KİM NE GİYMİŞ ? - Fatoş Sarıgül

 


Bugün bol bol Kim ne Giymiş ? postum var. İlki Fatoş Sarıgül.

Üstündeki elbise nefis bir Celine. Hamileliğinin son günlerini yaşayan birinin böyle bir elbise seçmiş olması ince bir zevkin ispatıdır. Gördüğünüz gibi hamile olmak trendleri takip etmeye engel değil. Bu 3 renkli elbise 3 parçadan oluşuyor. Etek ucu deriden, orta bölüm çuval kumaşından ve turuncu kısım ise ipek/koton karışımı. Ayakkabıları Christian Louboutin, çantası Hermes.

Celine marka elbisenin güzelliğinden Fatoş Sarıgül 'ün saçlarına ve makyajına geçiyorum. Aylardır kendisine makyajı azaltmasını ve doğal olmasını yakarırdım. Nihayet dileğim gerçekleşti. Saçlarını açık bırakmış ve alışıldık koyu makyajının dozunu epey azaltmış. Ve ortaya harika gencecik taptaze bir güzellik çıkıvermiş. İşte budur diyorum ve bu saç ve makyajdan vazgeçmemesini diliyorum.

Ve bu dört dörtlük hamile şıklığı için kendisini tebrik ediyorum.


Share


Yorumlar

  1. Yalnız hamileliğin son zamanları olmasın arağmen halaa topuklu pabuç giyebiliyor olması ve el-ayak şişliği durumları yaşamıyor olmasından ötürü de Fatoş Sarıgül'ü tebrik ediyorum cidden.
    Kıyafeti de çok hoş, çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  2. pınar-a mesajını mail atarmısın sana ona göre cevap yazacağım.

    YanıtlaSil
  3. Topukludan vazgeçemeyen hamileler bana alınmasın ama o kadar yüksek topuk bana çok riskli görünüyor, hele de muhtemelen ayakların ucunu görmenin bile imkansız hale geldiği hamileliğin son döneminde :( Onların yerine ben korkuyorum resmen. Neyse, nazar değmesin hiç birine diyelim, başka yapacak bir şey yok, tercih meselesi.

    Evren

    YanıtlaSil
  4. inanılmaz şık bir gebe elbisesi. aslında hiçde öyle gözükmüyor ama fatoş s. e nasılda yakışmış. birtek o hermes'i sevmedim. saçlar makyaj harika.

    YanıtlaSil
  5. ya nasıl oluyor da ayakları şişmiyor :(
    ben dört buçukuncu ayımdayım akşamları davul oluyo ayaklarım, daha şimdiden bırak topukluyu sabah babet giyip öğleden sonra terliğe geçiyorum :(

    elbiseye bayıldım, doğum sonrası da rahatlıkla giyilebilecek bir parça

    YanıtlaSil
  6. çok güzel görünüyo... topuklu ayakkabı giymeside çok hoş çok bakımlı

    YanıtlaSil
  7. gercekten cok hos:)

    YanıtlaSil
  8. nemde inanamıyorum giydiği ayakkabılara. ben tam manasıyla öküz gibi olmuştum. her an patlayacakmışım gibi gerçekötesi bir halim vardı. hele son 2 ay offf çok felaketti benim için. böyle süslü püslü olmak falan resmen işkenceydi benim için. zaten ayaklarım 2 numara büyümüştü hiçbir papişim olmuyordu. varsa yoksa birkenstocklar :)
    ama bu yapı meselesidir. belliki fatoş sarıgül şanslı olanlardan. keşke herkesin hamileliği böyle geçse.

    YanıtlaSil
  9. bende hamileyim doguma 2 ay kaldi ve kendimi igrenc hissediyorum birakim makyaj ve topukluk ayakkabi normal ( topuksuz) ayakkabilarimi bile giyemiyorum, fatos hanim nasil oluyorda böyle güzel ve fit olabiliyor? anlamis degilim? biri bana mantikli bir aciklama yapabilirmi? eger diyet (dikkatli beslenme) ve egsersizse onlari bende yapiyorum :-((

    YanıtlaSil
  10. Çooook güzel olmuş ayakkabııları dışında gelecekteki karımın hamileliği gibi olmuş :D Ama benim karım hamileyken o topukluları asla giyemez :D Giydirmem :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.