KİM NE GİYMİŞ ? - Aylin Tahincioğlu

 


Aylin Tahincioğlu uzun zamandır davetlere katılmıyordu. Özlemişim kendisini :) Geçtiğimiz günlerde Max Mara 'dan neon renkler seçmiş. Birbiriyle alakasız görünsede Aylin Tahincioğlu 'nun üstünde çok şık durmuş. Açık bıraktığı sarı saçları, iri kolyesi ve Gucci portföyü ile sezonun trendlerini yakalamayı başarmış. Çok beğendim.

Somon renkli straples elbisesi tipik bir Aylin Tahincioğlu seçimi..Bu tarz fütüristik kesimleri pek seviyor ve tercihide ya Canan Yaka ya da Elif Cığızoğlu'dur. Elbisenin bel bölgesinde Elif Cığızoğlu 'nun markalaşamış kafes kesimleri hemen dikkati çekiyor. Yine aynı renkten clutchı ve Christian Louboutin papişleriyle pek şık.


Share


Yorumlar

  1. Aylin hn.ın Max Mara kıyafetine bayıldım ve çok iyi taşımış.Öte yandan Cığızoğlu elbisesi de ayrı bir güzellikte onu da çok sevdim.Çok iyi durmuş üstünde.Aferin kendine yakışan şeyleri bulmuş.Çok elegan 10 numara:))

    YanıtlaSil
  2. elif cığızoğlu imzalı elbise yıkılıyor! çok iyi taşınmış, kombinlenmiş.

    YanıtlaSil
  3. canan yaka elbiselerini hiç beğenmem ama. gösterişi abartan çizgilerde oluyor. elif cığızoğlu elbisesi özel dikim olmalı. koleksiyondan hatırlamıyorum bunu. güzel taşımış ama. çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. EC elbise çok hoşuma gitti. çokda güzel taşımış. bu kadında her daim bir victoria beckham havası var. pelin sen söylemiştin galiba ordan aklımda kaldı :)

    YanıtlaSil
  5. İki resimdede çoook güzel ama Max Mara olanı tercih ederimmmm

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.