeğimi yani bebeğimi okşuyorum tarzına çok uygun.

Portakal renkli tek omuz Lanvin elbisesiyle son günlerde gördüğüm en şık Beyoncé var karşımda. Mücevherleri çok yakışmış. Ama pırlantadan ziyade altın renkli seçimler yapsaydı çok daha hoş olabilirdi. Yine de şikayetim yok :) Şarkısını Dolce&Gabbana 'dan çok şık bir takımla söyledi. Göbek kısmı kalın kuşaklı şahane bir kesim. Her 2 kıyafetlede Beyoncé gecenin en şıklarındandı.



Gecenin artışmasız bir diğer şıkı ise Katy Perry. Yine saç rengini değiştirmiş ve çok yakışmış. Bazı insanlar işte böylesine şanslı oluyor. Ben baz rengimi açayım mı koyultayım mı diye sittinsene düşünürken elalem kırmızı, mavi ve mor renklerle ne kadar rahat. Çok kıskanıyorum böyle insanları. Katy Perry 'de bunlardan biri. Gecede 4 farklı kıyafet giydi. Hepside MTV ruhuna uygun, kendine yakışan seçimler.

Geyşa temalı Atelier Versace elbisenin işçiliğine hayran kaldım. Şemsiyesi, gülümsemesi, aksesuarlarıyla resmen ruhu taşımamış adeta yaşamış. Bayıldım. Fuşya renkli Jimmy Choo papişeri ayrı bir güzellik.



Bir sonraki kıyafeti plak şapkalı siyah bir elbise. Seçtikleri içinde en beğenmediğim diyebilirim.

Şarkısını ise mürdüm renkli harika bir Tom Ford elbiseyle söyledi. Saçlarının rengiyle ne kadar yakışmş değil mi ? Şahene !

Ödülünü alırken Christian Dior 'dan seçim yapmış. Çok renkli ayakkabılar Guiseppe Zanotti. Sarı renkli küp şapka Philip Treacy imzalı. Katy tam bir Dior kadını ama John Galliano 'nun haksız ve vahim gidişi sonrası bu markaya artık sıcak bakmıyorum. Hele hele Dior 'a Marc Jacobs gelecek söylentileri tam bir fiyasko. Marc Jacobs bir dahi ama Dior ruhuyla gebersem bile özdeşleştiremem Jocobs 'u. Şayet gerçekleşirse bir haute couture markasının daha öldüğünü söylersem sanırım yanılmam.

Bakalım Katy Perry 'nin hangi kıyafetin çakmasını Petek Dinçöz de göreceğiz :)



Gecenin bir diğer şıkı ise Zoe Saldana. Barbara Bui marka elbiseyle çok hoş. Bu elbise defilede bluz olarak tanıtıldı ama Zoe için elbiseye döndürülmüş. Gecenin sade ve sessiz şıklarından. Yine Barbara Bui ayakkabılarını elbsiseyle yakıştırdığımı söylemem. Ama tek başına ayakkabılar çok güzel.

RÜKÜŞLER



Kim Kardashian KAUFMAN FRANCO imzalı gümüş renkli elbisesiyle gecenin kötülerinden. Dolgun göğüslülere olmayacak bir dekolteyle zevksizlik örneği sunmuş. Üstelik meme uçları bile belli oluyor. Felaket ! Böyle devasa bir popo kusura bakmayın ama gözüme gerçekten çok kötü görünüyor. Bazıları böyle bir orantısızlıkla dünyanın parasını kazanıyor bu da irdelenmesi gereken bir başka konu olsa gerek.



Britney Spears sen neydin be demek geliyor içimden. Bu kızı ne zaman görsem içimi bir hüzün dalgası kaplıyor. Az badireler atlatmadı. Ne kadar üstesinden gelmiş görünsede yüzündeki o kırgınlığı hala görebiliyorum.

Kendisini kırmızı halıda bir kere bile şık gördüğümü hatırlamam. O yüzden her zamanki görüntüsünde diyorum. Moschino marka siyah elbisesi ve korkunç burunsuz botlarıyla rüküşler listesinin daimi üyesi olmaya devam ediyor.



Nicki Minaj 'ı bir türlü çözemedim. MTV ruhunu iyice abartmış. Ama bu tarz çırpınmalar ne yazık ki kendisini alternatif Lady Gaga yapıyor o kadar. Ne yazık ki değerli zamanını boşa harcıyor.



Katie Holmes 'un elbsiesi tanıdık geldi değil mi ? Bu Azzedine Alai elbiseyi ilk olarak Tansa Ekşioğlu 'nda ardında da Lucy Liu 'da görmüştük. Hatta Kim Daha ŞIK ? demişim ve sizin oylarınızla açık ara Tansa Ekşioğlu birinci seçilmiş. Katie Holmes 'u ekleyerek bir kez daha anket sunmama bile gerek yok. Bu alakasız botlarla en kötü seçileceğinden hiç şüphem yok.



Miley Cyrus Roberto Cavalli elbisesiyle gecenin alakasız ünlülerinden. MTV Ödülleri 'ne böylesine bir elbiseyle katılmak genç bir Hollywood'lu için gafletlerin en büyüğü olsa gerek :) Tıpkı Selana Gomez gibi. O da Julien MacDonald 'dan şahane siyah bir elbise giymiş ama bu 2 küçük kadın yanlış yaş ve bedene en yanlış seçimlerde bulunarak dooooğru rüküşler listesine uçuvermişler. Bırakın bu kadınsı elbiseleri olgun ve dolgun ablalarınız giysin !

Ama Selena 'nın Brian Atwood gold ayakkabıları ve şu an benimde tırnaklarımı süsleyen lila ojelerini beğendim. Essie 'nin lila rengine son 1 aydır aşığım. Bu post vesilesiyle denememiş olanlara şiddetle deneyin derim !

KATEGORİ DIŞI



Joe Calderone ! O kim dediğiniz duyar gibiyim :) Yani Lady Gaga ! İşte ben buna bayıldım ! 'You and I' isimli şarkısının video klibinde Joe Calderone öz benliğini temsil ediyordu. Her daim farklı ve sıradışı olmak zorunda olan Lady Gaga bundan daha iyi bir seçim yapamazdı. Ve biliyormusunuz ben bu şekilde geleceğini tahmin etmiştim :) Lady Gaga yı tanımayan, karakteri bilmeyen biri pekala bu gördüğünü gerçek bir erkek zannedebilir. O denli başarılı bir canlandırma ve yaşama örneği.

Koskoca MTV Müzik Ödülleri 'ne işte sadece bu kadarcık çok ünlü isim katıldı. Gözlerim deli gibi Rihanna, Cameron Diaz, Blake Lively, Leighton Meester, Emma Stone, Olivia Wilde ve Rachel Bilson 'ı aradı ama maalesef..

Yorumlar

  1. Sadece Katy Perry-e bayildim))Lady Gaga-da iyice sasirtdi))Bide Rihanna-yi gormek isterdim))

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle ! bak bende unutmuşum ekledim hemen :)

    YanıtlaSil
  3. Katy Perry çok şirin olması ve ilk baştan beri kendine ait bi stili olması ile benim için en şık isim kim kardashian uff bu kadının bu sonradan görme halleri her olayında artarak ortaya çıkardığı çiğliği çok feci bi görüntü elbiseyle çok ucuz görünmüş

    YanıtlaSil
  4. Dun sytleboom un yazisini okumustum sandim ki o yaziyi bir kac ekleme haricinde yine okuyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Ben yazilarimizda bir benzerlik goremedim dogrusu. Tek suclu ayni zevklere sahip olmamiz olsa gerek .

    YanıtlaSil
  6. @adsiz @modavesosyete bence bu sıklarimiz ve rukuslerimiz arasindaki paralellik 2011in ennn ama en kotu kirmizi halisinda en klise rukusluklerin yasanmasindan sebep:))

    YanıtlaSil
  7. Bu Kim bacının poposu olmasaydı napacaktı acaba? O ne öyle yaaa, hiç estetik durmuyor bi de dönmüş poz vermiş o muhteşem popoyla...

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Her yorumuna katılıyorum aynen. Bu arada seni blogger en'ler arasında mimledim :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. awww çok teşekkür ederim :) bloggerların aklına eleştiri dendimi belliki ben geliyorum. buna sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim doğrusu :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.