KİM NE GİYMİŞ ? - Suzan Sabancı Dinçer

 


Suzan Sabancı Dinçer bir süreliğine Chanel sevdasından vazgeçmiş ve çok hoş bir Emilio Pucci seçmiş.

Elbisenin kesimiyle kıvrımlı vücudu uyum içinde. Şahsen göğüs kısmında hiçbir iş miş sevmem. Ama Suzan Sabancı Dinçer 'e gayet yakışmış. Bu resimde saçları bakımsız görünüyor ama eminim ki saçları bu denli kötü değildir. Makyajını beğenmedim. Yaptırdığı ağır estetik yüzünden yüzünün şişliği hala inmemiş. Uçuk pembe renkli ruj uyumsuz. Bunlar yerine sadece göz makyajına ağırlık verseymiş yeterliymiş.

Ayakkabıları çok klasik bir seçim. Bu elbisenin altına bilekli ve dekolteli bir bootie çok daha hoş olurdu. Tıpkı defiledeki gibi.

Görünümünde genel olarak çok hatalar olsa da bir Chanel giymemiş olması yüzünden buna da şükür diyorum ve fazla da birşey demiyorum :)


Share


Yorumlar

  1. elbiseye bayıldım özellikle defile görüntüsünde muhteşem görünüyor. lakin sabancının resmini görseydim sadece kesinlikle beğenmezdim bu elbiseyi çünkü kötü görnüyor. yüzüne dokundururken lütfen o bacaklara da bir el atılsın. birde mümkünse 25 yaş üzerinde kimse diz ve diz üstünde ne elbise ne etek giysin. zaten genci yaşlısı spor yapmayan bir milletiz. o fit olmayan bacakların damarlı selülitli bacakların nesini sunuyorlar anlamıyorum.

    bu sene caddede bol bol selülitli bacak gördüm üstelik bu kızların çoğu 25 yaş altıydı. mecbur değilsizin şort giymeye kimsenin selülit meraklısı olduğunu düşünmüyorum nedir bu ısrar anlamış değilim. bacağı güzel olmayan açmasın mümkünse. bir dönem 60 yaşındaki hatunlar giyerdi kısa etekleri midem kalkardı. buruş buruş, damarlı, girintisi çıkıntısı bol bir bacağı sergilemekte ne iş.

    YanıtlaSil
  2. şimdi tabi model üzerinde durduğu gibi durmamış ama fena değil??

    YanıtlaSil
  3. ŞAHSEN BEN SAĞ KAREYE BAKTIĞIMDA ÇOK ZARİF HOŞ BİR ELBİSE GÖRÜYORUM SOL TARAFA BAKTIĞIMDA SON DERECE SIRADAN BİR ELBİSE :s BU DEMEK OLUYOR Kİ DOĞRU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ.. BEN BUNA TARZ OLAYIM DERKEN KAZ OLMUŞLAR DİYORUM ÖNEMLİ OLAN PAHALI KIYAFETLER GİYMEK DEĞİL YAKIŞANI BULMAK! http://editorist1783.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. pelin sana merhaba dedikten sonra derya hanımın söylediklerine izninle bir kaç şey ilave etmek istiyorum.
    derya hanım; yazdıklarınızı özetleyen cümleniz "bacağı güzel olmayan açmasın mümkünse" beni oldukça rahatsız etti. elbette herkes etrafında güzel vücutlar, bakımlı insanlar görmek ister. ancak bunu sadece arzu edebilir. kimse şunlar şunu giymesin bunlar bunu giymesin diye bir kategorizasyon içine girmemeli bence. diğer türlüsünün toplum ve birey psikoljisi üzerinde olumsuz etkileri olduğunu düşünüyorum. bugün bacakları güzel olmayan şort giymesinle başlarsak yarın yüzü güzel olmayanlar yüzünü kapatsın bize göstermesine kadar gider bu, ya da şişman olanlar yaşamasın vb. kısacası herkes güzel olmak ister ama kimse de bacakları güzel değil, selülitleri var diye tecrit edilemez.

    YanıtlaSil
  5. sevgili çiğdem çok güzel dile getirmişin eline sağlık. her ne kadar bu saydığın kriterlerden bazıları bende de olsa en azından derya kadar uç noktalarda değil :)
    çiğdem sabancı 'nın bacaklarında hiçbir sorun görmüyorum. hele hele dizüstü etek giymesin lafı gerçekten komik.
    sevgili derya hep böyledir ama. ben artık onun bu tarz yorumlarına alıştığımdan gözüme fazla batmamıştı dediği :)
    gerçekten güzel bir noktaya değinmişin teşkkürler.

    YanıtlaSil
  6. çiğdem hanım yolda yürüken şort giymiş bir kızın selülitten görünmeyen bacaklarını gördüğünüzde. aklınızdan geçen "neyine güvenipte bu kadar açıyor" demiyormusunuz. insan olan herkesin aklından geçer bu ifade, hele ki biz kadınlar hemcinslerimizi eleştirmekten haz alırız. elbette kimsenin ne giydiğine karışacak değilim. isteyen açsın saçsın isteyen çarşaf giysin elbette müdahale edemem. burada mevzu bahis kıyafetler değil mi? en güzel kıyafeti vücudu iyi olmayan birinde kim görmek ister. dünyanın en seksi kıyafeti bana göre kot şortlardır ama bunun cazibeside o selülitli bacaklarda ölüp gidiyor. iyi bir vücut en basit çulu bile dehşet güzellikte gösterebilir. iddialı kıyafetler giyiyorsak birazda şu bedenimize özen gösterelim. et açıp göstermek her zaman hoş görünmüyor. sonuçta bende selülitsiz değilim ama ulu orta sermiyorum. mesela suzan sabancı nın giydiği şu elbiseyi fit olmadan asla giymem. bir kuyafete en az 2000 dolar veriyorsam o elbisenin hakkını veririm. bana göre bu elbiselerin her biri sanat eseri böyle vücutlarda heba oluyor gidiyor.

    ya birde bu yaz gördüğüm selülitli bacakları ömrümün hiç bir döneminde görmedim vallahi:)) 38 beden bir kızda nasıl bu kadar selülit olabiliyor:)

    YanıtlaSil
  7. bir emilio pucci aşığı olarak, bu kadar muhteşem bir elbiseye yazık edildiğini düşünüyorum, suzan hanım göğüs kısmını hiç taşıyamamış ve çok kötü duruyor, ayrıca seçtiği ayakkabılar da elbisenin ruhuyla bütünleşmiyor.. o elbise bende olacaktı ah ah...

    YanıtlaSil
  8. Kim canı ne isterse onu giyer. 150 kilo da olsam, canım mini etek giymek istiyorsa giyerim, milletin küçük kafasında ne düşündüğü değil benim nasıl mutlu olduğum önemli, kimseyi enterese etmez. Bacağında selülit olan bacağını açmasınmış :DDD. Olar.

    YanıtlaSil
  9. suzan hanım gayet zarif bir hanım. resmi çekenin açısı yanlış. o yüzen kilolu duruyor. ayakkabı seçimi de modelinkinden daha doğru bir seçim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.