ROBERTO CAVALLİ by NUR YERLİTAŞ

 


Ajda Pekkan geçtiğimiz aylarda Kıbrıs Cratos Otel 'de verdiği konserine modayı sıkı sıkıya takip edenlerin hiç de yabancısı olmadığı bir elbise giydi. Roberto Cavalli 'nin püsküllü elbiselerine ne kadar benziyor değil mi ? Zaten bu Ajda 'nın ilk kopyası değil. Ya da Nur Yerlitaş mı demem lazım bilemiyorum.

Orjinal Roberto Cavalli elbiseyi ilk olarak Derin Mermerci 'nin üstünde görmüştük. Ardından Haziran Vogue 'un kapağını ve birçok uluslararası moda dergilerinin editöryellerinde yer aldı.

Nur Yerlitaş modacı değil düpedüz vasat üstü bir terzi. Sadece orjinal parçaya göre daha ucuz kumaş ve daha ucuz materyaller kullanıyor. Kendide dikmiyor. Eminim kağıda şöyle bir çiziveriyor ve atölyeye gönderiyor o kadar. Sonra gelsin Ajda'nın modacısı diye yalvar yakar elbise diktirmek isteyenler ve gani gani paralar.

Görünen o ki böylesine bilindik bir modelin çakmasıyla görünmek Ajda'yı hiiiç mi hiç rahatsız etmiyor. E ne de olsa ülkemin el üstünde tuttuğu süperstarı. Ne yapsa hoş görürüz. Playback yapar amaaan kim yapmıyor ki deriz, çakmanın alasını yaptırır aaa akıllı kadın deriz, evli ve çocuklu adamla aşk yaşar aaa ama Ajda'ma yakışır deriz..Allah için pek severiz Ajda Pekkan 'ı kayırmayı !

* Başlık sevgili okurum Beliz'e ait :)

Yorumlar

  1. bizde özgün, farklı, çığır açan insanın ufkunu genişlten modacı yok. yeni nesile bakarsak en az 20 sene daha beklemek gerek bizde galliano, mcqueen gibi birilerinin çıkmasını. ne atıl kutoğlu, ne mayruk ne de hakan yıldırım iyidir. rıfat özbek iyidir ama o da ingiltereyi daha çok temsil ediyordu. nur yerlitaş gibilerde mahalle terzisi gibi. otursam 1-2 ay gceli gündüzlü sadece moda dergisi takip etsem yerlitaşı siler süpürürüm. safiye soyman a "türkiye nin en iyi giyinen kadını" diyen bir modacı mı olur.

    YanıtlaSil
  2. aman Allahım ben bu safiye soyman lafını bilmiyorum. tam bomba :))

    YanıtlaSil
  3. Ne olsa yapar değil mi? Nasılsa superstar çok su kaldırır. Bir de Ayşe Arman yazısında bu aşk haberini örtülü bir şekilde doğruladı ya! Biz Türk halkı kutsal aile kavramını yok eden bu tiplere karşı sadece kafa sallayıp şak şak yapalım durum çok acı. Sizi tebrik ediyorum aile kavramını çok iyi algılayan ve bunu paylaşan bir insansınız. İyi günler dilerim. Kadriye Birden

    YanıtlaSil
  4. anlamadığım, aynı sütünde hem ihanet haberleri, okur mektupları var; hem de tepede sevimlileştirilmiş bir ajda pekka - evli adam aşkı var. paradoksal!

    YanıtlaSil
  5. zaten bir ajda bir bülent ersoy ne yapsa bişey diyemiyoruz korkuyor myuz ne:))

    YanıtlaSil
  6. bülent ersoy kendi ligine sahip bence. 18lik körpe çocuklarla ilişki yaşayanlarmı, gencecik oğullarının bu adam/kadınla beraber olmasını isteyen rezil analarmı, bir allahın kulunun çıkıpda bu ne rezalettir dememesimi, sokakta gördüğü travestiyi aşağılayıp hor görenin BE karşısında divammm diye el öpmesinimi, torunu yaşındakilerle çarpık ilişki yaşayıp sonrada dua namaz din diye ahkam kesmesimi..yani rezillikler say say bitmez...ne denli çarpık ve ikiyüzlü bir toplum olduğumuzun en fevkaladenin fevkinde örneğidir bülent ersoy.

    YanıtlaSil
  7. kimse kızmasın ve alınmasın ama bende türkleri moda ve giyim konusunda başarısız bulanlardanım.zaten bu konuda iyi olsaydık bizimde karl lagerfeld veya domenico dolce,stefano gabbana gibi ünlü modacılarımız olurdu.handi modacıları geçtim bizi ünlü moda haftalarında temsil eecek doğru dürüst mankenlerimiz bile yok...

    YanıtlaSil
  8. Nur Yerlitaş'ın Safiye S.a en şık kadın demesine hiç şaşmadım çünkü sahtecilik konusunda tarzları aynı Safiye S.nında Ankara'da Beymenden aldığı kıyafeti terzisine getirip bunu bana bir gün içinde aynısını dikiceksin yarın iade edicem dediğini terzinin kendisinden başkasına anlatırken duymuştum.Bu kadar çok kazanan insanlar ısrarla bunu yapıyosa bu işte bi görgüsüzlük var derim

    YanıtlaSil
  9. Zaten son zamanlarda Ajda ne yapsa kimse sesini çıkarmıyor bundan 2 yaz once gittiğim açıkhava konserinde Ajda önünde şarkı sözlerinin yazılı olduğu bir ekran olduğu halde defalarca şarkı sözlerini unuttu, fakat konserde en önde oturan ''çok değerli köşeyazarlarımızın'' hiçbiri konuyu yazmadı. Ayrıca bu elbise taş çatlasa 8-9 bin eurodur , ben ne şarkıcıyım ne de film yıldızı fakat bir düğün vs olduğunda bordrolu bir çalışan olarak ben bile Nur Yerlitaş'a gitmek yerine beymen'e gidiyorsam bir zahmet Ajda okdar zengin gitsin şunun gerçeğini giysin . İpek

    YanıtlaSil
  10. Bu kadin benim annanemle ayni yastadir. Yasina basina bakmadan giydigi cakma kiyafete bakiyorum ve istemedende olsa gülmekten ölüyorum. 30luk görünmek icin yapilan tüm maymunluklarin güzel bir örnegidir Süperstar Ajda.

    YanıtlaSil
  11. aslında bu insanları yadırgamamak gerekiyor.
    bir tek nur yerlitaş copypaste dikiş dikse tamam taşlayalım..
    1999-2000lerde canan yaka neyse bugün nur yerlitaş o..
    önceden assolistelerimiz canan yakanın kapısını aşındırıyorsa bugün nur yerlitaş ekmeğini yiyiyor.
    tabi arz-talep dengesinde talep tarafınada bakmak gerekiyor.
    neden sosyete nur yerlitaş giymiyor.
    enfazla yıldırım mayruk-c.abazoğlu giyerler.onlarında copypaste elbisesi yoktur.
    eee birde diktiren sanatçılar ne kadar ödeme yapmaya niyetliler???
    safiye soymanın neyworktan 100$-200$ abiye topladığını kendisi söylemişti..
    barbaros şansal birçok sanatçıdan toplu alacakları oldugunu kaçkez söyledi..
    yani ajda pekkan bu elbise için 1000li rakamlar ödediğini sanmıyorum.
    sonuç olarak müşteri portföyünde ajda'yı liste başına yazmak bile ''gönül dostluğu'' adı altında çok komik rakamlara dikildiğini düşünüyorum..
    cengiz abazoğlu ajdanın giyimini beğenmiyorum dediğinde, nuryerlitaş o kimi giydirmiş ki??
    şeklinde veryansın yapmıştı..
    sonuç olarak enfazla 1 prova ile dikilen uygun elbiseler, her konserde ayrı kıyafet giyme zorunluluğu oldukça değil cavalli çakması, nur yerlitaşın kıyafetlerinin bile çakmasını yaparlar..

    p.s: hadisenin kıyafetlerini de kız kardeşi çizip, terzisine diktiriyormuş.terzisi tatile çıkıcak diye 5 kıyafet birden sipariş etmiş..
    o yüzden birkaç kıyafeti hariç(aralarında marka olanlarda vardır) gerisi esinlenme diyorum..


    xoxo

    YanıtlaSil
  12. ben onu dinledim orda safiye soymanın yanındaydı zaten bodrumda plajdalardı orada söyledi en iyi giyinen odur diye hani o an yanında olduğu için işin içinde biraz espride vardı yani sonra nur yerlitaşa neden bukadar sallanıyorki kadın çoğu ünlüyü giydirmiş başarılı bir kadın bence.

    YanıtlaSil
  13. pelin hanım ajda yine taklitlerde sınır tanımıyor bana sorarsanız kıyafetler yetmedi şimdide klip hırsızlığı. Tv'de yakar geçerim isimli şarkının klibini görünce nasıl yani dedim buyrun kararı siz verin. http://www.youtube.com/watch?v=rJYcmq__nDM http://www.youtube.com/watch?v=thiEKB9BHKI. Ece

    YanıtlaSil
  14. evet ece bende farketmiştim :) ama hangisi özgün ve orjinal yapıyorki. herşeyimiz taklit çalma çırpma. hele bu blog işine girince daha bir iyi görmeye başladım.

    YanıtlaSil
  15. Ne güzel yazmışsınız :) Ajda Pekkan ne kadar süperstarsa Nur Yerlitaş da o kadar modacı ancak işte ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.