Cameron Diaz BURAK UYAN Giyer !

 


Bu seneki Teen Choice Awards gecesinde Cengiz Abazoğlu gibi bir Türk gururumuz daha sahne aldı. BURAK UYAN. Cameron Diaz 'ın ayakkabılarını ilk gördüğümde acaba Pierre Hardy ya da Balenciaga mı dedim ama bir baktım ki Burak Uyan imzalı.

Kendisini zaten Aperlai markasından biliyordum. Ama artık koleksiyonunu Aperlai olarak değil BURAK UYAN olarak hazırlıyor.



1978 senesinde Almanya’nın Regensburg şehrinde doğan Burak Uyan eğitimini Viyana’da Hetzendorf moda okulunda yaptı. Ardından Paris 'e yerleşti. Givenchy 'de stilistlik yaptı. Yeteneği hemen göze çarptı ve Giambattista Valli 'de aksesuar ve ayakkabılardan sorumlu baş tasarımcılığa getirildi. Marka daha bebek sayılır. 2010 senesinin Haziran ayında kuruldu. Ama geçen sene Paris Moda Haftası 'nda ilk koleksiyonunu sundu bile.



Ayakkabıların fiyatları 650 ile 1500 dolar arası.



Sadece ayakkabı değil çanta modelleride biribirinden güzel.

Burak Uyan koleksiyonlarına Net-a-Porter 'den ulaşabileceğiz. Satışa çıkar çıkmaz haberim olsun diyorsanız o zaman sizi Şöyle Alayım :)

Hollywood böylesine bir yeteneğe dayanamaz. Bakalım daha kaç ünlünün ayaklarını Burak Uyan süsleyecek.

Yorumlar

  1. Bu tarz olayları okuyunca bi çok seviniyorum, gurur duyuyorum tasarımlarını da çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  2. bayıldım ayakkabılara. demek ki yabancı markalarda çalışan türk tasarımcılar umut vaad ediyor. umarım sayıları artar. bizde seve seve alalım.

    YanıtlaSil
  3. Bayildim hepsine gercekten cook yetenekli..

    YanıtlaSil
  4. bu kadar mi kalpkalpe karsi olur! pazar gunu net-a-porter'da gordum burak uyan'i, hemen peline msg atiyim demistim, simdi senin haberini gordum. super guzel ayakkabilari!

    farkli bi deyisle eee aklin yolu bir :)

    YanıtlaSil
  5. bence ayakkabılar çok güzel kesinlikle daha çok duyacağız Burak Uyan adını:) çantalarını da çok beğendim.
    ayrıca kendi adıyla koleksiyon çıkarması daha iyi olmuş:) gurur duydum gerçekten de:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. süper bayildim, hem ayakkabilari hemde cantalari, fiyatlari biraz tuzlu ama olsun hepsi hit olacabilicek gibiler.

    YanıtlaSil
  7. pelin hanım ece sükan'nın pucci dediği elbisenin çok benzeri yaka kumaş aynı sadece yarışmacının üstündeki mini işin komiği sagaza madrid in sponsor olduğu star akademi yarışmasında şuanda bir yarışmacının üstünde haber vermek istedim. Dilan

    YanıtlaSil
  8. sevgili Dilan seyrettim ve evet aynı şeyi düşünmüşüz :)

    YanıtlaSil
  9. Pelin Hanim merhabalar, bu basligin altina yazmam cok alakasiz biliyorum ama ben de nereye yazacagimi bilemedim dogrusu.Chanel 2.55 cantalarla ilgili bilgi vermeniz mumkun mu? Fiyatlari ne kadar oluyor, her gittigimiz Chanel magazasinda bulunur mu, yoksa buna da siraya mi girmek gerekir:) Cevaplandirirsaniz cok memnun olurum, sevgiler. Nazan

    YanıtlaSil
  10. Nasıl sevindim anlatamam :)
    Şu çantalarını da eminim bir hollywood ünlüsü kullanmıştır da gözümüzden kaçmıştır :)

    YanıtlaSil
  11. bende gördüm bahsettğiniz elbiseyi ve Ece S. nin elbiseyle ilgili size yaptığı açıklamalar aklıma geldi komik oldu cidden PR ofisinin sahibiydi özel tasarım di mi hay allahım yani bukadar salak yerine koymaya çalışıyorlar ya bizlere ben en çok buna sinir oluyorum

    YanıtlaSil
  12. sevgili nazan
    2.55 lerin fiyatları kullanılan materyale ve boylarına göre çok çeşitlidir. ama en ucuzu 2bin 500 liradan başlıyor. (yanlışım varsa düzeltin hanımlar :)
    her model her mağazada olmuyor ne yazık ki. ama aynı sezonun çantasıysa katalogdan sipariş edebiliyorsun. ama bunun için iyi müşterilerindeb biri olman lazım. ama en iyi chanel alışverişini avrupa da yaparsın. hem fiyatlar daha ucuz hem de üstüne tax free alıyorsun ki cidden hesaplı oluyor.
    sabahın körü aklıma ilk anda gelenler bunlar nazan. burda diğer arkadaşlarda yardımcı olacalardır sana.

    YanıtlaSil
  13. pelin hanım bunu lütfen izleyin her şey yeterince açık. Beliz http://www.dailymotion.com/video/xkgm31_sare-ucar-ykinci-bahar-star-akademi-09-ayustos-2011_music

    YanıtlaSil
  14. Pelin Hanim gunaydin:) Oncelikle cevabiniz icin cok cok tesekkur ederim:) Gercekten bilmedigim bir cok sey varmis. Mesela 2.55 standart buyukluktedir ve dikisli bir canta oldugu oldugu icin tek bir cins deriden imal ediliyordur diye dusunuyordum. Bir de cantanin kapagindaki farkliliga gore classic flap ve 2.55 reissue olarak 2'ye ayrildigini ogrendim, ne kadar dogrudur bilemicem:) Yani sabah sabah beni epey aydinlattiniz cok cok tesekkur ederim:)Tecrubeli arkadaslarin da yorumlarini ayrica bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  15. sevgili beliz bu yarışmayı seyretmiyorum am şansına dün gece tamda bu kızın şarkısına denk geldim :) tamamiyle aynı kumaş aynı kesim. herşey ortada farkındayım. bana sare nin bu elbiseyle daha net resmini bulabilirseniz harika olacak.
    bu arada lütfen bana hanım demekten vazgeçin. pelin deyin yeterlidir :)

    YanıtlaSil
  16. Çok araştırdım ama bulamadım bir türlü siz de bir bakın yinede ama en kötü videoda net olan saniyelerden ekranın resmini cekerek yapabilirsiniz mesela 04.14'te yaka ve kumaş çok net gözüküyor yukarda bir yorumcu yazmış çok güldüm PR ofisine özel tasarlanmıştı değil mi :) sizi ve blogunuzu seviyorum. Beliz

    YanıtlaSil
  17. kolaj yapmayı deneyeceğim. ece nin elbisesiyle resmen aynı. nasılda kendi kendilerini ele verdiler pess doğrusu !

    YanıtlaSil
  18. inanmıyorum video'yu şimdi izledim, baştan beri elbisenin taklit olduğunu düşünüyordum. Sagaza'da vogue isminden korkup bu çirkin yalana alet oldu. Ece sükan'ın tarzınıhiçbir zaman beğenmiyordum hatta çok zorlama buluyordum birde bu olay üstüne eklenince antipatim dahada arttı

    YanıtlaSil
  19. pelin hanım kolajı yapmıcak mısınız ?:)

    YanıtlaSil
  20. çok işim vardı yorgunum bugün. post bile hazırlayamadım. ancak yarın yapabilirim.

    YanıtlaSil
  21. Tekstil cenneti ülkemizin tasarımcıları bize gurur vermeye devam ediyor:) Aynı gururu yurtdışına açılmaya çalışan Türk müzisyenler, Türk oyuncularda da görürüz umarım:)

    YanıtlaSil
  22. http://www.popsugar.com/Pictures-Diane-Kruger-InStyle-Summer-Party-18709146?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+popsugar+%28PopSugar%29

    bu linkteki Diane Kruger'ın ayakkabıları da, aynı tasarımcının kilere benziyor sanki ama siz daha iyi bilirsiniz?

    YanıtlaSil
  23. rica ederim benim bu alemde bilmediğim yığınla şey var inan :)
    ayakkabılar burak uyan değil jason wu marka. çok güzeller çoook :)

    YanıtlaSil
  24. sabah gazetesinin günaydın ekinde köşe yazarı olan Bülent Cankurt 14 ağustos pazar günü bu haaberi köşesine taşıdığını gördüm. Bu yazıyı senden başka yazan var mı? O adam modayı takip etmez bilirim...

    YanıtlaSil
  25. zaten eminimki moda konularında araştırmayı yapan bizzat Bilent Cankurt değil ekibidir. bu konu birçok moda bloglarında konu edilecek kadar önemlidir. sırf bana mal edilemez.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.