BEGÜM ŞEN Yapmış Yine Yapacağını :)

Her sezon belli başlı favori aksesuarlarım olur. Ya bir ayakkabı ya bir clutch. Ve her seferinde de Begüm Şen benden hızlı davranır. Kural yine değişmedi :) Dün gece ki FNO 'da ölüp bittiğim Louis Vuitton'un Fetish koleksiyondan yağmur çizmeleri ve yine Louis Vuitton 'dan Lockit PM Devotion Clutch ile görüyorsunuz.




Açıkçası portföy benim tarzım değil. LV monogramdan iyice sıkıldım. Sadece değişik olanlar ilgimi çekiyor. Mesela Sarah Jessica Parker 'ın 'Lockit' modeli gibi.

Bu kelepçeli portföyün altın renkli olanını daha geçtiğimiz hafta içinde Angelina Jolie de görmüştük. Altın renkli olanını beğendim. Kelepçeyi isterseniz çıkartabilirsiniz.

Bu portföylerin fiyatı derisine göre 2400 ile 3000 dolar arası değişiyor. Ha şayet canınız manasızca para harcamak istiyorsa o zaman timsah derili olanını tavsiye ederim. Sadece 15 bin dolarcık :)


Share


Yorumlar

  1. o kıyafete o clutch olmuş muu?yazık olmuş bence yaaa clutch'a:)
    elbise çok kötü değil mi?bari belini kalın kemerle hareketlendirseydi,yanlış mıyım?tabii başka bir clutch ile ...
    tanımadığım için saygısızlık etmek istemiyorum,sadece fikirlerimi yazdım...

    http://fashionozge.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. yok yok kesinlikle haklısın ben de hiç beğenmedim ama konumun bakış açısı farklı o yüzden ele almadım bunu hiç.

    YanıtlaSil
  3. aksesuarlar harika ama bütünlük sıfır !

    YanıtlaSil
  4. monogram-dan bende sikildim ama gold modeli cok guzel)

    YanıtlaSil
  5. Siyah ve yesili almak sorun degil. Belli basli musteriler icin getiriyorlar. Sorun bordosunu almakta sekerim :) beyaz zaten hicbir yerde yok sadece defilede sergilendi. Ben bordomu aldim sadece tr sinirlarina girmesini bekliyorum. O da gelecek ay artik :)

    YanıtlaSil
  6. begum sen cok guzel bir kadin. ayni zamanda cok tatli dilli ve sempatik. spor giyimi herzaman cok hosuma gidiyor, pek cogundan daha farkli.
    yalniz kendisine kisa sac daha cok yakisiyor. bir de cok guzel olmasina ragmen fotojenik degil, resimlerde pek iyi cikmiyor, kendisini gorenler ne hos demekten kendisini alamaz bence.

    YanıtlaSil
  7. Yalnız her mevsim geçişlerinde olduğu gibi çizme sezonu erkenden açılmış.Yazın son sıcakları devam ederken insnalarda hem çizme hem de yazlık açık ayakkabıları göreceğimiz dönem başlamıştır:-))
    Clutch'u daha öncede beğenmiştim.

    Sanırım Begüm hn. hani LV çantalar her kıyafete, herşeye uyar mantığıyla bu clucth'ı kullandı.Ama Özgenin dediği gibi o kıyafetle bu clutch olmamış işte.

    YanıtlaSil
  8. ben yorum yazıyorum ama yok sen mi yayınlamıyosun yoksa başka bişey mi bazen spam a düşer bii bakar mısın acaba :S

    YanıtlaSil
  9. Hic olurmu bugun 2 yorum yapmisin yayinlamisim cnm :)

    YanıtlaSil
  10. Evet pinar-a'nin dedigi gibi boylu poslu sahane bir kadin. Macka da oturdugum zaman neredeyse hergun midpoint e gelirdi. Valla bir girisiyle yeminle tum kafalar cevrilir o denli havalu ve endamli bir hatun. Lakin dedigin gibi fotojenik degil. Bu kadarcikda kusur olsun yahu :))

    YanıtlaSil
  11. Ben portföyleri severim LV'nin bu kelepçeli modellerini de sevdim ama bizim Türk magazininin uçsuuuuuuz bucaksııııııız moda bilgisi Abgelina Jolie'nin altın renkli LV'sinin 24 ayar altından yapıldığı ve koluna da çalınmasın diye kelepçelediğini yazmışlar a be hiç mi LV defilesi görmedin hiç mi Vogue aksesuara bakmassın...

    YanıtlaSil
  12. :D nereye yorum yaptığını unutup başka posttun altına yazana emel denir saygılarımla ve aynı zamanda da kusura bakma nolur kafa kalmadı bende...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.