Siyah Pırlantanın Büyülü Dünyasını B Point’te Keşfedin

* Bu Bir Basın Bültenidir



B Point markası ile özgün tasarımlara imza atan Bilgün Dereli’nin en karanlık geceleri aydınlatan, en gösterişsiz kıyafetlere gizemli bir ışıltı katan siyah pırlantalarla bezeli koleksiyonu yeni sezona damgasına vuracak.

Kıyafetleri ve aksesuarları ile ses getiren Sex And The City 2 filminde Mr. Big’in “Çünkü sen kimseye benzemezsin” diyerek Carrie karakterinin parmağına taktığı siyah pırlanta yüzüğün ardından ünlülerin sıkça tercih etmeye başladığı bu büyüleyici taş, beyaz pırlanta ile birlikte kullanıldığında da göz alıcı bir uyum sergiliyor.

Sonbahar-Kış sezonunun yaklaştığı şu aylarda kıyafetlerinize benzersiz bir ışıltı ve şıklık katacak siyah pırlanta taşlı, 18 ayar altın B Point tasarımları ile karanlığa meydan okuyun. Orijinal tasarımları ve kendine has duruşuyla bu yıl Elle Style Awards 2011’de “Yılın Mücevher Tasarımcısı” adayları arasında yer alan Bilgün Dereli Akmerkez’de açtığı B Point mağazasında sıra dışı koleksiyonlarını müdavimleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Dekorasyonda “Dinçkök” şıklığı…

Akmerkez mağazasının dekorasyonu da en az mücevherler kadar dikkat çekici.Belirli dönemlerde özel tasarımların sergilendiği ve ünlü simaların dokunuşlarına yer veren B Point mağazasını bu sezon Ayşegül Dinçkök’ün ev aksesuarları süslüyor. Ayşegül Dinçkök’e ait dekoratif objeler geçmişin nostaljik esintilerini B Point’in ışıltılı dünyasına taşıyor.




Share


Yorumlar

  1. bende çok seviyorum siyah pırlantayı. hele hele rodkin'ler ayrı bir olay. dur şunlar hakkında da birşey hazırlayayım çünkü emmy ödül töreninde seçtiğim yüzük sonrası çok meraklı mail almıştım. iyi hatırlattın şeker :)

    YanıtlaSil
  2. bu tür taşlı takılar 2 sene önce çok modaydı şu an pek şansları yok gibi bence ama çok güzeller tabi, güzelliklerine kapılmamak da mümkün diil :)

    http://cansansalmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ohh lalaa Loree Rodkin diyerek acimi deprestirdiniz, o yuzuklerinden alamadim hala :(

    Bilgun Dereli'nin tasarimlarini begeniyordum ancak bir suredir tasarimlar kendini cok tekrar ediyor. Agir taslarla bezeli takilar yerine eski gorunumlu hikayesi olan takilari seviyorum. Rodkin ve Mouzannar favorim bu aralar. Ancak Turkiyede maalesef her seyin cabucak taklidi yapiliyor. Yakinda meshur kuyumcularimizda ucuz taklitlerini goruruz ve sogurum diye korkuyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.