KUZEY&GÜNEY - Kanal D 2011-12 Sezon Tanıtımı

Ve yeni sezonun en merakla beklenen dizisi Kuzey&Güney. Başrollerde sadece Kıvanç Tatlıtuğ var diyebiliriz. Çünkü dizi tutmadığı taktirde reyting denen canavardan en büyük ısırığı Kıvanç Tatlıtuğ alacaktır.



Dizinin diğer oyuncuları Buğra Gülsoy , Bade İşçil ve Öykü Karayel. Bütün sitelerde şimdiden dizinin en ince ayrıntısına kadar sinopsisi yayınlansada hala okumamak için direniyorum. Hiçbir şey bilmeden seyretmeye başlamının keyfini yaşamak istiyorum.

Bade İşçil inanılmaz bir güzellik. CV'sindeki birtek Mahsun Kırmızıgül ismi tüm havasını cakasını söndürsede şu bir gerçek ki şayet Mahsun Kırmızıgül ile ilişkisi olmasaydı belki bu güzellik hayatımızda olmayacaktı. O yüzden fazla birşey demeye dilim varmıyor. Ekrana çok yakışıyor. Kısacık saçlarına bayılıyorum. Havası ve hayat tarzıylada genç yıldızlardan en hoşuma gideni diyebilirim. Arzu Kaprol imzalı kırmızı elbiseyle bir içim su. Bu Arzu Kaprol elbise hatırlarsanız ilk olarak haziran ayında New York 'da düzenlenen amfAR Galası 'nda ki defilede sergilenmişti. Ve Kıvanç Tatlıtuğ ile çok ama çok yakışmışlar. Bakın işte bu ikisi birlikte olsa stil anlamında ideal bir çiftimiz olabilirdi :)

Öykü Karayel dizinin tanıtım videolarında çok kötü görünüyor. Tabak gibi bir surat ve kapkalın bir boyun. Hiçbir estetik yok. Ama bu genç yıldız inanın başrol kadrosunda ki en iyi oyuncudur. Bu dediğimi ancak benim gibi kendisini tiyatroda seyredenler anlayacaktır.

Sezon tanıtımında giydiği kıyafet Elif Cığızoğlu imzalı. Üzgünüm ama Bade İşçil 'in giydiği Arzu Kaprol elbisenin yanında pek bir sönük kalmış.

Kıvanç Tatlıtuğ rolünü unutmuş bazı resimlerde James Bond 'a selam çakmış. Aşk-ı Memnu göbişi ve gıdışı gidivermiş iyi olmuş :)





Yorumlar

  1. Bade İşçil'de Shaon Stonevari bir gösteriş var bu fotoğraflarda, çok çok iyi .

    Ama ben bu diziyi Öykü Karayel için izleyeceğim, kesinlikle tiyatro sahnesinde inanılmaz bir oyuncu. Çekimlerde ve fotoğraflarda çok gergin çıkmış ama dizi yayınlanmaya başlayınca herkesin beğenisini kazanacağına eminim :)

    YanıtlaSil
  2. Bade'nin saçlarında sorun var..arkalar kısa önler uzun modelin uzamış hali.
    keşke saçları geriye atmadan önce kuaförüne gitseymiş.
    1-2 makas darbesi sayesinde o pozu kusursuz verebilirdi.

    ezelde barış falay ve kenan imirzalıoğlu yanında oyunculuğu sönük kalıyordu bakalım bir tiyatrocu olan Öykü'nün yanında çok sırıtacak mı

    YanıtlaSil
  3. Bade'nin bikini izlerine selam yolluyorum buradan (:

    YanıtlaSil
  4. hehehe evet bazı yerlerde özellikle straples giydiği için çok belli oluyor. ama ekranda belli olmuyor. fotoşopsuz fotolar yalan söylemez ! :)

    YanıtlaSil
  5. gerçekten bende bu diziyi öykü karayel için izleyecegim.kıvanç tatlıtuğ un ona aşık tavırlarının nasıl olacağına inanılmaz merak ediyorum.ve bencede dizi başladıktan sonra öykü yü insanların beğeneceğinden emini.
    -ceylin-

    YanıtlaSil
  6. Bade'yi ben de beğenenlerdenim.Ezeldeki kısacık sarı saçlarıyla bile gayet hoş ve havalıydı.Güzel bir kız ve o kadar zayıf ki.Elbisesi de inanılmaz yakışmış.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.