TÜRK İŞİ ŞİRİNLER :)

 


Katy Perry 'nin Şirinler Galası 'nda giydiği The Blonds marka bu nefis elbiseye neredeyse hepimiz hayran kalmıştık.

Bu galadan birkaç gün sonra elbisenin benzerini Petek Dinçöz Arım Balım Peteğim programında giymişti. Tivit aleminde epey dalga konusu olmuştu ama o zamanlar ne yazık ki iyi bir resmini bulup da haberini yapamamıştım. Sağolsun bugün moda moda isimli okuyucum beni bu dertten kurtardı. Ve karşınızda Petek Dinçöz 'ün Türk işi Şirine elbisesi :)

Elbiseyi kimin diktiğini bilmiyorum. Doğrusu bilmesem daha iyi olur :) Çünkü bilirsem bu müthiş(!) terziye nerede ikonik masmavi surat, nerede ikonik sarı saçlar nerede ikonik beyaz beresi diye avazım çıktığı kadar bağırasım gelirdi :)

Yorumlar

  1. oha inanamadım şoktayım resmen:D Yuh diyorum. http://wayoutmonster.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. ahh keşke bunu görmemiş olsaydım, neden bizden orjinal işler çıkmıyor çok yazık!!

    YanıtlaSil
  3. rezillik ve komedi bunları kim hangi akla hizmet giydiriyor...hadi onu geçtim bunlar üzerine giydiklerine hiç bakmıyorlar mı?

    YanıtlaSil
  4. münasip olan yerimle güldüm desem yeridir :)

    YanıtlaSil
  5. iyiki bu kadar yetenekli bir terzi seçmiş.. the blonds un güzelim elbisesini peteğin üstünde görmek istemezdim doğrusu!

    YanıtlaSil
  6. ay çok güldüm hiç şaşırmadım açıkçası :D

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Miami den mi ? Valla hic inanmadim kusura bakmasin :) galadan ancak 4-5 gun sonra giydi. Bence arkasinda bir Turk olmali bu sahaserin de pek oyle ovunululecek birsey olmadigindan yanlis bilgi vermistir :)

    YanıtlaSil
  9. sevgili Pınar yorumunu silmek zorunda kaldım çünkü malum blogun adını yazmışın. istemiyorum burda taklitçilerin adını. rica ederim yorumunu tekrar yazarmısın ?

    YanıtlaSil
  10. AH pelincim özür dilerim ve haklısın hayatım.Şirine hasta olmuş rengi ruhsarı atmış:))Yazık şirineye vallahi üzüldüm yüzünde fer yok:)) şirineciğim dile gelse neler derdi neler hele marka görseydi ağlardı herhalde taklitçiliği bile becemiyoruz herşeyimiz pek mükemmel ya şirinemizde şahane olmuş:)))Böyle emek hırsızlarına çok kızıyorum ya yapmayın kardeşim dümdüz beyaz elbise tasarla aklına birşey gelmiyorsa böylesi cidden komik:) hemde traji komik!!! sebi seviyorumm pelin:))))

    YanıtlaSil
  11. lsalğpalğpasğl çok koptumm süper yaa ne kadar da yaratıcıyızz:)

    YanıtlaSil
  12. arkadaslar programı izledim miamiden aldık demedi amerikada gorduk esinlendik biraz dedi :) biraz esinlenmiş ama!!!büyük ihtimal o markayı mağazada gorup resmını cekti ve gelip terziye diktirdi tabi o terzi ortalarda ben moda tasarımcısıyım diye geziyordur

    YanıtlaSil
  13. sevgili Pınar çok şekersin :) duygularımız karşılıklı çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  14. evet programı bende izledim, miamiden aldık falan demedi, görüp beğendiğini ve benzerni hazırlattığını söyledi

    YanıtlaSil
  15. petek dinçöz ne beklenirki başka:D

    YanıtlaSil
  16. son günlerde bende bu programa göz atıyorum bayıldığımdan değilde acaba bu sefer hangi tasarımcının kıyafetinin çakmasını yaptırdı diye bakıyorum...geçen hafta da dolce&gabbana tasarımı olan yıldız desenli ve pullu elbise giymişti yani çakmasını :)

    YanıtlaSil
  17. işte ben yaklasık 10 gün önce bu durumu trajikomik bulup, isyan edip twitter a yazdığımda bana kendisine daha cok yakıstığı ve ramazan olduğu için eteğin dizaltı olduğu konusunda tweet geldi:)) haha dedim sadece :)

    YanıtlaSil
  18. Bu kızı katy"i temmuz 2009"du sanırım, Fenerbahçe true blue"da izlemek zorunda kalmıştım. zorunda kalmıştım diyorum bizim küçük şirinleri konserine götürmüştüm. Hakkıda da hiç bir fikrim yoktu. konsere gelen büyüklerin neredeyse tamamının yoktu sanırım. Herkes çocuğunu getirmişti. hatta yan masa komşum Defne samyeli"ydi. Çocuklarını getirmişti. kadınlar aramızda sohpet etmiştik sıkıntıdan. Geçen kısacık sürede kadın inanılmaz ünlendi ve hakkını yemeyeyim V. Secret"in defilesinde canlı söylediği şarkısını arabamda çok dinliyorum. Büyüdü yani gerçekten. Petek içinse; konuşmaya bile gerek yok :D Sonuç Katy çok şirin, petek 90 lardan fırlamış Tepecik kızı . ya da istanbul"da Sulukule. Çiçekçi güzel kızlara benzemiş bu haliyle.

    YanıtlaSil
  19. sanırım petek elbisenin bizim beğendiğimiz yönlerden farklı yönlerini beğenmiş..

    ben o etek kesimine bayılmıştım şahsen..bir de bahsettiğin gibi masmavi surat ve ışıltılı sarı saçlar...

    YanıtlaSil
  20. aayy
    solmuş onun üstündeki şirine:))

    YanıtlaSil
  21. sashka<gxzsk hiç gülüceim yoktu yaa

    YanıtlaSil
  22. seyran ben katy perry 'nin istanbul'a geldiğini bilmiyordum. bu bilgi için teşekkürler. :)

    sunas_schminktisch ben görmedim o tasarımı. ahhh nasıl kaçırmışım :) du bakayım belki sevgili okuyucum o resmide bana bulabilir.

    YanıtlaSil
  23. sevgili dila lütfen mail yoluyla haberleşelim. konu dışına çıkmak istemiyorum.
    lütfen bana özel sorusu olan mail yoluyla ulaşsın. post altına gelen konuyla ilgisi olmayan mesajları bundan sonra yayınlamayacağım.

    YanıtlaSil
  24. eski televole güzeli:) ancak durum bu kadar olabilir zaten.

    YanıtlaSil
  25. bu elbiseyi Sevil Erhan Haute Couture dikmiş bilginize sunarım :)

    YanıtlaSil
  26. Sevil Erhan haute couturenin anlamını biliyormu şüphelendim pelincimm:))))

    YanıtlaSil
  27. ayyh şirinler zehirlenmiş sanırım
    sararmıs solmus

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.