HAFTANIN ŞIKI : Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker son filmi 'I Don’t Know How She Does It' tanıtımı yüzünden bu aralar hummalı bir çalışmada. Galalar, tanıtımlar, röportajlar ve çekimlerle dolu dopdolu bir hafta yaşadı. Ve hergün yaptığı seçimlerle de modaseverlerin gönlünü bir kez daha fethetti.

Bu son 1 haftada neler giymiş bir göz atalım :



Beyaz, straples, yaka ve etek uçlarında çiçekli çok hoş bir Chanel elbiseyle başlıyoruz. Beyaz ayakkabılar kıyafete yakışmış. Saçlarıyla ve makyajıyla hayran kalmasamda şık bir Sarah Jessica Parker görüyoruz.

Kırmızı Giambattista Valli elbisenin Sarah Jessica Parker 'ın tarzına gitmediğini düşünenlerdenim. Kırmızı pelerin tüm göz zevkimi bozuyor. Ve kırmızı bu kadının rengi değil. Her elbiseyi ustalıkla taşıyan bu kadına yakıştırmadığım tek renktir. Kırmızı ruj ise hiç olmamış. Uzun zamandır gördüğüm en kötü SJP diyebilirim. Elbise şahane ama uyum sıfır.

Ve bir başka Chanel daha. Tam bir hanımteyze görüntüsünde. Yaşına daha da eklemiş. Sevmedim bu kombinasyonu. Haute couture saçlarla fazla abartılı. Tapılası Charlotte Olympia 'lar bile alakasız bir görüntü çıkarmış ortaya.



Bu kadının elbise boyları midi ya da hemen diz üstü olmalı. Bu tarz hem çok yakışıyor hem de harika taşıyor. Mesela ilk kıyafet bir Prabal Gurung. Elbisenin hemen göğüs altından geçen kırmızı şerit kollarda da devam etmiş ve ciddi görüntüsünü nasıl da dağıtıp eğlenceli bir hava katmış. Şahane bir elbise. Ama bu elbiseleri en güzel taşıyan kadının üstünde olması ise ayrı bir şans. Salvatore Ferragamo ayakkabılar ise en doğru seçim olmuş.

Bir başka Prabal Gurung elbise daha. Siyah baz üstüne kondurulan çiçekler ve avize etek kesimi çok hoş. Charlotte Olympia 'nın pırıltılı platformlu ayakkabılarıyla tipik bir Sarah Jessica Parker şıklığı.

Son kıyafeti yine midi ve ilk göze çarpan limon renkli Chanel ceket. Bu ceketin hakkı verilmiş ve altına füme tonlarında bir elbise seçmiş. Çanta ise son göz ağrım LV 'nin 'Lockit' modeli. Ayakkabılar Brian Atwood Starlet.

Yorumlar

  1. SJP'nin kirmizi Giambattista Valli elbisenin altina giydigi ayakkabalari umarim gözden kacirmadin.. böyle bir ayakkabiyi ancak o giyebilirdi...

    http://passionlouboutin.blogspot.com

    sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. İlk resimdeki Chanel elbisesi ve Manola ayakkabılarını çok sevdim.

    YanıtlaSil
  3. Gökçe verdiğin adrese bayıldım. seninse tebrik ederim çok zevkli okuması :)evet ayakkabıları gördüm ama beğenmedim desem seni kırmam umarım. tuhaf geldiler gözüme çok :)

    YanıtlaSil
  4. hayir hayir, benim degil! ancak takip ettigim bloglardan... ayakkabilar bence de süper tuhaf ama ancak bir sjp böyle bir ayakkabiyi kendisine yakistirip giyebilirdi, bir sekilde elbise ile garip bir uyumu var :)

    YanıtlaSil
  5. sen benim kalbimi her postta fethediyosun ama....sjp chanel ve çok sevgili Prabal Gurung bana bi elbise gönderse ölünce tabutumun üstüne örttürüm o şekilde aşığım ben o markaya....

    YanıtlaSil
  6. evet haklısın böyle bir haute couture elbsienin altına bu tarz bir ayakkabıyı bir tek SJP seçerdi :)

    sadecebenemel öyle birşey yaptığını düşünsene gerçekten. benim nasıl dilime düşerdin kimbilir :)) şaka bir yana Allah korusun diyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.