BU FETİŞ BOTLARI İSTİYORUMMM !!

2011-12 Sonbahar-Kış sezonu alışveriş listemi zaman buldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Ama araya öyle bir sevda girdi ki tüm metabolizmamı altüst etti diyebilirim. Sözünü ettiğim bebişler resimde gördüğünüz Louis Vuitton 'ın sonbahar fetiş serisinden. Sadece bordo olanına vuruldum. Kauçuktan yapılma bu botları yaklaşık 1 aydır gözüme kestirmiştim. O yüzden ara ara Louis Vuitton İstinye Park 'ı telefonlarımla usandırıyordum :) Geldi mi gelecek mi ne zaman gelecek sor babam sor..Allah için tüm çalışanlar çok nazik. Bıkmadan usanmadan asab bozucu sorularıma cevap verdiler.



En nihayet bu haftasonu gelecekler sözünü duyduktan sonra büyük ihtimal artık gelmiştir diye cumartesi dooooğruca LV uçuş moduna geçiverdim. Ve tam bir hayalkırıklığı !! 'Pelin hanım üzgünüz ama bu botlar henüz gelmedi ve gelip gelmeyecekleride belli değil' !! Ne bu şakamı ?!! Ayakkabı bölümünden sorumlu müdür hala Paris 'de görüşmedeymiş ve gelse bile ancak ya siyah ya da petrol yeşili olan gelirmiş !!

Eh düşen suratımı tahmin edersiniz artık !! Elma şekeri elinden alınmış 7 yaşındaki bir kız çocuğuydum sanki. Nasıl bir kasvet kapladı içimi anlatamam. Halbuki ne hayallerim vardı. Kafamda binbir tane kombinasyon uydurmuştum. Kalem eteklerimin altına, trençkotlarımın altına nasıl da yakışacaktı bu cicişler..

Demem odur ki berbat bir haftasonu geçirdim dostlarım. Ama demokraside çareler tükenmezmiş. İnsanın yurt dışında yaşayan sürüyle dostu olması inanın çok büyük bir şans. Derhal Paris arkadaş şubesiyle irtibata geçildi ve sipariş verildi. İşin tuhafı LV Paris 'de de henüz bordo olanı satışa çıkmamış.

Ama ben kolay kolay pes etmem. Pusuya yatmış bekliyorum ve Türkiye LV Ayakkabıdan Sorumlu Müdürün belalısı olma yolunda hızla ilerliyorum :)



Hazır söz ayakkabılardan ve LV 'den açılmışken eklemem gerekir ki bu sezonun LV modellerine bayıldım. Tek ve 3 ince bantlı ayakkabılar ayakta olağanüstü duruyor. Hakkımı botlara ayırmıştım ama her an lanet bir şeytan beni dürtebilir :)

Meraklısı için ekleyim. Botların fiyatı yaklaşık 1.500 TL.


Share


Yorumlar

  1. botlar çok güzel umarım yakın zamanda kavuşursun papilerine ama ben tek bantlı kırmızı ve üç bantlı beyaz ayakkabıya vuruldum.

    YanıtlaSil
  2. evet inan resimlerde göründüklerinden çok daha güzeller. ve şaşılası derecede rahatlar.

    YanıtlaSil
  3. ince & 3 bantlı ayakkabılar çok güzelmiş. botları da beğendim, sadece benim tarzım değil, yakışana yakışır ama :) umarım botuna kavuşursun, belki bize bi kombin fotoğrafı falan da yollarsın? :)

    YanıtlaSil
  4. nostaljik duruyor fakat şahaneler.LV ye başbelası olmanın neticesine ulaşırsın ve ayağında paralanır bu botlar inşallah:)

    merakımı maruz gör:Çalışıp çalışmadığını merak ettim pelin?çalışıyorsan özel sektörde misin?bu botlar nerde giyilecekler yani sözün özü:)

    Not:ben 3 bantlı beyaz ayakkabılara vuruldum.önce onları almak ister sonra lanet şeytanın botlar için dürtmesini beklerdim:)
    sevgiler
    nur

    YanıtlaSil
  5. bordosunu ben de çok beğendim aynı şekilde ayakkabıları da. ilk gördüğüm andan beri bunlar türkiye'ye gelmez kesin :( demiştim. dünya'da da en hızlı tükenecekler listesinde baştalar bence. ne kötü!

    YanıtlaSil
  6. güzel temnnileriniz için çok teşekkür ederim :)
    bu zamana kadar kombin foto eklemedim bundan sonrada zor gibi what's next :)
    nur inşallahhh :) rica ederim ne demek tabi söyliyim. gerçi daha önce belrtmiştim tekrar edeyim. özel sektördeyim ve kendi işimi yapıyorum. bir nevi aile şirketi desekde olur. ve ben bu botlarla ofiste salım salım salınırım. hem sesde yapmaz kimseyi rahatsız etmem :)
    şimdi sizin beğenileriniz sonrası şu 3 bantlılara kendimi daha bir yakın gbi hissediverir oldum :)

    YanıtlaSil
  7. Yaşadığın duyguyu çok iyi anlıyorum ve umarım en kısa zamanda bu güzel botlara kavuşursun diyorum:)Sakın şeytan seni dürtmesin bunlardan vazgeçme:)

    YanıtlaSil
  8. aslinda botlarin antrasit rengi de hos olurdu, niye yapmamislar ki! dun harper's b.da da reklamini gordum, ayni seyi dusundum. sana botlarinla mutluluk diliyorum:) hamile oldugum icin bu kis babet ve duz botlarla gececek benim icin:)

    YanıtlaSil
  9. bu ayakkabıdan gerçekten sakın vazgeçme !! muhteşem gözüküyor :))

    www.curcunam.net

    YanıtlaSil
  10. off ben de lv 3 bantlı ayakkabılar abayılıyourm onlar ne kadar biliyosan yazaiblirmisin teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  11. Pelin, bende bir kac haftadir bu botlarin pesindeyim :) Ben krem rengine asik oldum ama malesef ogrendim ki krem rengi Amerika'da satisa sunulmucakmis :( Burda fiyati $1000 , o yuzden 1500 TL demene sasirdim. Ben boydan biraz supheliyim. Diz alti graip bir boy. bacaklar uzun ve incecik olmayinca nasil durur diye dusunuyorum. Sen alinca lutfen bir resim cekip goster :)

    YanıtlaSil
  12. goncanınsepeti ne yazıkki sormadım fiyatını sadece denedim o kadar.

    elle 1000 dolarmı ? valla LV 'nin söylediği buydu bana. hatta tam olarak 1.470 lira dedilerde ben yuvarladım 1.500 diye. aradaki 250 lira enteresan gerçekten.

    boyu ideal bence. ben midi boy kalem etek çok giyerim. o yüzden sorun olmayacaktır. ayrıca akerdeon eteklerlede güzel yakışır. buna birtek pantalon giyilmez. pantalonla alalade bir bota dönüşür çünkü.

    YanıtlaSil
  13. Evet Pelin $1040 dolar ustunede vergisi var tabi. Sasirdim ben de cunku Amerikadaki fiyatlar genelde en dusuk olanidir. Bugun Londrayi aradim krem rengi Ingilterede de yokmus. Fransadaki arkadasina bir sorabilirsen krem rengi orda var mi diye cok sevinirim Pelin.

    YanıtlaSil
  14. yavrum yakışır sana.İnş.tez zamanda eline ulaşır ve güzel günelrde giyersin.sevgiler....

    YanıtlaSil
  15. ben paris deki arkadaşıma ne kadardır diye sormadım açıkçası. birde ona sorayım bakim ne kadarmış paris 'de. ama o tax free de kullanacak bana daha ucuza gelecektir.
    hemen aradım rengini sorsun diye ama cvp vermiyor. bana yarın geri döner sorar sana bildiririm cnm.
    yalnız birşey diyicam ben bu botun kremini görmedim. beyazı var ama kremini görmedim. beyazda bildiğin bembeyaz ona göre altını çiziyim bunun. ya da krem varda benmi bilmiyorum nedir :)

    YanıtlaSil
  16. papişim cnm benim teşekkür ederim tez zamanda kavuşuruz inşallah :) her papişim ve çantam sevgili gibi resmen.

    YanıtlaSil
  17. Merhabaa :) ben fazılhan bir süresir blogunu takip ediyorum ama google hesabı almamıştım artık yeter dedim yorum yazmak istiyorum ben 14 yaşında bir oğlan çocuğuyum moda benim için her şey ve seni çok taktir ediyorum ve seviyorum (Anna Wintour ( ki benim idolümdür kendisi) ve Karl lagerfeld'e biraz daha sıcak baksan bi de )yani bu konudan çok anlıyorsun ve her sezon en az 5-6 tane mükemmel şeyler alıyorsun neyse kısaca artık hep burdayım :D neyse bu gönderiye geçelim her ne kadar sonbahar / kış sezonunu tam anlamıyla daha kavrayamamış olsam da bence de LV ayakkabı ve çanta konusunda çok iyi iş çıkarmış bu sezon ama botların olduğu kadar kurdeleleriyle stilettolarda çok hoşuma gitti tabiki botlar marc jacobs'un bu sezon için seçtiği fetişliğe daha çok vurgu yapıyor :D neyse ben hep burdayım artık :)

    YanıtlaSil
  18. fazılhan merhaba ve hoşgeldin. ne iyi ettin artık yorum yapmaya karar verdin. mümkün olsa da her okuyucum böyle katılımcı olsa. sonuçta hepimizin ortak tek olgusu modaya olan aşkımız. farklı seslerin ve zevklerin paylaşılması müthiş keyif verici. teşekkür ederim sana fikrini sunduğun için. yaşına çok şaşırdığımı söylesem umarım kırmam seni. 14 yaşında modaya bu denli aşık olman çok şaşırttı beni. ve aynı zamanda da bayıldım. bu kadar erken yaşta bence bu merakını akademik olarak değerlendir derim. ahhh ahhh ben senin yaşında olacaktım var ya kesin tasarımcı olurdum. boşa gitti yıllarım ama hiç olmazsa blogum sayesinde işin ucundan kıyısından tutuyorum :)
    ama ben Karl 'ı çok severim. acaba aksini düşündürtten ne oldu sana merak ettim doğrusu.
    tekrar hoşgeldin aramıza :)

    YanıtlaSil
  19. Ben de Eylül degilerinde görüp çok beğenmiştim bu botları. Yajın zamanda yurtdışına gideceğim, oradan bakacağım.

    İstanbuldaki LV'larda ne yazık ki aradığım, beklediğim bir ürünü bulamadım.

    En başarılı LV alışverişlerini hep Barcelona'dan yapabildim. HEm burada tax oranı daha yüksek, hem de Paris ve Roma gibi dükkanlarında uzun süre kalabalıktan müşteritemsilcisi beklemek zorunda kalmıyorsunuz.

    Fetish botların fiyatı 650 euro. Kendi sitesinden bazı ürnlerin online satışı yapılıyor ama bu botların online satışı yok ne yazık ki.

    YanıtlaSil
  20. Hoşbulduk :) ben de akademik olarak kendimi geliştirip moda yazarı olmak istiyorum (Babam modaya hiç sıcak bakmıyor ama ben hayatım boyunca bu işle meşgul olmak istiyorum) bence sen gerçekten yeteneklisin geç kaldığını düşünsen de blogun gerçekten çok iyi ve bizim Vogue Türkiye de Amerikan Vogue'u gibi sitesinde blog yayınlasa kesinlikle 1 numaralı aday sensin :D Ve Karl konusunda Haute Couture şovları hakkında sanki pek hoşuna gitmiyor gibi gelmişti ama neyse boş verelim şimdi o meseleyi :D benim diğer gönderilere yorum yapmam lazım :)

    YanıtlaSil
  21. güzel iltifatlar için çok teşekkür ederim :) benim bildiğim tr vogue sitesinde de blog var. belki faketmemişindir diye söylüyorum.
    hayır hayır kesinlike chanel 2i çok severim ve her defilesinide genelde konu ederim.

    YanıtlaSil
  22. evet varmış :D ama pek kullanılan bişi değilmiş herhalde zaten tr Vogue da sadece en iyiler gündem ve bugün ne giydim'e bakıyorum :D kalanı american :) neyse yanlış anlamış Chanel konusunu utandım :/ Asıl ben daha bu ayki Vogue'u alamadım (evimiz şehir dışında bir sitede) şehire inip almam lazım acilen :S :)

    YanıtlaSil
  23. bencede acilen edinmelisin dolu dolu bir vogue bu ay :)

    YanıtlaSil
  24. Pelin botlar harika inşallah en kısa sürede kavuşursun. Bu arada ben de iş için hemen hemen her ay Paris ve Madrid'e gidiyorum. Bu ara en düşük LV fiyatları ekonomik kriz sebebiyle İspanya'da. Paris'e göre 40-50 EUR daha ucuz oluyor aklınızda olsun. Kar kardır :)

    YanıtlaSil
  25. angel bilgi için çok teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  26. bende lv'nin kıyafetlerinin artıktürkiye'de satışa sunulmasını istiyorum nişantaşı mağazasında sadece 2-3 parça bir şeyler getiriyorlar okadar. Geçen sezonda önünde devasa kurdele olan lv ayakkabılardan turkıyede bulabılmek ıcın canım çıkmıştı sonunda istinye park'a numune gibi bir tane geldide alabıldım. Pelin Hanım siz aramaya devam edin baskılar sonucunda paris'ten getirdikleri oluyor istediğiniz şeyleri

    YanıtlaSil
  27. bak şimdi tüm yorumları okudum ve şunu söylüyorum pelin o ayakkabıları alır bize göstermezsen bak dağıtırım bu blogu :D şaka bi yana ilk gördüğüm andan beri kendileriyle aşk yaşamama rağmen benim için ulaşılmaz bi parça kendisi ama genede onlara bakmak bile benim için mutluluk büyük mutluluk...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.