KİM NE GİYMİŞ ? - Feryal Gülman

 


Feryal Gülman bu sefer Stella McCartney 'in Pre-Fall koleksiyonundan harika bir elbiseyle çıkıyor karşımıza. Renk, kesim ve desen çok yakışmış.

Clutchı VBH, ten rengi rugan ayakkabıları ise Jimmy Choo.

Son günlerdeki mükemmel seçimleriyle Feryal Gülman şov tam gaz devam ediyor :)


Share


Yorumlar

  1. kumaşın desinatörünü de kutlamak lazım.
    Yalnız Feryal Gülman'ın elbisesinin çizgileri daha güzel görünüyor mankendekine göre..

    Feryal Gülman'ın değişimi senin blogunu farketmesiyle başladı diye de düşünmeden edemiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. ahhh o elbise hep hayallerimdeydi ama olmazki ya ben daha kıyısından geçemezken feryal gülman alıp giyiyo neyse şık olsun biz buna da katlanırız :))

    YanıtlaSil
  3. FG yine çok şık. bu aralar YSL straples bluzu hariç çok şık giyiniyor. yaşına ve tipine uygun seçimlerde bulunuyor. ama benim gönlüm hala prabal gurung da :)

    YanıtlaSil
  4. aaaa bu kıyafetten bendede var. ama çizgileri daha değişik benimkinin. çok yakışmış feryal hanıma.

    YanıtlaSil
  5. ama bi güzellik yok.evet saç makyaj çk iyi,kıyafetler olaganüstü ama giyeni güzelliştirmeye yetmiyor bazen.feryal hanım da onlardan biri bence.hatta sosyetedeki bir çok kadına dikkat edin doğal güzellik namına birşey yok.hepsi çok yapay aynı mimeikler aynı yüzler.

    umarım çok ekstrem bulmazsınız bu yorumu:)

    YanıtlaSil
  6. hayır adsız ekstrem bulmadım. samimi düşüncelerin olduğu belli. bazı yorumlar varki ne amaçla yazıldıkları çok belli. onları yayınlamıyorum. ama senin gibi düşüncelerin olmasıda güzel. herkesin aynı düşünmesi ne kadar korkunç olurdu.

    YanıtlaSil
  7. Ben yine ve yine Feryal Gülman'ı çok beğendim.Elbisesi Hilal'in dediği gibi modelden daha da güzel durmuş üstünde, ayakkabısını, saçını başını, çantasını muhteşem buldum ve çok yakıştırdım.10 numara yine.

    YanıtlaSil
  8. bende adsız ın yorumuna katılıyorum.feryal gülman gerek zerafeti ve zekası gerekte tevazu sahibi olmasıyla cemiyetteki emsallerinden 1 adım önde.
    blog sahibesi pelin hanımla anlaşamadığımız 1-2 konu var örneğin e. mermerci.bu ismi duyduğumda 3 güzel kızın sahibi,güzellik yarışmasından sosyeteye terfi etmiş,düzgün b,ir insan olan kocasından kalan mirası nasıl çarçur edip bitirebilriim hevesine girmiş ne yaşına ne soyadına yakışan kılık ve davranışlar sergilemeyen biri beliriyor kafamda.biliyorum siz böyle düşünmüyorsunuz ama yazmak istedim nedense :)))

    nilda

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.