EMMY ÖDÜLLERİ - Şıklar ve Rüküşler

Emmy Televizyon Ödülleri sabaha karşı sahiplerini buldu. Aslında oturup seyretmeye niyetliydim ama en sonunda uykum ağır bastı :) Açıkçası uyuduğum iyi olmuş çünkü kırmızı halıda heyecanlandıran ya da nefesimi kesen hiçbir ünlü olmadı. Açıkçası biz bloggerlar gitmiş olsaydık yeminle moda otoriterleri hangimizi en şık seçeceklerine karar veremezdi. Ha bu arada sabah tonlarca mail aldığımı gördüm. Hepiniz benden kırmızı halıda çektirdiğim bir fotoğraf istemişsiniz :) Canlarım ciğerlerim. Ben Los Angeles 'da değilim. Emmy 'ye de gitmedim. Yazımın konusu ŞAYET gitseydim ne giyerdim idi. Yazım tamamen hayali bir kurgu !! O denli inandırıcı yazmış olmama sevindim ve inanmış olmanıza da şaşırdım :)

Gelelim gerçekten davetli olanlara :)



Gecede kırmızı renk hakimiyeti vardı. Ama ben içlerinden hoşuma giden ve gerçekten konu edilmeye değer isimleri seçtim. Hepsini yazsam yüzlerce resim eklemem gerekir ki kıyafetler bu kadar uğraşmaya değmez açıkçası. Bu hakkımı Oscar ve Altın Küre 'ye saklıyorum.

Kate Winslet en nihayetinde vücut hatlarını iyice belli eden ama absürt durmayan bir kıyafet seçebilmiş. Kırmızı Elie Saab elbise çok yakışmış. Saçları, aksesuarları ve makyajıyla herşeyi dört dörtlük.

Vampire Diaries dizisinden Nina Dobrev 'in kırmızı Donna Karan elbisesi son derece iddialı. Ve bu iddialı elbiseyi kaldıracak vücut hatlarına sahip. Salaş bir topuzla çok daha iyi görünebilirdi ama açık saçlar da fena durmamış. Aksesuarlarını beğendim.

Zooey Deschanel 'in Monique Lhuillier imzalı pembe ve kırmızı kuşaklı elbisesi çok hoş. Kıyafete uygun saç ve makyaj son derece başarılı. Gecede en beğendiğim şıklık oldu.

Sofia Vergara 'nın Vera Wang elbisesinin rengi muazzam. Esmer teniyle renk harika bir uyum içinde. Yeşil taşlı sallantılı küpeler güzel bir seçim olmuş ama altın renkli bilekliğiyle uyumu yakalayamamış. Yine de genel görünümü gayet hoş.

Lea Michele 'ın kırmızı Marchesa elbisesi güzel. Derin bir sırt dekoltesine sahip elbiseyi olması gerektiği gibi taşımış.



Elizabeth Moss 'in Marchesa elbsiesi çok şık. Kolda devam eden işlemelere bayıldım. Güzel bir saç ve makyajla harika görünüyor. Aksesuarları da çok hoşuma gitti.

Cat Deeley beni kırmızı halıda hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmayan ender isimlerden. Bu sefer Monique Lhuillier seçmiş. Çok güzel görünüyor. Saçlarını açık bırakmış ve çok yakışmış. Tek sorunum pek fena clutch seçimi. Oldumu be Cat'ciğim ?!

Julianna Margulies Armani Privé giymiş. Nedense beni heyecanladırmayan yegane markadır. Armani giyene wowwww dediğimi hatırlamam. Evet şık ama o kadar. Gerisi yok !

Christina Hendricks 'in ten renginin hastasıyım. Çok severim böyle pembe beyaz teni. Johanna Johansson 'dan pırıltılı bir elbise seçmiş. Bu ten rengiyle taşınması çok zor bir renk. Ama beğendim. Keşke şu memelerini insanın gözüne bu kadar sokmasa. Saçının rengi, makyajı ve aksesuarları gayet hoş.

Julia Stiles 'ın leylak renkli Georges Hobeika marka elbisesi çok yakışmış. Ama leylak renk dendimi aklıma hala Mila Kunis 'in Elie Saab 'ı geliyor. O yüzden bir sürelik ünlülerin bu renge sırtlarını dönmesi gerekiyor.

Ayrıca gördüğüm kadarıyla straples elbiselerle kullanılan tek bir tarafa toplanmış açık saçlar ünlüler arasında pek bir moda. Ya da aynı kuaförden çıkmalar. Bir türlü sevemediğim ve ısınamadığım bir saç stildir.



Gecenin siyah renk severleri. Kelly Osbourne çok hoş bir J.Mendel seçmiş. Çok hoş görünüyor. Tek sorun o çirkin ötesi dövmeleri.

Gwyneth Paltrow mükemmel bir Emilio Pucci seçmiş. Elbisenin göbek dekoltesine eklenen tül detayı sevmedim. Ama bunun dışında kesim ve işçilik harika. Törene geliş resmini gördüğümde eh işte demiştim ama sahnede ki resmi şahane. Saçlar, makyaj herşey dört dörtlük.

Emily Blunt da Elie Saab seçenlerden. Gecenin kusursuz şıklarından.

İşte teninin beyazlığına hayran olduğum bir isim daha. Evan Rachel Wood. Geceye siyah bir Elie Saab ile katılmış. Elie Saab elbiselere lafım yok hepsi birbirinden güzel ama bu kadar çok seçilmiş olması bir yerden sonra insanı feci şekilde sıkmaya başlıyor.



Cobie Smulders 'ın mavi Alberta Ferreti elbisesi çok hoş. Ki biliyorsunuz benim mavi renkle sorunum vardır. Ama bu elbise şahane görünüyor. Saçlarının kesimine bayıldım. Masmavi gözleri ve kusursuz hatlardaki yüzüyle bence gecenin en güzel kadını. Aksesuarları, makyajı herşey kusursuz.

Katie Holmes 'un Calvin Klein elbisesinin rengine bayıldım. Renk ve kesim Katie 'ye çok yakışmış. Ama sanki göğüs kısmında biraz potluk var gibi. İncecik kemer çok zarif bir hava katmış. Görünümündeki tek sorun kuş yuvası saçları. Hayatımda gördüğüm en berbat topuz modeli.

Claire Danes gece için pırıl pırıl ışıl ışıl bir Oscar de la Renta seçmiş. Ve olması gerektiği gibi minimum aksesuar kullanmış. Saçları ve makyajıyla elbisenin gösterişli havasına uyum sağlamış. Beğendim.

Gördüğünüz gibi süper ötesi bir elbise yok. Ama giyen herkes şık ve alımlı. Aslında önemli olan da bu olsa gerek :)


Share


Yorumlar

  1. genel olrak bütün yorumlarına katılıyorum Gwyneth Paltrow'un kıyafetini bende çok beğendim ama bu ödül töreni için doğru bir seçim olmadığını düşünüyorum grammy yada mtv ödüllerine daha çok yakışacak bir elbise

    YanıtlaSil
  2. Hadi ama, Gywneth'in pırtlayan midesini beğenmiş olamazsın..

    http://alisverisdanismani.blogspot.com/2011/09/63-emmy-odul-toreni.html

    YanıtlaSil
  3. alışveriş danışmanı benim baktığım resimlerde pırtlayan birşey görmediğimden hiç gözüme batmadı doğrusu :)

    yağmur evet haklısın bu gece için uygun görünmeyebilir ama en azından değişik bir seçim yapmış ve güzel taşımış :))

    YanıtlaSil
  4. Kırmızı giyinen hepsine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. en çok hoşuma giden şey oldu yine. Sabah ben de aynı konu ve aynı insanlarla ilgili bir yazı yazdım. Bazı konularda nasıl da farklı düşünüyoruz nedense hoşuma gitti bu durum :)

    YanıtlaSil
  6. bence en şık emily blunt olmuş elbise üstünde cok guzel duruyor.

    YanıtlaSil
  7. kurnazlı bu kadarmı farklı düşünürüz hayret ettim ve çok hoşuma gitti benimde :) haberin harika olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Pelin, yorumlarin cok hos. Gercekten bu Emmy'nin biraz gosterisi azdi galiba. Ben Cat Deeley'ye bayildim. Zaten o sahane İngiliz aksanina ve civil civil nesesine de bayiliyorum. İkinci favorim G. Paltrow oldu. Elbiseye cikin kadina da gobekli diyenlere itirazim var. Aksine ben butun fotograflarda harika kasli bir karin goruyorum.Elbisenin isciligi de mukemmel.
    Sofia Vergara'nin Latin kivrimlariyla kirmizi elbisesini cok yakistirdim. Kendisini de Modern Family ile cok sevdigim icin objektif olsmiyorum:))
    Katie Holmes konusunda sana katiliyorum. Calvin Klein'in elbiselerinin yaka ve sirt detaylarni hep sevmisimdir. Cok sade ama her zaman etkileyicidir benim icin.
    Sevgiler,

    Cagla

    YanıtlaSil
  9. Katie Holmes'un elbisesi güzel ama çok sade ve özensiz kaçmış sanki böyle bir gece için. Saçı ise benim ders çalışırken aynaya bakmadan yaptığım topuzlara benziyor.Saçına da o kadar özenmiş yani :).Suri bile daha zevkli :)

    Ya bi de bu kadın nasıl Victoria Beckham ile yakın arkadaş olabilir. Keşke Victoria bi el atsa arkadaşına.

    Gwyneth Paltrow sanki hep aynı tipteki elbiselerden sıkılmış da değişik birşey denemiş gibi geldi. Ben beğendim.

    Bijouxbeat

    YanıtlaSil
  10. Gwyneth Paltrow-elbisesi en chok begendigim ama keshke o dekolte olmasaydi,Elie Saab-in kirmizi halida en basharili isim olduguna subhem yok ama bu kadar chok olunca insan bikiyor.Armani de benim en sevmedigimm marka diye bilirim hic bir kolleksiyonunu begenmiyorum. tum fikirlerine katiliyorum chok zevkle okuduM))

    YanıtlaSil
  11. yapılıcak çok yorum galiba ama ben es geçip Christina Hendricks in ten rengine gelmek istiyorum çünkü pelin aynı durumdayım ve ne yazıkki hiç te öyle güzle bi ten rengi değil bi kere saç rengine acayip iyi karar vermen gerekir yoksa ölü gibi gözükürsün makyajsız keza gene öylesindir güneş probleminden bahsetmiyorum bile bugüne kadar 10 yakın saç rengi denedim ama hala istediğim gibi değil senin emmy ödüllerindeki jessica alba renginde saçım ama gene içime sinmedi bi yardım et lütfen ya kızıl sevmem bide böyle çok büyük renkler olmuyo bende şöyle güzel bi sarı bulup boyatıyım dedim yok onuda tutturamadım napıcam ben :((

    YanıtlaSil
  12. ben bayılırım beyaz/pembe ten rengine :) keşke öyle bir tenim olsaymış. benimkide beyaz ama buğdaya dönük mümkün olsada MJ gibi açabilsem tenimi :)
    göz rengini bilmiyorum ama genelde bu tene ben kzıılın her tonunu çok yakıştırırım. kzııl sevmiyorsan sana bu konuda tavsiye edebileceğim en yetkili merca Tuturella 'nın ta kendisidir canım. gir bloguna sor sorunu inan benden çok daha yardımcı olacaktır. bu konularda obsesif bir takıntısı var çünkü :)

    YanıtlaSil
  13. katie holmes çok güzel olmuş...topuz garip ama olsun

    YanıtlaSil
  14. Pelincim benim favorim burada yok :) Drew Barrymore'un giydiği Givenchy Haute Couture'a bayıldıMMM. Cate Blanchett'in Oscar'daki mükemmel elbisesinden sonra başka bi hatun Givency'i iyi taşıyamaz diyodum ama Drew beni haksız çıkardı :) Diğer elbise de yeni Charlie's Angels'daki esmer kızımızın giydiği Dior (kızı tanımıyorum maalesef). :)) İkisine de bi bak derim. Katie Holmes'un elbisesini hiç sevmedim. Askıların kesimi mi desem,kolların aşırı girikliği mi bilemedim göğüsleri feci sarkık duruyor. Son olarak da geçen Emmy'den beri şaşırıyorum bu Clarie Danes'e ne oldu?!? En son bıraktığımda yüzü böyleydi: http://www.celebritylatest.com/wp-content/uploads/shows/claire_danes_pratt_fashion_show_1.jpg Tamamen değişmiş kadın. İşin özü ben bu sene Emmy modasını çok da beğenemedim. Yazdıklarım dışında benim için akılda kalıcı birşey yok. Kısmet Golden Globe ve Oscar'a inşallah :))

    YanıtlaSil
  15. evet bende dün gördüm ama bir kere haberi yapmış oldum artık :) drew b'un elbisesinde bende bayıldım ama diğer dediğini pek beğenmedim ben. haklısın çok çarpıcı elbiseler yok darısı önümüzdeki törenlere :)

    YanıtlaSil
  16. Gwyneth favorim, keşke bende de olsa böyle bir emilio pucci ;)

    YanıtlaSil
  17. İzlerdim ama okulların başladığı gün olması gibi bi kazığı yedim...Kate Winslet'le başlayalım pek bağenmedim hiç iddiasız ama en azından vücudunda absürt durmamış...Nina Dobrev güzel ama ben o Donna Karan'a pek tutulmadım..Zoey Deschanel iki kelime Dehşet Güzel <3...Sofia Vergara'yı beğenmedimm...Lea Michele Marchesa ile güzel olmuuş....Liz Moss Marchesa elbise dehşet ama pek bilemiyorum beğenemedimm...Cat Deeley Clutch'ı ne yaptın ya ağlıcam yapma ya...Armani Privé çok sevmem ama bu sezonki ceketlere ölmüştüm ama Julianna Margulies'i beğenmedim..Tina Hendricks'i beğenmedim :/ hele göğüslerini durmadan açmasa göğsünün görünmediği bişiyi giymiyo kadın yav bıktırdın artık...Mila Kunis'in Oscar'ı Julia'yı gölgede bıraksada zaman geçti üzerinden ya...JUlia Stiles bence çok şık :D...Kelly Osbourne'nin J.mendel'i siyah değil sankim ama güzel görünüyor kesinlikle(dövmeler dışındaa).Gwyneth Paltrow kırmızı halıda çok kötü görünmüş ama törende çok güzell O.oEmily blunt da şık gibi gibi...Evan Rachel Wood'u da beğendimm.Elie Saab'ın romantik tasarımları ne kadar güzel olsada Emmy Emmy'likten çıkmış Elie Saab defilesine dönmüş...Cobie Smulders'i senin kadar çok beğenmesem de beğendim :D..Katie Holmes 'ın ayakkabılarını beğenmedim gibi gibi...Claire Danes'ın Oscar de la Renta'sını beğenmedimm :/ neyse İdare ederdi Oscarlan golden globe ne zaman ki?..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.