KİM NE GİYMİŞ ? - Siren Ertan Çarmıklı

 


Siren Ertan Çarmıklı için geçtiğimiz hafta epey renkliydi diyebilirim. Ne mutlu ki siyahı çok nadir kullanıyor ve renk cümbüşüyle beni mest ediyor.

Bakalım geçtiğimiz hafta neler giymiş..

FNO gecesine kendi tasarımı bir etek ve bluz seçmiş. Hardal sarısı ve kiremit kırmızısının uyumuna bayıldım. Platin sarısı saçları, açık teni ve kırmızı rujuyla her türlü tezatlık mevcut. Ve hiçbir unsur rahatsız edici değil.

Mantar grisi bir Roland Mouret. Özellikle 3 bin 900 dolar değerindeki ceket sezonun en iyilerinden. Çok yeni satışa sunulmasına rağmen belli ki Siren Ertan Çarmıklı hiç vakit kaybetmemiş. Valentino ayakkabılar müthiş görünüyor. Her kıyafetine değişik takılar kullanıyor ve her seferinde de en doğru seçimleri yapıyor.

Mavi elbise Phillip Lim imzalı. Ayakkabısının rengi ve takılarıyla herşey kusursuz.

Bu kolaj elbiseyi Siren Ertan Çarmıklı da görmek şaşırtıcı. Klasik tarzından ödün verdiğini ilk kez görüyorum. Büyük davetlere de her daim kendi koleksiyonundan seçim yapar. Üstündeki kolaj elbise bir Dries Van Noten. Normalde yere kadar uzanan eteği kısaltmış ve daha kullanışlı bir hale getirmiş. Bu elbisede en doğru hamleyi yaparak saçlarını toplamış. Karşımda hiç de alışık olmadığım bir Siren Ertan Çarmıklı var.

Siren Ertan Çarmıklı o kadar renkli, değişik ve lüks markalar kullanıyor ki kendisini moda anlamında takip etmek bana ayrı bir keyif veriyor.


Share


Yorumlar

  1. 2. resimdeki ayakkabı valentino ise favorim 2. resim, kusursuz görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. evet evet valentino. yazmayı unutmuşum hatırlatmış oldun saol :)

    YanıtlaSil
  3. ayy valla şu blog olmasa ben böyle şeyleri hiç bilmiycem...şamdan yada hello gibi dergileri pek takip etmiyorum alışkanlığım yok bide bana bazen çok boş geliyo parama yazık yani..neyse sevgili siren ertana gelirsek muhteşem gözüküyo ama benim en çok merak ettiğim konu gardırop u acaba neler var ne kadar büyük nolur biri çeksin ya şu merakımı gidersin artık :))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili sadecebenemel ben gardrobu olduğunu sanmıyorum kocaman bir giyinme odası olduğunu ve butik usulü herşeyin açıkta askılarda renk ve parça ayrımına göre dizili olduğunu düşünüyorum:-) Ama görmek de isterim tabi senin gibi:-))

    YanıtlaSil
  5. 4.resmindeki kıyafetini beğenmedim. Siren Ertan kendisinin klasik şıklıgından sıkıldığımızı mı düşünüyor da bunu giymiş bilemem. Eda Taşpınar giyse ok, ancak Siren Hanım ın alıştığım zerafeti bu değil.

    YanıtlaSil
  6. Ben ilk fotograftaki kiyafeti begenmedim. Siren Ertan'a basit kacmis bence. ikinci kiyafet inanilmaz. Elbise, ceket, ayakkabilar, takilar, saclari, tam dort dortluk!!! YC

    YanıtlaSil
  7. bir de gülümsemesi var tabi o da güzelliğine güzellik katıyor..
    2. resim baştan aşağı favorim!!
    DVN elbiseyi de biraz yadırgadım

    YanıtlaSil
  8. Siren hanim cok tatli gulumsuyor Ama kiyafetlerinin hicbiri onun hoslugunu one cikarmamis Tarz katmamis daha iyi hallerini gorduk daha once

    YanıtlaSil
  9. renk konusunda haklısın çok renkli giyinmesi dikkat çekici ve hepside lüks ve güzel parçalar. beğenmeyenler olmuş ama ben hepsine bayıldım. en azından değişiklik yapmış.

    YanıtlaSil
  10. Siren Ertan'a bayılıyorum ilk resim dışında hala bayılıyorumm :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.