FATMAGÜL 'ÜN SUÇU NE ? - Kanal D 2011-12 Sezon Tanıtımı

Bir ara seyretmeye ara vermiştim. Ama son bölümlerde kötülerin yakalanması ve nihayet bir dizide kötülerin hakettiği cezayı alabileceklerini görme umuduyla heyecan düzeyi epey yüksekti. Ama sezon finaliyle bende en fazla hayalkırıklığı yaşatan dizilerden biriydi diyebilirim.



Gelelim tanıtım videosuna. Beren Saat 'in Engin Akyürek ile yaptığı odunumsu dans kötü. Saçları zarif. Makyaj çok hoşuma gitti. Ama Beren Saat 'in fotoğraflarında tuhaf bir ergen oğlan çocuğu görüntüsü var. Ve bu ergenin üstünde kadınsı bir Özgür Masur elbise. Yakışmamış. Christian Louboutin'ler olmamış. Eldeki malzeme çok güzel ama bu güzelliği daha da parlatacaklarına sanki söndürmek istemişler gibi bir hava sezdim.


Yorumlar

  1. aynı fikirdeyim! Elbise şahane ayakkabılar zaten olay ama o saç neden öyle? madem Bihter Ziyagil'le özdeşleşen kırık maşayı yapmak istemedin o zaman şöyle tepede sıkı sıkı bir topuz yapsaydın da kadının yüzü gözü açılsaydı. dans desen dediğin gibi tam bir fiyasko!

    YanıtlaSil
  2. Valla ben Beren Saat'i her haliyle çok beğeniyorum.Ensede bu topuz olmayabilirdi orda hemfikirim ama ona ne giyse ben çok yakıştırıyorum.Duru bir güzelliği var(bana göre) Tabii herkesin bakış açısı, görüşü farklıdır ona da saygı duyulur:-))

    YanıtlaSil
  3. fatmagül'ün suçu nee? diye sorarak açık bacak dansı yapmak zaten ironikken, bi de saçlar ve dansın ilk bikaç saniyesi - sucks! bu kadar güzel bir yüz, dediğin gibi 'polish' olmalı:)

    YanıtlaSil
  4. off yarışmada biraz dans etmeyi öğretmişler diye burda da niye kastırıyorsun ki?! bir dansçı olarak inanılmaz kötü ve göz tırmalayıcı. Danstan anlamayan gerizekalıların beğenmeleri ve hayran kalmalarına ise katlanamıyorum!!!!

    YanıtlaSil
  5. beren ve enginin dansı gerçekten de çok kötüydü. bir de tanıtım yayınlandıktan sonra yaptıkları dansı çok abarttılar.yok romantik dans yok hiç zorlanmadılar yok herkes ayakta alkışladı.saçma saçma işler bereni yüceltmekten başka iş değil.

    YanıtlaSil
  6. Fransez ve Marsan ikilisi is Beren'i giydirmek olunca iyi cuvallamis acikcasi..Elbise basenlerini oldugundan cok daha kalin gosteriyor ve ayni tondaki ayakkabilarla boy daha da basiliyor..Yahu bu kadar basit hatalari goremiyorlarsa, o kadar parayi bana versinler neler yaparim neleeer:)

    YanıtlaSil
  7. Saçı evde uykudan uyanıpta iki dakkada yaptığımız topuzlar gibi hiç olmamış hiç
    http://pempegonlumsende.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Tutuşum,
    Bayılıyorum, hasta oluyorum senin şu yorumlarına, benzetmelerine:-)))) An itibariyle kopuğum:-)) Fatmagülün kocasının, neydi adı Selim miydi herneyse ben de aynen o saçları yolasım geliyor.Ama yönetmeninkileri yolmak daha doğru sanırım.Çocukcağız da yönetmen nasıl isterse öyle yapmak zorunda kalıyor tabii.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.