Aaaaa Victoria Beckham İnsanmış :)

Benim için Victoria Beckham her daim biyonik bir kadın imajına sahiptir. Her zaman bakımlıdır, arada 3-4 çocuk yapar, bir Londra bir Los Angeles uçağındadır ama 12 saat uçuş sonrası bile şıktır, bakımlıdır, kıtalararası taşınır yorgun görünmez, kocasının maçlarını somurtuk yüz ifadesiyle seyreder ama yine de dünyanın bir ucundaysa gider, çocukların okulları, yeni koleksiyonları, sosyal yaşamı derken bu kadın hep yüksek topuklu ayakkabıları ve ciddi yüz ifadesiyle robotik bir imaj yaratmıştır beynimde.



Ama meğersem yanılıyormuşum. Aslında o da senin benim gibi normal bir kadınmış. 4. çocuğunun doğumu sonrası uykusuz geçen geceler ve şu aralar belinde yaşadığı sağlık sorunlarıyla savaşan Victoriacığım doğum sonrası ilk kez paparazzilere yakalandı.

Üstünde Balenciaga yeşil elbisesi kolunda Celine çantası ve babetleriyle(!!!) ne kadar da sıradan görünüyor değil mi ? Victoria Beckham ve babet kelimesinin yanyana gelmesi bile pek bir şirin geldi kulağıma :)

Yüzünde sıfır makyaj, yorgun bir yüz ifadesi ve bırakın uyumak istiyorum diyen göz kapakları ! Bende aynı böyleydim ! Her 3-4 saat arası acıkan bir bebeği doyurmak öylesine meşakatli bir iş ki sanırım bu deneyimi ancak yaşarsanız anlayabilirsiniz. Üstelik ne kadar yardımcınız ya da aile desteğiniz olursa olsun şayet süt veriyorsanız insan bedeninde yarattığı tahribat aynı oluyor. Ben bu dönemde banyo yaparken küvette uyuduğu bilirim :)

Moda anlamında gezegenin en şanslı bebeği Harper 'ın gelişimini büyük bir dikkat ve keyifle izleyeceğim. Çim sahada bile gökdelen topuk aşkından vazgeçmeyen bir kadının kız çocuğu nasıl olacak çoook merak ediyorum doğrusu :)

Yorumlar

  1. Benim de onun da 24 saati var ama o bir günü benim 48 saatim gibi yaşıyor takdir ediyorum ne diyim, bu arada kızı umarım Suri gibi olmaz

    YanıtlaSil
  2. Harper'ı sürekli takip edicem en çok Suri'den sonra onun nasıl olacağını merak ediyorum. Victoria'nın bu görüntüsü ile bence artık Harper ile anne oldu diyebiliyorum. O yüzden başlığını sevdim evet o da insanmış :))

    YanıtlaSil
  3. Anasına bak kızına al bozuna dememişler ;:(

    YanıtlaSil
  4. Nihayet hermeslerini birakacagi biri kizi oldu)))

    YanıtlaSil
  5. o birgünü 48 saat gibi yaşıyor çünkü hizmetçileri ve parası zaman kazandırmaya yeter ona.

    YanıtlaSil
  6. günü 48 saat kullanıyor diyenlere katıldım, her şeye nasıl yetiştiğini anlamaya çalışırken bu fotoğraflarını görmek hem şaşırttı hem rahatlattı beni :) bu arada blogumda yeni sezon için tasarladığı çantaları konu ettim, görmek isteyenlere http://cantavefazlasi.blogspot.com/2011/08/victoria-beckham-sonbahar-ks-2011-2012.html

    YanıtlaSil
  7. O kadar çok ayrdımcısı vardır ki elbette herşeye yetişir. Vay vic. nereden nereye geldin. ama yine de takdir ediyorum kendimce. Oldukça başarılı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.