Paris VOGUE 'da CHARLOTTE CASIRAGHI !

 



Moda dergilerinin meşhur eylül sayıları nefes kesmeye devam ediyor. Amerikan Vogue 'unda Kate Moss 'un düğünü sonrası Paris Vogue 'a geçiyoruz. Kapakta süpriz bir isim var. Charlotte Casiraghi. Doğrusu Emmanuelle Alt 'dan cesur bir hamle. Her ne kadar tanınan bir isim olsada Paris Vogue kapağını süslemeyi hakediyormu diye kafalarda soru işareti yaratacak bir seçim.

Bana sorarsanız yeni bir isim ve taze bir yüz. Bir prenses olmasa da bir prenses kızı ve herşeyden öte efsanevi bir stil ikonu ve güzellik simgesinin torunu. Ve aileden gelen soylu bir soyada ve müthiş güzellikte bir yüze sahip.

Müthiş güzellikte bir yüze sahip ama kapak resmini beğendiğimi söyleyemem. Mario Testino tarafından cekilen resimlerden en kötüsü kapağı süslemiş..Uygulanan koyu makyajla karanlık ve kasvetli bir kapak. Ama iç sayfalardaki resimler birbirinden güzel.

Portre çekimlerin hepsine hayran kaldım. Kullanılan kıyafetlerde sıradışı ya da şu ana kadar görmediğimiz bir elbise yok. Dolayısıyla styling ahım şahım değil. Ama her kıyafet çok yakışmış ya da Mario Testino harikalar yaratmış. Çünkü Charlotte 'un duruş bozukluğu yüzünden kıyafetleri güzel taşıdığını söylemek zor.

Ayrıca sayfa bolluğu dikkat çekici. Kapakla beraber tam 22 sayfa. Sanırım moda dünyasında fazla etkisi olmayan biri için olağüstü bir ayrıcalık tanındığını söylemek yanlış olmaz.

Amerikan ve Paris Vogue 'unu gördükten sonra Türkiye Vogue 'a olan merakım çok daha arttı. Heyecanla bekliyorummm :)














Yorumlar

  1. Charlotte'u yurtdisinda musabakalarda bircok defa goren biri olarak kesinlikle durus bozukluguna sahip olmadigini rahatlikla soyleyebilirim ayrica cok kucuk yaslarda binicilige baslayan bu kizda durus bozuklugu olmasi mumkun degil cunku ben bu spora durus bozuklugu sebebiyle doktor tavsiyesiyle basladim.

    YanıtlaSil
  2. bu kızın gazeteciler tarafından rastgele çekilmiş fotoğrafları daha olağanüstü. yani yüzü. yüzü bir tuhaf çıkmış. sanki çirkin göstermeye çalışmışlar. hayır yine süper ama güzelliğini örtmüşler. Şu koşarken çekilen fotoğraf hariç tabii. muhteşem çıkmış. şu ingiltere prensi bu kızla evlenmeliydi. Kesinlikle.

    YanıtlaSil
  3. ne görüyorsam o. bu kızda gwyneth paltrow da olduğu gibi kamburumsu bir duruş var.

    YanıtlaSil
  4. Dunya gozuyle bu kizi gormus bircok defa gormus biri olarak size katilmadigimi soylemek istedim

    YanıtlaSil
  5. ne diyim o zaman. ben bu kızı çok beğenirim. o zaman fotoğraflarda bir tuhaf çıkıyor. sevindim düşündüğüm gibi olmamasına :)

    YanıtlaSil
  6. Pelin'cim bende buyuk moda dergilerinin eylul sayilarina hep bayilmisimdir ve heyecanla beklemisimdir..Elle'i aldim ama Vogue US'i hala bekliyorum! Vogue TR'ida almak isterim ama Kanada'da bulamiyorum maalesef:(
    Charlotte'a gelince...evet gercekten muhtesem bir guzelligi var ama benim fikrime gore biraz ablak bir surati var, boyle nasil denir, ablak iste, donuk?
    Herneyse, "dunya gozuyle goren" arkadaslar daha iyi bilir, biz susalim ve derginin tadini cikaralim en iyisi:)

    YanıtlaSil
  7. pelin hanımın dediğini ben anladım charlotte un birkaç pozunda benimde dikkatimi çekmişti şimdi nasıl anlatsam bilemedim ama omuzlarını düşürüyor pubis kemiğini öne çıkarıyor ayy çok saçma bir tanımlama oldu galiba ama ben anladım pelin hanım sizi. Ama kimse yanlıs anlamasın charlotte inanılmaz güzel ona sözüm yok allah çarpar valla:)

    YanıtlaSil
  8. evet aynı dediğin gibi. ben anlatamadım aslında. kısası duruş bozukluğu işte :) tamda ifade ettiğin gibi demek istediğim :)

    YanıtlaSil
  9. duruşunu falan geçiyorum ama kendisinde stilin s'si yok ve dahi çoğu zaman fiziğine/yaşına ya da ortama yakışanı seçemeyecek kadar bilinçsiz moda konusunda. mükemmel bir yüzü ve çok hoş bir fiziği var ama stil konusu mirasyediliği bir yere kadar kaldırır. fransız vogue'unun sırf cesur bir hamle yapmış olmak için kendisine bu kadar sayfa ayırmış olduğuna katılmamak mümkün değil ama keşke aynı cesareti stylingde de gösterselerdi.

    YanıtlaSil
  10. Harika bir post olmus, zevkle okudum Pelincim emegine saglik. Soylediklerine tamamen katiliyorum, bende Charlotte gercekte gormus birisi olarak durus bozuklugu oldugunu dogrulayabilirim. Cok guzel ve cok duru bir yuzu olmasina ragmen, durusu yuzunden maalesef bazen kiyafetlerinin hakkinin veremiyebiliyor. Mario Testino'ya ne denirki?Bu isinde usta olan sanatci bir kadinin en guclu noktalarini herzaman guzel bir dille resimlemistir. Cok severim onun imza attigi isleri, bircok "Photobook" una sahibim, tavsiyede ederim ilgilenenlere.

    YanıtlaSil
  11. duruş bozukluğunun nedeni o kemiklerini gösterme isteği...kristen stewart da bunun gibi durur mesela...illa göstericekler o kemikleri..anladım ben seni pelin ;) bide bu kızı beğenmeyen bi benim herlade yani beğenmemek değil aslında güzel ama fazla donuk sıkıcı..evet doğru tanım sıkıcı sanırım...

    YanıtlaSil
  12. o müsabakalarda duruşu dik olması gerektiği nedeniyle o şekilde görmüş olabilirsiniz siz zaten daha iyi biliyorsunuzdur duruşun önemli olduğunu bende moda ve sosyeteye katılıyorum günlük hayatında bu kızın duruşunda kesinlikle sorun var.

    YanıtlaSil
  13. Tesekkurler arkadaslar. Demek birtek ben degilim boyle dusunen. Paylasmaniz iyi oldu cunku supheye dusmustum acikcasi :)

    YanıtlaSil
  14. bu kadar duru ve güzel bi kız fotograflarda bu kadar çirkin çıksın olacak şey değil !

    YanıtlaSil
  15. tuba büyükütünün de duruşu böyle banada aksine çekici gelir,bu şekilde duruş.
    zümrüt

    YanıtlaSil
  16. Bence bu kızın sorunu duruş bozukluğu değil.Asıl sorun vücudunun güzel olmaması.Tahta gibi göğüsler,çengel bacaklar,hiçbir özeliği ve güzelliği yok vücudunun.Sadece yüzü güzel ve onunla idare ediyor işte.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.