GÜNÜN ŞIKI : Tuba Ünsal

İstanbul Fashion Week yarın sona eriyor. Bugüne kadar beğenilen en şıklar 1. günde Gül Saygı 'nın D&G kıyafeti, 2. günde ise Ezgi Kıramer oldu.

3. gün yani bugünün tek galibi ise Tuba Ünsal 'dır. Yanına başka hiçkimseyi koymuyorum çünkü kombinasyon tek başına ele alınacak kadar özel ve güzel.



Tuba Ünsal baştan aşağı Louis Vuitton Sonbahar-Kış 2011-12 Fetish koleksiyonundan giyinmiş. Bir tek Louis Vuitton minaudiere'i bu koleksiyon dışı. Rahibelerin kıyafetlerinden esinlenen bu kıyafet son zamanların en trendy seçimi. Aynı koleksiyondan şortlu olanını Lady Gaga giymişti.



Tuba Ünsal sanki İstanbul da değilde bir Paris ya da New York Moda Haftası 'nda. Yabancı blogların moda haftalarında çektiği fotoğraflara nasıl da büyük bir keyifle bakarız ve ahhhh neden bizim de böyle extravagant zevklere sahip ünlülerimiz yok ki diye hayıflanırız. Yani sizi bilmem ama ben hep böyle hissederim :) Sağolsun Tuba Ünsal bu eksikliği en azından bu senelik kapamış oldu.



Kullandığı her parçayı stiline ve fiziğine yakıştırmayı bilmiş. Saçını toplamış harika olmuş. Ama keşke kıyafetin konseptine uygun hafif bir gotik makyaj yapsaymış. Böylelikle teatral bir sunuş yapmış olurdu. Gerçi bu haliyle de güzel. Ne de olsa meleksi ve çok saf bir yüz ifadesi var. O yüzden hiçbir şikayetim yok.

Uzun lafın kısası şıklık adına güzel bir örnek görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yarın daha şık biri çıkarmı bilmiyorum ama benim IFW birincim şimdiden belli. Kendisi hem günümün hem haftamın hem de IFW 'in en şık ünlüsüdür. Nokta ! :)


Resim Kaynak : Twitter/Tuba Ünsal

Share


Yorumlar

  1. ahh tüm hafta boyunca gördüğüm en güzel görüntü gerçekten ! Ben bu rahibe stili elbiseleri çok sevmiştim. Gotiklik kısmına katılıyorum ama Tuba'nın yüzü fazla makyajı kaldıramayanlardan o yüzden böylesi iyi olmuş. Sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. Final yarım akşam değil mi Pelin?? Yarın da defileler var .(10 eylül yani) Herneyse, ben de Tuba Ünsal'ın bu kıyafetini çok beğendim ve kendisine çok yakıştırdım.Eski yıllardaki Fransız hanımlar gibi olmuş.Ve bu kıyafeti Tuba'dan başkasının da bu kadar güzel taşıyacağaını hiç sanmıyorum.Ben de çok beğendim bu tepeden tırnağa LV'lu Tubayı:-)

    YanıtlaSil
  3. tuba ünsal muhteşem dururyor... son derece sade saç modeli ve makyajıyla elbisenin büyüsüne gölge düşürmemiş... lv'nin en başarılı koleksiyonlarından kesinlikle tuba çok iyi taşımış çok zarif... MODA VE SOSYETE sen çok keyifle takip edilen bir blogsun başarılarının devamını dilerim;) http://editorist1783.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. soylenecek soz yok, harika!! kesinlikle katiliyorum sana pelin, dun yazdigim yorumumda da soylemistim, herkes kokteylci, duguncu:) tuba unsal muthis gozukuyor, dedigin gibi sanki paris ya da londra'da. ezgi kiramer ile ilgili yorumuna da katiliyorum, o da harikaydi, bugun de hostu. ama gul saygi ile ilgili kismina katilamiyorum; sanki beymen'e gitmis, vitrin kombinini almis ve giymis. bir durmamis ustunde, guzel bir kadin ona birsey demiyorum ama ne zaman alaturkaligi birakti da stil sahibi oldu. background da iyi olmali dusuncesindeyim. iyi geceler:)

    YanıtlaSil
  5. papişim yanlış yazmışım sağol uyardığın için. değiştirdim :)

    sevgili esra çok teşekkür ederim. bu düşüncenin değişmemesini dilerim :)

    YanıtlaSil
  6. pınar-a ; gül saygı evet eskiden rezalet giyinirdi haklısın ama ben açıkçası şu an gördüğüme bakıyorum. D&G kıyafeti hoştu ve yakıştırmıştı. Defilenin aynısını uygulamış deniyor ama ona bakarsak tuba ünsal da aynısını giymesin erağmen kopya çekmiş demek aklımıza gelmiyor.. bu sonuçta markaların sezonluk konseptidir. her markanında konsepti olmuyor üstelik. podyumdan almış giymiş demek biraz haksızlık geliyor bana :)

    YanıtlaSil
  7. bu güne kadar gördüğüm en stil sahibi tuba ünsal...aslında bi çok kişi baştan aşağı bi markadan giyindiğinde pek hoşnut olmayanlardanım ben ama bu gerçekten de müthiş hele o ayakkabılara bittim...ben giysem böyle durmaz o ayrı bide bu kadın anne olduktan sonra daha mı bi güzel oldu ne maşallah ne diyelim :))

    YanıtlaSil
  8. kesinlikle anneliğin güzelleştirdiklerinden :) her kadına nasip olmayan bir şans.

    YanıtlaSil
  9. Cok guzel olmus tam tarzini yansitmis ama ben bu elbisenin kollarini Alexander Mc Queen'in spring 2010 daki ayakkabilarinin onlerine benzettim oyle inisini, omuzda durusunu =)

    YanıtlaSil
  10. aslina bakarsan haklisin da pelin, tuba unsal'i oldum olasi hos bulanlardanim. o nedenle bir kreasyonun lookunu komple alsa dahi rahatsiz etmiyor:) aksine aaaa ne guzel olmus diyoruz. tuba sanki bu fwde lv'nun yuzu olmus.

    YanıtlaSil
  11. Chok begendim ve keyyifle okudum. Harika!!!

    YanıtlaSil
  12. Ahhh ahhh sonunda İstanbul moda haftasını sevmemi sağlayacak bi şey Tuba Ünsal fanı olabilirim :D Lady Gaga'nın fotoğrafını şimdi gördüm ilk kez ve LV f/w'I görür görmez bu şortlulardan birini Lady Gaga giycek dedim işte :D Lady Gagayı epey de severim yanlış olmasın :D

    YanıtlaSil
  13. Vogue'da Tuğba Unsal'in bu aykırı bugün ne giydim köşesini takip ediyor musun Pelin? Ezgi Kıramer'den beri ilk defa acaba bugün ne giydi diye takip ettigim kisi oldu Tuğba Ünsal ki hiç beklemiyordum böyle bir performans kendisinden. Her giydiği iyi cok beğeniyorum diyemem ama en azından özgün ve kendi kişiliğini yansıtıyor.

    YanıtlaSil
  14. tuğba ünsal deyince aklıma hamileyken giydiği daracık deri elbise geliyo o gün bugündür de beğenmiyorum kendisini ama bugün başka!!!
    tam bir parisienne olmuş :)
    çok beğendim..

    yalnız alt orta resimde yaka garip bir hal almış anlayamadım..acep öyle asimetrik olsa nasıl olurdu ki???

    YanıtlaSil
  15. Bu ay ki demek istemiştim telefon kendi çapında duzeltmiş :)

    YanıtlaSil
  16. Etel baler10 Eylül, 2011

    Tuba muthis olmus gercekten

    YanıtlaSil
  17. dediğin kadar var canım gerçekten çok şık olmuş..

    http://cansansalmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. Acikcasi benim icin Tugba Unsal rukusler listesinin basinda gelir Kendine bir stil danismani tuttugunu veya bir sekilde yardiim aldigini ,herhangibir nedenle iddiali olmaya cabaladigini dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  19. sevgili hale hafiften değil ciddi ciddi. ama isim vermişin o yüzden mesajını yayınlamıyorum :)

    YanıtlaSil
  20. Bence ancak Tuba Ünsal'a yakışırdı bu kıyafet. Bence tüm haftanın en şıkı.

    Bijouxbeat

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.