KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Feryal Gülman, Erdem marka elbisenin hakkını vermiş. Çiçek desenlerin arasındaki mavi tonla eşleştirdiği YSL Palais ayakkabıları ve yine aynı renkten portföyü çok hoş. Gerçi ben olsaydım portföy ve ayakkabıyı farklı renklerden seçerdim. Ama Feryal Gülman 'ın genel görüntüsü gayet iyi. Doğrusu defilede ki siyah ayakkabıları gördükten sonra mankenden bile daha iyi taşımış desem abartmış olmam.

Erdem 'in çizgisi Feryal Gülman için ideal. Hem vücut tipine çok yakışıyor hem de herhangi bir dekolteyle uğraşmayıp elbisenin şeklini değiştirtmek zorunda kalmıyor.

Saçlarını açık bırakması harika olmuş. Hem koyu hem de açık makyajı kaldırabilecek yüz kemiğine sahip olan şanslılardan. Bu yüzden uyguladığı her makyaj başarılı.


Share


Yorumlar

  1. feryal gulman cok hos gorunuyor gercekten mankenden guzel tasimis Renkler ne kadar alakasiz diyebilir insan ama ne guzel bir uyum olmus. Ve ne kadar zayif bu fotograflar bazen sisman bazen zayifmi gosteriyor Yoksa kiyafetmi boyle yapiyor???

    YanıtlaSil
  2. modelin uyumu kesinlikle daha güzel.feryal gülmanın görüntüsü şirinenin ayağından taşmış ayakkabıları gibi görünüyor renk de aynı zaten.

    YanıtlaSil
  3. Ayakkabinin rengine bayildim ama kaba buldum, daha sivri burun ince topuk bir ayakkabi olabilirdi

    YanıtlaSil
  4. Elbise kusursuz, ayakkavilari ise kaba buldym. Daha narin bir model tercih edilebilirdi

    YanıtlaSil
  5. Cok hos gorunuyor tumuyle. Mankendeki potluk ne kadar kotu duruyorsa FG da elbise o kadar hos durmus.

    YanıtlaSil
  6. Ben de Feryal Gülman'ı yine çok beğendim ve bu defa ayakkabılarını da elbisesiyle gayet uyumlu buldum.Mankende ayakkabı bilekten bağlı ve kesinlikle bu etek boyundaki bir elbiseye bilekten bağlı ayakkabı olmaz.Risklidir bana göre.Bu kıyafet renkli bir kıyafet olduğu için sivri burun pabuç olmazdı.Hem spor hem de elegan bir elbise dolayısıyla ayakkabıları çok uyumlu ve güzel Feryal hanımın.

    YanıtlaSil
  7. Feryal Gulman in bu yazilari okudugunu ogrendikten sonra yorumlar ne kadar hos olmus birden en ufak bir elestiri yok :))
    Evet mankenden guzel tasimis cok guzel gorunuyor ama ayakkabi canta beraberligi isi tamamen bozmus.
    Bu aa boyle de guzel denecek kadar kucuk bir ayrinti degil ki.Ayakkabi canta kiyafeti tamamlamaz diyenler icin amenna ama digerleri bir daha dusunsun ;)

    YanıtlaSil
  8. ya en ufak bir eleştiri yok öyle mi ? al oku bakalım geçenlerde ne yazmışım :

    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/09/ifw-den-manzaralar-1.html

    kimse için tarafsızlığımdan ödün vermem. neyse o. üstelik bu yazımda bile ben olsaydım aynı renklerden kullanmazdım demişim ama biliyorum ki bu işte herkesi memnun etmem imkansız.

    YanıtlaSil
  9. Ben ayakkabıları tek başına hoş bulsam da bu elbise ile yakıştıramadım. 30larında veya boyu uzun biri bu elbise ile giymiş olsa belki yakışabilirdi, bilemiyorum ama bu görüntüyü beğenemedim (fazla renkli olmuş gibi) Feryal hanım üzerinde... Yine de elbiseyi harika taşımış.

    Zehra

    YanıtlaSil
  10. ysl ayakkabıyı mavi seçmesi çok hoş olmuş

    YanıtlaSil
  11. Ayakkabılar şahane.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.