KİM NE GİYMİŞ ? - Didem Antebi ve Fatoş Sarıgül

 


Son günlerde Didem Antebi ve Fatoş Sarıgül 'ün dostlukları dikkat çekici. Her davette birlikte görülüyorlar. Biliyorsunuz ikiside okuyucum ve ben ikisinide çok seviyorum. Elbette bunda beni takip etmelerinin de payı var ama ikiside her daim o kadar güleryüzlü ve bakımlılar ki beni bilmeselerdi de her zaman özel postlarını hazırlardım. (çaktırmayın hafiften yağlama yıkama yapıyorum:))Bana mail ile ulaşan ve ne giydiklerini merak eden Özge, Pınar ve Özge L. bu postuma çok sevinecekler :)

FNO gecesinde Didem Antebi nefis bir Phillip Lim etek giymiş. Eteğin deri üstüne dantel detayına bayıldım. Gömleği Academia. Çanta Chanel, ayakkabılar Christian Louboutin. Takıları ise Olivia Palermo 'da da sık sık gördüğümüz DanniJo marka.

Fatoş Sarıgül 'ün pembe bluzu Vakkorama imzalı. Pantalon ise hamile kıyafetlerini çok beğendiğim A Pea in The Pod marka. Kolyesi ise çok beğendiğim bir Mon Reve. Bu şahane kolyeyi Beymen 'de görmüştüm ve taşlarına bayılmıştım. Ayakkabısı Fendi çantası ise Prada.


Share


Yorumlar

  1. Gerçekten her ikisi de çok şıklar. Ben Didem Antebi'nin eteğine bayıldım, üstüne giydiği bluz ile çok asil ve zarif bir hava elde etmiş :)


    Armani Glamour Tote Bag giveaway’imize katılmak isterseniz tık tık:
    BeTwin Us
    ;)

    YanıtlaSil
  2. Didem Antebi çok şık, çok güzel, abartısız,sade,naif. Bir de çok güzel gülümsüyor. Onun fotoğraflarını görünce içim açılıyor.

    YanıtlaSil
  3. çok müthiş ya yalnız ben fatoş sarıgül ün kolyesine bayıldım..ben cesaret edemezdim takmaya acaba çok fazla mı durur diye kendisinde harika durmuş....didem antebi ise ayrı b post oknusu bence ben çok beğeniyorum tarzını eteği ise ayrı bi olay :))

    YanıtlaSil
  4. Peliiin, Ben de dün ikisini gazetede gördüm ve inan çok beğendim .Didem Antebinin eteğine bilhassa bayıldım.

    Pelin, Aylin Tahincioğlunun sarı Maz Mara etek-bluz olduğunu düşündüğüm kıyafetinin de postunu yapsana noluurrr???? Tşk.ler, seni seviyoruz, iyi ki varsın Pelintoşum:-)

    YanıtlaSil
  5. gercekten ikiside cok cok hoşlar ve zarifler.didem antebinin etegi gercekten cok şık ve olabilecek en iyi kombini yapmıs son zamanlarda cok dikkatimi cekiyor yaptıgı secimler,buarada gercekten asırı zayıflamıs.yeliz

    YanıtlaSil
  6. Yapacam ama bir elbisesi daha var ondan emin olmak icin bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Evet Didem Antebi cok zayifladi. Ama guzel bir zayifligi var. Daha fazla yapmaz umarim.

    YanıtlaSil
  8. didem antebi son zamanlarda enn begendigim kadinlardan etegi harika yine cok guzel olmus fakat 3 yilik bir takipcin olarak fatos sarigulu begendigine inanmak istemiorm hirkasi cok yasli ve yeterince suslu bide boynuna o guzel kolye olmusmu? dumduz bir elbise veya bluzla takilmaliydi bence pelincim sen ne dusunuyorsun ?bu arada dort gozle didem antepi postunu bekliormm xoxoxo

    Ceylin

    YanıtlaSil
  9. dannijo marka aksesuarları Türkiye de nerede satılıyor acaba.......

    YanıtlaSil
  10. nadya beymen mağazalarında bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  11. Didem Antebi çok hoş olmuş ama Louboutinlerin modelinden ben emin değilimm....Fatoş Sarıgül'ün Vakkorama'sını pek beğenmedim ama güzel olmuşş.. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.