ACABA HANGİSİ GELİN ?

Amerika 'da hayat durmuş Kim Kardashian 'ın düğününe kilitlenmiş. Yok şu kadar milyon harcanmış yok 2 gelinlik giymiş yok şu gelmiş bu gelmiş falan filan..Ben bu ailenin hala ne diye ünlü olduğunu bile anlamış değilim. Paris Hilton sayesinde böyle vasıfsızlar prim yapar oldu ama en azından onun bir Hilton soyadı vardı. Ya bu aileye ne demeli bilemiyorum.

Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok. Sonuçta Kim Kardashian milyon dolarları saçtığı, görgüsüzlüğün kitabını yazdığı bir düğünle evlendi gitti.



Benim dikkatimi çeken ise davetlilerden Lindsay Lohan oldu. Bu kız ilk çıktığı zamanlarda çok beğenirdim. Yüzü hala çok güzel ama ağır geçen yıllar sonucunda istemedende olsa tipine bir çiğlik bir kalitesizlik ekledi. Saç rengi korkunç. Jackie Collins romanlarından çıkma Hollywood 'lu, 40 yaşlarında, genç sevgilileri olan ve prodüktör kocasının paralarını estetikçide savuran kadınlara benzemiş.

Kim 'in düğününe de gelinlik benzeri bir kıyafetle katılmış. Birtek duvağı ve buketi eksik. Elbette düğünde gelin harici beyaz giyilmez kuralını biliyordur da belli ki tüm dikkatleri Kim Kardashian 'ın toplamasına içten içe bozulmuş.

Ama işin tuhafı sadece Lindsay Lohan değil damadın annesi ve gelinin kızkardeşleride beyaz giyinmiş. Anlayacağınız ortada birçok gelin var :)

Pippa Middleton 'ın başlattığı beyaz giyen nedime akımı belli ki Amerika 'nın nouveau riche ailesinin pek bir hoşuna gitmiş.

Siz Pippa Middleton 'a ya da Kardashian ailesine bakmayın. İşin doğrusu hiçbir düğüne beyaz elbise giymemektir. Hele hele gelinlik benzeri bir kıyafet giymek hem görgüsüzlüktür hem de kabalıktır.

Kim Kardashian 'ın Vera Wang gelinliğini henüz net olarak göremedim. Ancak şov yayınlandığı zaman net olarak görebilecekmişiz. Sadece flu bir resim var o kadar. Ama gördüğüm kadarıyla sadece makyajının kusursuz olduğunu söyleyebilirim o kadar.

Yorumlar

  1. bir rivayete göre kim abla düğüne katılacak davetlilerden sadece siyah ve beyaz giymelerini istemiş. Görünen tablo davetlilerinde bu isteğe uyduğu yönünde..

    YanıtlaSil
  2. Kim hanfendi istemiz milletten siyah&beyaz giyinmelerini, konsept yapmış bizimkiler, pasta bile siyah&beyaz..

    YanıtlaSil
  3. pasta bile mi ??? oy oy oy süper bir fikirmiş :))))

    YanıtlaSil
  4. gorgusuzluk abidesi kim kardashian'in bide 20.5 karatlik/ 2 milyon dolarik bir yuzugu var ki kendisi basina bisi gelir korkusuyla onu evde kasasinda sakliyormus, parmaginda replikasiyla geziyormus diye okudum

    aslinda babasi robert kardashian meshur oj simpson davasinin avukatlarindan biriydi. kardashian sulalesi de o kontejandan sonradan zengin olup, los angeles sosytesine (!!!) girmis sayiliyorlar. sonra yillardan beridir yaptiklari tv showlari (keeping up with kardashians), kim'in pornosu, annesinin estetikleri, khloe'nin dugunu diye diye unlu oldular.

    eskiden paris hiltonla nicole richie'nin kankasi olan kim simdilerde 'reality star' diye geciyor.

    yillardir okudugum fuzuli amerikan magazin dergileri sagolsun :)

    YanıtlaSil
  5. Pelincim yeni trend buymus dugunlerde hani kardeslerini anladimda annesi pek bir komik olmus

    YanıtlaSil
  6. gerçekten ortada bi sürü gelin var korkunç bence. hele annesinin koca fiyonklu elbisesini görsen bence ağlarsın :)

    YanıtlaSil
  7. Bence fazla bir kucumseme soz konusu e tv den ayda milyon dolarlar kazaniyorlar hangimizin hayati izlensin diye para verirler kendi markalari parfumleri herseyleri acikcasi satiliyor ve insanlar bunlara para veriyor amerika dunyaya hulmeden bir ulke sonucta bu arada paris hiltonun dedesi hilton otellerini yillar yillar evvel satmis belki on sene once. Oda bu yolla para kazandi hilton soyadinin sadece bilinirligi var ne zenginligi nede sayginligi kaldi amerikadasonucta burda bir basari bir sekilde izleniyorlar ve konusuluyorlar milyon dolarlar kazaniyorlar birkac seneleri kaldi eminimki paris hiltonun bttigi gibi bunlarnda devri bitecek bikac seneye

    YanıtlaSil
  8. laf pippa'dan acilmisken, http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2028772/Lindsay-Lohan-wears-dress-Pippa-Middleton-Hollywoods-Royal-wedding.html?ito=feeds-newsxml bu elbisenin yesilini daha önce kendisi giymis.

    YanıtlaSil
  9. evet, gelinlik pek güzel degil galiba. dügün'de gelin'den baskasinin beyaz giyinmesine bende sinir oluyorum.

    almanlar'da da bu gelenek var ama. yani nedimeler beyaz giyinirmis, seytani sasirtmak icin. yani seytan kimin gelin oldugu anlamasin,geline'de nazar degmesin. :)

    YanıtlaSil
  10. Lindsay Lohan'ı bende beğenirdim botokslu halleri beni öldürüyor 25 yaşında olmasıve bu görüntüye sahip olmasıda delirtiyor.

    Kim poposuyla ünlendi ailesi Dash adındaki kendi mağazalarıyla ilgileniyor. Programı uzunca bi süre izledim. Kim'i yönlendiren annesidir. Üvey babası ve kardaşleri Kim'den daha farklı kafadadır. Kardeşleri pek Kim ile anlaşamıyorlar. Kaprisleri ve bu sınır tanımaz halleri ile ayrı dünyada gibiler. Mağazayla Kourtney ve Khloe sadece ilgilenmesine rağmen Kim kendi içinde pay çıkartıyor işten kaçıyor falan filan :)) Küçük kız kardeşleri Kim'in yolundan gideceğe benziyor. Diğerlerini özellikle üvey babasını bunlarla bir tutmam yani...

    YanıtlaSil
  11. kım bu dugunden 18,5 milyon dolar para kazandı:)))

    YanıtlaSil
  12. a'dan z'ye söylediklerine katılıyorum... bu kadından hiç haz etmemişimdir.. ne tarzı güzel ne kendi takipdışı bende...;P http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. İlgilenenler için Kardashian'ların programının yayınlandığı E! kanalından bir video ve birkaç resim:
    http://www.eonline.com/news/first_look_kim_kardashian_kris/259396
    http://www.eonline.com/photos/gallery.jsp?galleryUUID=3676#137526

    Kardashian'ların pek bir özelliği yok ama çok iyi para yapıyorlar. ABD'de birkaç reality showları (Keeping Up with Kardashians, Khloe & Lamar, Kourtney and Khloe Take Miami,Kourtney and Kim Take New York vs.), bir çok modellik anlaşmaları (Sears, Bebe, Skechers vs.) ve de birçok lansman anlaşmaları var.

    Kendilerinin programlarını spor salonununda seyrediyorum. Şahsi fikrim, Kim'in oldukça sıkıcı bir insan olduğu. Ailenin diğer fertleri daha ilginçler. Yine de spor yaparken can sıkıntısına engel oluyorlar; ben de birşey yapmadan para kazanmaları için üzerime düşeni yapıyorum :)

    Feride

    YanıtlaSil
  14. Bende bu aile feci takip disi. Sadece davetlerde karsima ciktiginda bakiyorum o kadar. Ne sovlarini seyrettim ne de moda anlaminda takip ettim. Ama sayenizde epey bilgi sahibi oldum tesekkurler benim sevgili dostlarim :) gelinin siyah&beyaz konsepti komedi desem ?! :)

    YanıtlaSil
  15. O koca fiyonk ne alaka Allah sen:-))Anneleri dimi? Ben bunların analarını kardeşlerini hiç tanımam valla.Hiç de beğendiğim bir kadın değil.Adriana Lima olsa bak akan sular durur:-)) Kardashian kardeşler çok iyi PR ve reklamla kendilerini pazarlamaya becerdiler valla...Bu evlilik ne kadar gider hadi hayırlısı.....

    YanıtlaSil
  16. New York SoHo'daki DASH'in onunde mal gibi 20 dk. kuyruga girmis ve yine usenmeden 10$'lik, uzerinde Kardashian'larin resimleri bulunan su siselerinden 2 adet almis biri olarak diyebilirimki, ne kadar aptalca bulsamda, E TV'de eglenerek izliyorum bu kizlari:)
    Erkek arkadasimda Scott'i seviyor, party animal die!!! Help help, can't keep up with the Kardashians:)

    YanıtlaSil
  17. Lindsay Lohan'in elbisesi Pippa Middleton'in receptionda giydigi yesil elbisenin beyaziymis.
    http://www.eonline.com/news/kim_kardashian

    NES

    YanıtlaSil
  18. Her anlamda royal wedding havasi verilmek istenmis. E dogru su an Amerikan 'in en medyatik gulleri. Dediginiz gibi mevsimlik sohretler bunlar. Zamanini elbette en iyi sekilde degerlendirmek istemelerini anlayabiliyorum.

    Yorumlarinizdan sonra su sovlarina bakmam gerekiyor artik. Yarin buna biraz vakit ayirayim bari :)

    YanıtlaSil
  19. Amerika'da hangi kanali acsan onlar olunca bende basladim izlemeye.. 2 senedir izliyorum, bagimlilik yarattigina inaniyorum ahahaha =)

    E! de oturup hayatlarini bile izlemisligim ve hatta kitaplarini bile okumuslugum var. Aslen babalari unluymus onun ununden gelmisler. Soyle diyim kucukken Madonna bunlarin yan komsulariymis ve gorusuyorlarmis o derece Hollywood unlusu imis babalari. Bunlar babalarina cok bagli olsalarda (neden anlam veremeiyorum) babalari yeni biriyle evlenince kadin bunlari evin icine dahi almamis, babalari olunce de tek bir cent miras alamamislar. Zaten Oj davasinda annelleri ve babalari karsi karsiya gelmisler. O gunden beri aralari pek iyi degilmis. aralarinda tek college mezunu kourtney, kim lise, khloe ise okula bile gitmemis evden bitirmis liseyi..

    Sacma, gereksizler ama izletiyorlar seviyorum ve kesinlikle case study olarak marketing derslerinde okutulmalilar.

    YanıtlaSil
  20. Asil ilginc olan ne biliyor musunuz? Kardashianlar'in alesi Sivas'da yasayan Ermeni bir aile, sonra USA'e goc etmislet. Ailesi derken dedesinin babasi ya da dedesinin dedesi filandir tahminimce. Suan burada olsalar Kardasyan olacakti sanirim soyadlari:)

    YanıtlaSil
  21. Ne zaman boşanacaklar ben onu merak ediyorum :)
    pinar-a, ben de bir röportajında okumuştum Kim'in. Türkiye'den göç ettiklerini, soyadlarının aslında Kardaşyan olduğunu ve bazen Ermeni yemekleri pişirdiklerini falan söylemişti :)

    YanıtlaSil
  22. demek düğünde özellikle siyah beyaz istemişler, ailecek beşiktaşlıymış onlar öyle mi, düğünde çarşı pankartı açılsydı:p
    şaka bir yana herhalde tipleri değişik geldiği için kardashian ailesi popüler oldu bazen birşeyler çok popüler oluyor anlayamıyorsun sebebini, yani lady gaga'nın yere göğe sığdırılamaması, electro pop'un listeleri alt üst etmesi gibi şeyler.
    lindsay lohan'a üzüldüm genç görünmenin son demlerini yaşıyor, az biraz daha çöksün bitecek bu iş, halbuki herkeste bulunmayacak güzel bir yüzü vardı kendi değerini bilemedi

    YanıtlaSil
  23. Yorumlari okuyunca aklima geldi, ne kadar dogru bilemem tabii? Soyle ki, Kim'in Amerika'da ki Ermeni lobisinde aktif oldugunu ve suregelen tartismalari destekler bir kimlikte oldugunu okumustum zamaninda...
    Kim ve politika? Hmm... ayni cumle icinde icinde bile garip duran 2 kelime, degil mi?

    YanıtlaSil
  24. evet neslie bende kim 'in ermeni lobisinde aktif çalıştığını duydum. yanlışım varsa düzeltin ya facebook yada twitter da ermeni katliamı için aleyhimizde mesajmı ne atmış. tam emin değilim ama hatunun biz türkleri sevdiğini söyleyemeyiz. sanırım bu yüzden olsa gerek inatla radarıma almıyorum hatunu. feci bir antipatim var bu aileye.

    YanıtlaSil
  25. Yalnışınız yok Pelin, Kim sultan ermeni lobisinde aktif olarak çalışıyor ve evet ben de gazetelerde okumuştum, twitter da sözde ermeni soykırımı için bir Türk kızıyla tartışmıştı. Türklerden hiç hazzetmiyor, duygular karşılıklı işte. Radarınıza girmemiş olmasından da son derece mesudum:)

    YanıtlaSil
  26. Kesinlikle Pelin katiliyorum;))

    YanıtlaSil
  27. amerikan varoşu:)

    YanıtlaSil
  28. Pelincim, bu yorumumu gondereyim mi gondermiyim mi diye cok dusundum ve sonunda gonderemeye karar verdim cunku senin kisilere hakaret konusunda ne kadar hassas oldugunu biliyorum. Yorumlardan birinde Amerikalilara aptal dendigini okudum ve hem kirildim hemde bir hayal kirikligi yasadim. Insanlari genelleyip bir millete aptal denmesi ne kadar cirkin birsey. Benim hem esim, hem cocuklarim amerikali bende yari Amerikaliyim ve inan insanlar boyle hic dusnmeden asilsiz yorumlar yapilinca o kadar uzuluyorum ki. Unlulere hayranlar diye, estetige meraklilar diye aptal sifati kondurmak ne kadar yanlis birsey. Unlu fanlari, estetik bagimlilari dunyanin her yerinde var o zaman dunyadaki herkes aptal mi demek lazim? Ister bir Amerikaliya, ister bir Turke, herseyden once bir insana boyle sifatlar kondurabilen herkesi kiniyorum ben ve aynayi kendilerini cevirmelerini rica ediyorum. Kimse mukemmel degil o yuzden bir laf soylemden once acaba biri bana bu sozleri kullansa ben incinirmiyim diye dusunmesi lazim... Pelincim bu konu da hassas oldugun icinde seni cok cok tebrik ediyorum... Bu yorumu yayinlayip yayinlamamayi da sana birakiyorum.

    YanıtlaSil
  29. Sevgili Elle hassasiyetini elbette anliyorum. Benim hatam kusuruma bakma. Tamamiyle gozumden kacmis.

    Sevgili Seyran lutfen yorumunu kisileri incitmeden yazarsan memnun olurum. Bu seferkini ne yazikki silmek zorundayim.

    YanıtlaSil
  30. bende normalde tv de orda burda gördüğüm hiçkimseyi beğenmem tarz ve ya yüz olarak ama bunlar cok farklı yahu alışkanlık belki de ama inanılmaz zevk alıyorum izlerken gecen sene khloe buraya lamar ın abd milli takımında maclarını izlemeye geldiğinde yakın yerde bilet bulucam diye bir taraflarım yırtılmıstı ayrıca feride ye katılıyorum kim cok sıkıcı alkol bile almıyor

    YanıtlaSil
  31. hemen konuya ben de dahil olmak istiyorum =)

    Evet kardashianlar ermeni lobisinin kemiklerinden ondan neden bu kadar duskunler anlamiyorum dedim bir once ki yorumumda =) Hic Ermenistan'a gitmemisler, tek kelime bilmiyorlar ama lobide on safhalardalar.. Hatta en son cosmopolitan sanirim kim'in resmini nasil nisan ayinda kapak yapar diye kim yaygariyi koparmisti ( 24nisan sozde soykirimin gerceklestigi zaman).. Bunun bir komple oldugunu, onu nisan turkiye kapaginda kullanicaklarini bilmedigini falan soyluyordu.

    heh yazisini da buldum:

    http://kimkardashian.celebuzz.com/2011/04/11/kim-kardashian-cosmopolitan-turkey-cover-armenian-genocide-remembrance-month/

    Bu arada ben Los angeles da yasiyorum ve burasi Ermeni lobisinin merkezi! 24 nisanda konsoloslugun onunda olaylar falan oluyor bizlere o gun o bolgelere gitmemiz tavsiye ediliyor, bilmiyorum. Ermeniler o gun neden kardashian kardeslerin aralarina katilmadiklari hakkinda da ayri sikayetci..

    Bir de en cok sevdikleri yemek pisi =) bizim pisi =) gizli aile tarifleriymis ama onlar ustlerine pudra sekeri ekleyip, yiyorlarmis kitaplarinda okumustum.. =)

    YanıtlaSil
  32. Simdi buraya link attiktan sonra bir yorumlara bakiyim dedim, ilginc...

    YanıtlaSil
  33. Zuzu harikasin. Bence Kim'in politik kimligi fasa fiso. Bundan iyi bir prim yapiyor o kadar. Ermeni lobisi ne yazikki bizimkilerden daha aktif ve etkililer. O da nerde durmasi gerektiginin tavsiyesini aliyordur o kadar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.