SEN ÇOK YAŞA KATE !!

 


Vogue 'un meşhur eylül sayısı heyecan verici. Kapakta Kate Moss, iç sayfalarda ise Kate Moss 'un düğününün bilinmeyen yönleri ve görülmemiş resimleri insanın ağzının sularını akıtacak derecede güzel..

Bu kadın normal hayatında ne kadar bizden gibi görünsede merceğin karşısına geçtiğinde bambaşka bir kimliğe bürünüyor. Onu farklı kılanda bu olsa gerek. Büyülü bir havası var. Kokain kullanır kariyeri bir gıdım etkilenmez, memeler ortada güneşlenir ilgilenmeyiz, anadan üryan pozlar verir sanat deriz, makyajsız saçı başı dağınık görünür yakıştırırız, en alalade haline bile stil sahibi deriz, gömlek gibi sevgili değiştirir özgür kız deriz..Kısacası her ünlüye nasip olmayan tuhaf bi çekiciliğe ve bitmek bilmeyen bir krediye sahiptir. Onca genç model olmasına rağmen hala verdiği tüm resimlere hayranlıkla bakarız. Tıpkı Vogue 'un eylül sayısının kapağında olduğu gibi.





Ama en güzel resimler iç sayfalarda. Özellikle üç resme takılıp kaldım. Biri arabanın arka koltuğunda yeni kocasına baktığı, biri siyah beyaz kızıyla verdiği pozu ve ağaç başında kocasıyla verdiği pozu. Bizden hangi ünlü çocuğuyla böyle bir poz verebilir diye düşünmedim değil doğrusu. Ana ve evlat arasındaki manevi bağ öylesine güzel yansıtılmış ki Mario Testino 'ya kocaman bir alkış. Her zaman hayranlık duyduğum yüz kemik yapısı, elmacık kemikleri, hafif çekik gözleri ve biçimli dudaklarıyla Kate Moss 'a bir kez daha hayran kaldım. Ama kızının parmak uçlarına dikkatinizi çekerim. Fotoşop yarım kalmış :)




Moda dünyasının prensesi evlenirse konuk listeside bir nevi MET Galası gibi olur. Christian Louboutin, Marc Jacobs, Naomi Campbell, Daphne Guinness, Stella McCartney, Philip Treacy, Carine Roitfeld, Hamish Bowles (düğünü kaleme aldı), Mario Testino (Vogue için düğünün tüm resimlerini çekti), Lara Stone, Jude Law, Paul McCartney ilk göze çarpanlar.




Herhalde bu tarz bir özel bir çalışmayı bir de Naomi Campbell evlenirse görebiliriz. Ama doğrusu bende Kate Moss kadar etki bırakırmı tartışılır.

Vogue Eylül sayısı her anlamda satın alınmayı ve koleksiyonda özel bir yere sahip olmayı hakeden bir sayı olmuş.Uzun zamandır eleştirilen Anna Wintour 'da kırılan egosu en iyi şekilde toparlanmış olmalı. Sen yine çok yaşa Kate !!

Yorumlar

  1. ne kadar doğal resimler..çok istedim benimde düğünüm böyle günlük güneşlik bir havada yemyeşil bir kırda olsun..ama haziran olması nedeni ile kapalı mekan seçtik. iyiki seçmişiz o gün deli gibi yağmur ve rüzgar vardı..bu kareleri görünce içim burkuldu sırf bu yüzden :)))

    YanıtlaSil
  2. hiç dert etme. düğünde yağmur yağması benim bildiğim bereketi temsil eder. bolluk içinde bir mutluluk dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. :):) çok teşekkürler... isteme merasimin de de fırtına vardı zaten...bayağı bereketliyim yani :) bu arada blog muhteşem...sık kullanılanlara ekledim..her sabah mutlaka geziniyorum...başarılarının devam etmesi dileğimle...

    YanıtlaSil
  4. Bunlar yüz milyarlarca dolaralık moda dünyasının kaymak tabakası işte. Güzel olmuş düğün. Görgüsüzce değil, sıcak, samimi. Tam ağustos ayı gibi. anne kızın fotoşop kurbanı fotoğrafı olmamış ama. elin eksikliği fotonun innadırıcılığını almış götürmüş.

    YanıtlaSil
  5. jude law'ı getirin bana :)

    xoxo

    YanıtlaSil
  6. naomi campell demişken o elmas olayları yuzunden kendisinden cok soğudum...

    YanıtlaSil
  7. çok haklısın benide çok rahatsız etmişti !

    YanıtlaSil
  8. seyran fotoşop yapılmış ama gördüğümüz yine aynı kate moss. herhangi inandırıcılıktan uzak bir resim yok karşımızda. hani bizde özellikle ELLE in fotoşopları gibi karşımızda bambaşka bir kadın görmüyoruz en azından :)

    YanıtlaSil
  9. sevgili pelin, alakasiz olacak ama yazacak yer bulamadigim icin bu postun altina yaziyorum. brands for less ile ilgili arastirmani merakla bekliyorum. gercekten sahte mi, yoksa markalarin brands for less icin urettigi daha dusuk kalite ve model urunler mi diye.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. offf ne kadın

    YanıtlaSil
  11. sevgili pınar-a bu konunun postu altına yorum yapabilirsin
    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/08/brands-for-less-mi-bcbg-max-azria-m.html

    hala tatildeyim. döner dönmez ilgileneceğim bu konuyla.

    YanıtlaSil
  12. Aslında haklısın ELLE"nin fotoşopları insanı bambaşka varlıklara dönüştürüyor :D hepsi birer hokka burun, badem göz, elma yanak olup çıkıyor :D Ama işte eli niye kimse düzeltmemiş çok ilginç. neticede prof. bir iş. bilerek öyle bıraktılarsa oda tuhaf. yüzüklerin efendisi"nde ki elfler gibi böyle hülyalı, ışıklı, meleksi geldiler gözüme. ama neyse güzel ve masum olmuş.

    YanıtlaSil
  13. Pelin hanim belki bu post u okuyup kapaktaki muhtesem guzellikteki elbisenin markasini merak eden bazi okuyuculariniz olabilir diye yazmak istedim elbise bir mcqueen. Sevgiler

    YanıtlaSil
  14. yazmayı unutmuşum benim hatam. teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  15. kapağı gördüğümden beri bekliyorum dergiyi , bir an önce gelse de alsak. Kate Moss neden bir numara işte bu kapaktan anlaşılıyor. Kaç yıl geçti hala o bakışlar, o enfes surat bambaşka ifadelere bürünüp bize koşa koşa Vogue aldırıyor. Top model olmak bu olsa gerek.

    YanıtlaSil
  16. Dogru Asos'taydin, e takip ediyoruz o kadar:) iyi tatiller

    YanıtlaSil
  17. Pelin hanim cesme marinada yururken aklima siz geldiniz teknenizle ciktiniz mi diye merak ettim, bende bir yelkenlim olsun soyle o ada senin bu ada benim geziyim cok isterdim benim yerimede yapin coook da mutlu olun keske fotograf falan koysaniz diye icimden gecirmiyor degilim ama bosverin nazar falan deger neyse iyi tatiller . Ece

    YanıtlaSil
  18. teşekkür ederim sevgili ece :) evet çıktık. zaten son 2 aydır istanbula 2-3 günlüğüne uğruyoruz yine açılıyoruz :) bazen biz karadan gidiyoruz tekneyi getirtiyoruz çevre koyları geziyoruz. şimdilik herşey yolunda gidiyor :) inşallah istediğine tez zamanda ulaşırsın sevgili ece.

    YanıtlaSil
  19. Oh ne guzel, iyi tatiller Pelin! Bu arada Istanbula gidiyorum haftasonu 4 gunlugune, Sedef adasina da ugramaya karar verdim tavsiyen uzerine :) YC

    YanıtlaSil
  20. sedef adasını sakın kaçırmı. yap elio ya rezervasyon al eline şarabını o doğanın güzelliğini denizin sakinleştiriciliğini doya doya yaşa cnm :)

    YanıtlaSil
  21. Ooooh aynen dedigin gibi valla! :) Tam olarak ne kadar aliyo ulasim? YC

    YanıtlaSil
  22. sedef adasına bostancı dan her saat başı var diye biliyorum. ya da geçersin büyükada ya ordan her yarım saatte bir motor var. elio 'nun kendi büyükada 'ya motor seferi oluyor. tam emin değilim ama bostancı ya bile olabilir. telefonla daha önceden bilgi alman iyi olur.

    YanıtlaSil
  23. ulaşım nerden gittiğine bağlı. ama en fazla 45 dakika sürer. büyükadadan ise olsa olsa 20-25 dakikadır.

    YanıtlaSil
  24. Tamam cok tesekkurler Pelincim :) YC

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.