ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - Kanal D 2011-12 Sezon Tanıtımı

Bu diziyi deli gibi özledim.Yayınlandığı zaman amaaaan yeter yaaa be ne ağlak bir dizi diye tepinedurayım olmadığı zaman da en çok özlediğim dizidir kendileri. Favorim Soner ve Aylin aşkı. Ağzıma gelen tüm küfürleri saydıklarım ise aptal aşık Berrin ve kasılmalarıyla meşhur geberesice diyeceğim ama bir türlü geberemeyen Murat ! :)

En bombastik sezon sonuna sahip dizinin tanıtımında dikkat çekici unsur Ali Kaptan 'ın olmayışı. Böylelikle bizi ters köşeye yatırmak istiyorlar ama yemezleeer :)





Neyse, gelelim tanıtım videosundaki güzeller geçidine. Ayça Bingöl (Cemile) Nedret Taciroğlu by NEDO marka elbisesiyle alışıldık görüntüsünün çok dışında. Farah Zeynep Abdullah(Aylin) da bir başka NEDO marka elbiseyle görüyoruz.

Yıldız Çağrı Aksoy (Berrin) ise Arzu Kaprol imzalı elbiseyle çok güzel görünüyor. Ama içlerinden en bayıldığım Wilma Elles oluyor. Arzu Kaprol elbiseye tam manasıyla hayat vermiş. Edası, havası, pozlarıyla kusursuz bir güzellik. Marşan ve Fransez ikilisi bu sefer iyi bir iş çıkarmış.

Yorumlar

  1. Wilma Elles'e bu elbise yakışmış ama o dudak büzmesinden gına geldiği için içlerinde en beğendiğim dizide hiç haz etmediğim Berrin karakterini canlandıran Yıldız Atiksoy..

    Ayça Bingöl'ün elbisesi kanto elbiselerine benziyor gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Allah aşkına belki fotoğrafın açısından belki duruştan ama Ayça Bingöl'e o elbise hiç yakışmış mı?Dümdüz durmuş.Hiç beğenmedim hiiçç.Wilma Elles'in elbisesini sevdim ama oldukça soluk kalmışn sanki birşeyler eksik ama ne???

    YanıtlaSil
  3. gerçekten bende Wilma Elles ın dudak büzmesinden gıcık kapıyorum .sinirimi bozuyor.Yıldız Çağrı Atiksoy bence aralarında en güzelleri
    -ceylin-

    YanıtlaSil
  4. evet yıldız çağrı 'nın çok asil bir havası var. gerçektende çok güzel resim veriyor. ama nedense ekranda resimdeki kadar güzel görünmüyor gözüme.

    ben wilma 'nın elbiseye hayat verdiğini düşünüyorum. çok güzel taşımış. ama haklsınız dudaklar facia. ekşi sözlük 'ün kendisine caroline the çemçük demişliği bile vardır :)))

    YanıtlaSil
  5. PAPIS STYLE biz türklerde olmayan vücuda sahip olduğundandır,vitrin mankenlerine benzeyen vücutta [annem; kadınlığı belli eden hatlarıdır der:( özellikle bana söyler 0 beden olduğum için:(((( ]olduğundan,CVS sinde yuva yıkan kadın profili olup o dönem kadınlarına göre hem fazlasıyla şık hemde sarışın olduğu için(o dönem bulmak pek kolay değil) Kısacası annemin dediği gibi kadında ne fazla kilo var ne yağ var ne sarkık ne büyük göğüsler ne de kalça var eksikliği budur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.